Şimdi Ara

Samsung'dan yeni kablosuz şarj istasyonu: Wireless Charger Pad Trio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung'dan yeni kablosuz şarj istasyonu: Wireless Charger Pad Trio



    Evleaks olarak da bilinen blog yazarı Evan Blass, Samsung'un cihazlar için yeni bir kablosuz şarj istasyonu hazırladığını bildirdi. Aksesuarın Wireless Charger Pad Trio olarak adlandırılacağı iddia edilirken, aynı anda üç cihazı şarj edebileceği belirtiliyor. Örneğin, iki akıllı telefon ve bir akıllı saat gibi.



    Ayrıca Bkz.Huawei'nin yeni akıllı saati Bluetooth SIG sertifikası aldı



    Yakın bir tarihte tanıtılacak



    Evan Blass, Wireless Charger Pad Trio'nun yüksek kaliteli bir basın görselini yayınladı. Cihaz, köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgen bir platform şeklinde tasarlanmış ve simetrik olarak konumlandırılmış bir USB C Tipi bağlantı noktasına sahip. Siyah rengiyle dikkat çeken Wireless Charger Pad Trio'nun diğer renk seçenekleri arasında beyazın olacağı ise kuvvetle muhtemel olarak gösteriliyor.



    Samsung'dan yeni kablosuz şarj istasyonu: Wireless Charger Pad Trio



    Wireless Charger Pad Trio şarj istasyonunun, elektromanyetik indüksiyon yöntemini temel alan Qi teknolojisine dayandığı belirtilirken, kablosuz şarj gücünün muhtemelen 15 watt olacağına dikkat çekilmiş. Resmi tanıtımının yakın bir zamanda yapılması beklenen cihazın fiyatının ise 150 dolar olacağı söyleniyor. Samsung'un aynı anda iki aygıtı şarj edebilen Wireless Charger Duo adında bir aksesuarı da mevcut. Bu cihazın fiyatının 100 dolar seviyesinde olduğunu belirtmeden de geçmeyelim.








  • AirPower bütün sektö..
    yok o bu değildi XD

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.