Şimdi Ara

samsung 46es6140 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar tv yi yeni aldım formda araştırıyorum ama bu formunda yenisi olduğu için çözemedim ben şimdi ilk iş olarak ne yapmalıyım tv smart tv hangi konuları okumalı hangi terimleri bilmeliyim bana yardımcı olabilecek bir forum konusu linki verirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler saygılarımla....



  • malesef bende yaklaşık bir hafta oldu ama alalı ne müşteri hizmetleri ne de burada detaylı bilgi bulamadım.
  • arkadaslar ben de bu modeli almayi dusunuyorum 55es6140 teknosadan fakat forumda herhangi bir detayli bilgi bulamadim dogrusu bu isi bilenlerden ben de yardim bekliyorum. 3299tl teknosa fiyati
    bir akil veren olursa cok makbule gececek simdiden tesekkurler
  • Arkadaşlar TV lerin süsüne püsü ne aldırmayın Zamanın en iyi modellerinden 32B651 tv anakartı bozuldu 680 tl servis bedel istedi TV 2.5 yllık.
    Haberiniz olsun.....
  • 556140 ın fiyatı 3499 değil mi ?

    Ben aldım 556140 modeli hakkında diğer konuda yorum yapmıştım yardımcı olabileceğim bişey varsa söyleyiniz
  • Yazdığımı aynen kopyala yapıştır yaptım arkadaşlar umarım işinize yarar


    Arkadaşlar merhaba bende 55es6140 modelini aldım bence fiyat performans açısından şu an piyasadaki en iyi 55 inch led tv dir. 3499 tl teknosadaki fiyatıdır. philips 55pfl7506 modelini alacaktım 2999 tl ye ama 500 tl fazladan verip bunu aldım daha hafif daha ince dahili wifi vs gibi artıları var.İlk izlenimlerimi aktarayım.
    Tv geldi kurulum yapıldı.İlk önce nete bağlantı sağladım kablosuz olarak sorunsuz bağlandı ve kendisi güncellemeleri yaptı otomatik olarak ,usb yi takıp deneme yaptım renkler vs herşey standart ayarda gayet iyiydi karanlık sahnelere özellikle dikkat ettm clouding sorunu için ve hayal kırıklığına uğradım gerçektende usb ye taktığım filmde bu sorun vardı kendi browser ından youtube taki videolarda falnda bu sorun var. Ama birde kendi media player ımı deneyim dedim hdmi dan bağladım film izledim clouding vs gibi bir sorun la karşılaşmadım siyah sahneler tam anlamıyla siyah tı. Yani tavsiyem clouding sorunu yaşayan arkadaşlar extra bir media player alıp hdmi dan bağlantı yapıp izlemeleri .3d deneme şansında oldu imax filmlerini denedim gayet iyiydi yanında gelen gözlükler yeni çıkanlardan yani eskisi gibi 70 yada 120 saat lik değil 150 saatlik pil ömrüyle geliyor. buda bir artı. 3d çok sevmiyorum ama sevenler için ideal bir tv.

    Birde digitürk test etme şansım oldu hdmi dan bağladım ve hd kanallar süper sd kanallarda gayet iyiydi. birde maç izledim takılma vs ile karşılaşmadım gayet akıcıydı. Futbol izlemek isteyenlere de tavsiye edilir. Sadece ps3 test etmedim oyunlardaki performansını merk ediyorum . onuda test edince paylaşırım isteyen olursa,

    Son olarak alacak arkadaşlara tavsiye ederim ,başta edge led olması beni tereddüte düşürdü hatta geri iade edip biraz daha para verip üst modellerden almak istedim ama 1000 tl fazladan veripte full led vs özellik pek mantıklı gelmedi , d7000 ve d8000 ile arasnda full led tasarım gibi çok az özellik farkı var i ikisini izledikten sonrada 1000 tl fazladan vermek anlamsızdı. Son kullanıcı zaten içindeki full led mi edge led mi diye çok detay aramaz ,arayan vardır elbet eme bunun farkına varması çok güç olur.

    Son kullanıcının bakacağı şey internete giriyormu giriyor sorunsuz , iphone mla kumanda edebiliyor muyum evet, youtube vs app ler var mı evet, 3d var mı evet (başta lg gibi pasif gözlüklü falan olmasını istemiştim ama alınca aşırı bir fark görmedim pil vs sıkıntı yaratır dedm ama 3d olayı zaten sabahtn akşama izlenecek bi durum değil ) hareketli sahnelerde akıcılık var mı evet , clouding olayı var mı yok (açıkladığım gibi ) tasarımı nasıl d8000 vs kadar çerçevesi ince olmasada gayet iyi tasarımı var .yani son kullanıcının bakacağı şeyler bunlar sorunsuz bi tv izlemek.

    4500 tl verip 55es6140 alıp yanınada yeni ipad almak daha mantıklı gelir sanırım.




  • Clouding tvnin kendi sorunudur , başka cihaz kullanmakla geçmez. Clouding sadece resim/görüntü ayarları değiştirilerek bir miktar gizlenebilir. Zaten clouding sorunu yaşayan çoğu kişi tvyi yanlış görüntü ayarlarında kullanıyordur. Özellikle Diamaik modda tv izlenmez, izlenirse de clsouing çok belli ve rahatsız edici seviyede olur.

    Harici media player , filmi farklı işelemiş olabilir ayrıca bu girişin görüntü ayarları farklı olduğu için clouding gizlenmiş/daha belirsiz olmuş olabilir.

    D7000 ve D8000 full led lcd tv değildir , onlar da egde lefd lcd tvdir. Samsung full led lcd tv üretimi yapmıyor. (Çok az sayıda ve çokpahalı ve genelde sadece Amerika için ürettiği modelleri var kabul etmenin bize faydası yok)
  • samsung 46es61440 3d led tv için forumda ve başka araştırma yapıyorum şuan süper fiyat avantajıyla 2399 tl ye teknosada satılıyor, yukarda arkadaşın 650 tl masraf çıkartığı dediği board durumu söz konusu kafamı çok karıştırdı.

    elektrik idaresinin çat pat elektrik kesintisi yaptığı 3 sınıf ülkemizde böyle muhteşem cihazların hasar görmesi olasılığıyla söz konusu olduğu için bu kadar para bağlanabilir mi bilemiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ooozer

    556140 ın fiyatı 3499 değil mi ?

    Ben aldım 556140 modeli hakkında diğer konuda yorum yapmıştım yardımcı olabileceğim bişey varsa söyleyiniz

    samsung 46ES6140 tv aldım. samsungun kendi özelliğinden içinde filmler var. fakat ben onları açamadım deli oldum. kullanan bi arkadaştan yardııııım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T_lenFosiT

    quote:

    Orijinalden alıntı: ooozer

    556140 ın fiyatı 3499 değil mi ?

    Ben aldım 556140 modeli hakkında diğer konuda yorum yapmıştım yardımcı olabileceğim bişey varsa söyleyiniz

    samsung 46ES6140 tv aldım. samsungun kendi özelliğinden içinde filmler var. fakat ben onları açamadım deli oldum. kullanan bi arkadaştan yardııııım

    hangi filmler Smart Sinema'nın mı içinde? Biraz daha detaylı yazarsanız mutlaka forumdan cevap gelir kısa yazınca insanlar yanlış yönlendirmemek veya varsaytım yapmamak için yazmıyorlar. Doğru olanda bu zaten bir sürü mesajfdansa az ve doğru cevap gelmesi.
  • Dün sipariş verdim muhtemelen yarın gelir bende çözünce izlenimlerimi paylaşacağım. Ek olarak klavye ve mouse almak istedim Teknosa kablosuz klavyeler olmuyor dedi ama Samsung'u aradım Logitech önerdiler. Forumda biraz araştırdım Logitech K 400 çalışıyormuş Sanırım klavyeyide alacağım.. Deneyimleri paylaşırım.
  • mrb 6140 modeli aldım hd kanallarda görüntü süper ancak sd görüntülerde netlik yok nasıl bir çözüm bulabilirim. 1.4 lük hdmi kablo alsam çok farkedermi? ekran ayarlarındamıdır. sd görüntü iyi diyenler ekran değerlerinin yazabilirmi?
  • Bu televizyondan bende de var ama hotspotla diğer cihazları bağlayınca internete giremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.