Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.507
Cevap
65
Favori
207.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • lars001 L kullanıcısına yanıt
    Lineage romu nasıl kurduysanız bunuda aynı şekilde kurabilirsiniz. Zip olarak indirip Twrp ile flashlamanız yeterli. Fakat benim cihaz Sm-P600 kodlu sizin cihaz kodu 602 sizin cihaza kurulurmu tam olarak bilmiyorum. Linki bırakıyorum bi inceleyin en iyisi..https://forum.xda-developers.com/t/rom-n1awifi-sm-p600-nougat-resurrection-remix-5-8-5-unofficial-microg-ota.3606313/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, tabletin pili ölmüş durumda pil almak istiyorum anca piyasada çok fason pil var. Alıp kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir pil var mı?

    Şimdiden teşekkürler.

  • Merhabalar. Tableti ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Gayet işte yaradı. Kalemi özellikle çekmişim yarıyır. Not defteri gibi kullanıyorum hâlâ. Ancak android sürümünü yükselmediği için artık youtube dahil bir çok uygulamayı açamıyor veya yeni yükleyemiyorum. Galiba Google play de eski sürümde kaldı. Ne yapmalıyım. Ankarada telefoncular çarşısına gittim, buna üst sürüm android yükle yükleyebilir misiniz diye ancak olmuyor dediler. gruptan önerisi olan yardımcı olacak olan var mıdır? Çok sevinirim. tableti kullanmaya devam etmek istiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Forum ne zamandır aktif değil ama yardımcı olan çıkar diye umuyorum.

    Galaxy 10.1. SM P600 tableti güncellemeye karar verdim.

    USB driverı kurdum. Odın i yükledim (en son versiyonu ve diğerlerini de). Stock ROM u indirdim.

    Ancak tablet normal açıkken ODIN tableti görüyor. download mode a aldığımda ise ODIN görmüyor. Forumlara baktım kabloları değiştirin, driverları güncelleyin denmiş. Hepsini yaptım. Çözüm yok. Güncelleme yapamıyorum. Önerisi olan var mı?

  • Merhaba. Forumda sorduğum soruya cevap buldum. Yardım eden herkese teşekkürler.

    Tableti ODIN e bağlarken download mod yerine recovery mode u açıyor mulum. Böyle olunca ODIN e bağlanamıyor. ODIN veya bilgisayar tableti hiç görmüyordu. Sorunumun bir kaç sebebi varmış. İlk önce aşağıda paylaştığım şarj aleti ve kabloyu aldım. Orijinal Samsung.

    Tableti power ve ses kısma tuşu yerine ses açmaya basıyormuşum sanırım. O yüzden tablet download modu değil recovery mod a geçiyormuş. Ekranda o downloading görseli çıkmıyordu. Ses kısma ve güç tuşuna basıp Download moda a geçip bu yeni kabloyu kullanınca hemen bağlandı.

    Ben 5.1.1 Stock rom yükledim. Şu an herşey stabil. Youtube da dahil bir çok uygulamam şu an güncellenebiliyor ve çalışıyor. Spen sorunu yok. Diğer romları hiç denemedim. Şu an orijinal 5.1.1 gayet işimi gördü. Acaba diğerlerini (mesela Android 10 gibi) denesem tekrar bu stock rom a dönme imkanım olur mu? bunu da merak ediyorum.


    ODIN tableti görmüyor diyenler için bu yolu öneririm. uzun süre bağlanamama sorunu yaşamıştım. Bu arada yeni kablo ile tablet daha hızlı şarj olmaya başladı. Adaptör olarak halen eski orijinal adaptörü kullanıyorum.






  • Bir halo etkisi midir bilmiyorum ama sanki pil tüketimi de düzeldi.
    Sayaç konusunu bilmiyordum. Mesela hangi özelikleri kaybolabilir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.