Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
39
Favori
155.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cco C kullanıcısına yanıt
    sosyal medya, youtube ve spotify için kullanıyorum telefonu oyun falan yüklmememde oynamamda. yoğun olarak video ve müzik için yani. şöyle birşey var almışken ip11 almak istiyorum deli para. o paraya eşime ve bana a51 alabiliyorum üstünede para kalıyor :)
  • rebelyell R kullanıcısına yanıt
    ben de o mantıkla ve pintilikle yola çıkmıştım. sonuç pek iyi olmadı
  • Şuan a51 de şöyle bir sorun var. Fps düşüşü var cihazda. Ama çok belirgin ve her işlemi yaparken. Sadece ayarlara girince normal oluyor. Ayarlardan çıkınca tekrar aynı oluyor. Çok enteresan kimse bundan bahsetmemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Arayüzde zaman zaman kasmalar oluyor diye kaç kere yazıldı hocam. Kasma, zaten geçişlerde FPS düşüşü olması idi.
  • Bu o şekil değildi. Eski kullandığım bir uygulamadan dolayı imiş. Ücretli uygulama idi baktım şimdi play store dan da kaldırılmış.

    Yalnız arayüzü mükemmel yapmışlar. Miui aşığı idim buna da aşık oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buram buram kasan bir telefon , 2 sene sonra ne olacak şuan böyleyse ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a71 gelmiş 3.5 civarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığınız yada önerdiğiniz kılıf var mı ?
  • A51'in Kamera diyaframı 2.0 yani ışığı daha az alır gece çekimi bu yüzden kötü. A50 bile f1.7 gerçekten çok saçma. Böyle yapacaklarına A51'e 32 MP, f/1.7 koysalardı çok daha iyiydi..

    ++ M30s ile herşeyi aynı bu cihazın bi tek ön tarafı makyajlanmis ama onunla arada 600-700 tl gibi bi uçurum fark var..

    Samsung'u anlamak zor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu telefon görüşmesini sonlandırırken 1-2 saniye geç kapatmıyor mu deli oluyorum. Ulan LG G6 da ne güel bastım mı anında kapardı bunda hadi kapanda tuş kilidini kapatayım diye bir saniye beklıyorum. Onun dışında sorun yok benım ıcın guzel telefon yanı
  • Forumu okuyorum da sürekli sorunlardan bahsedilmiş. mi9t ile bunun arasında kalmıştım. Ben çok beğendim cihazı. Belli başlı bazı sorunları olbilir ama genel anlamda çok güzel bir cihaz. bu kadar gömülmesini anlamış değilim
  • ya bu telefon görüşmesini kapatırken sorun yaşayan var mı acaba ? Bugün lanet ettirdi yani sık telefon görüşmesi yapan için kafayı yedirtecek bir şey var telefonda. Kapata basıyorum 3-5 kez basıcam ki anca kapatıyor.
  • Slm arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce vatandan a51 aldım. Telefonumda Bluetooth sorunu yok. Menüsü gayet akıcı kullanışlı hoş bir telefon. Ama şöyle bir sıkıntı yaşadım. Yaşayan varsa yazsın ve servise götürmem gerekirmi. Bana acil dönüş yaparsanız sevinirim... Sorun şu ilk 5 gün teli kullanırken bir anda ekrandaki renk kalitesi düşüyor. 32 bit 16 bit ve 8 bit. Renk skalası vardır. Ekran bi anda 16 bit yada 8 bit oluyor. Ve renkler mozaikleşip renkler azalıyor. Menü de öyle. Galeriden resim video açayim aynı.. İnternet google youtube açayim yine aynı... Telefonu kapatıp açınca bazen tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyordu.. Dedim belki yazılımsaldır. Gün boyunca gün aşırı 15..20 kez sıklaştı. Telden yazılım güncelle diyom, son yazılım yüklü diyor... Sonra teli samsung swich ile pc ye yedekleyip servise vereyim değişim yapsınlar diye düşündüm. . Pc ye bağladım. Ne göreyim. Yazılım güncellemesi geldi. Hemen güncelledim. 1 gün bekleyim belki düzelmiştir servise gerek Kalmaz dedim. Baktım 2..3 gün sorun yok.. Şükür düzeldi dedim. Dün akşam birdaha aynı olayı yaptı. Bu sefer ekran tuş kilidi kapa aç ile düzelmedi. Teli kapa aç yapınca düzeldi.. Ekran sorunu varken ekran resmi aldım. O resimlerde sorun yok. Ama anlık sorun olduğunda ekrana gelen görüntü çamur gibi ve soluk renkler... Size örnek 2 resim atacam.. Bu sorun olursa başka telle ekran video çekip ispat olsun diye samsunga sunacam. Teli bırakıp alın test edin dersem. Ne zaman çıkacağı belli olmayan bir problem.
    Böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu. Telden oyun oynamıyorum. Isınmasına sebep bir uygulamada yok. Bi anda googlede gezinirken. Veya whatshapda yazışırken oldu.

    Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma
    Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yildirimweb Y kullanıcısına yanıt
    Ara sıra benim ekran çalışmıyor, büyük ihtimalle sizin sorununuz da aynı sebepten kaynaklanıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 ay dolmadan servise verip iade veya değişim nasıl yaptırabiliriz. İade olursa. A71 alırım.. Değişim olursa kullanmaya devam ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOB_FARUK06 B kullanıcısına yanıt
    Samsung ve iade :) hadi bakalım hayırlısı hocam
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    Yani, iade çok mu zor. Bir yol yordamı yokmu. Değişim istesem.. Teldeki sorun öyle birşey ki nezaman çıkacağı belli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.