Şimdi Ara

ŞAMP.LİGİ KURALARI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BEN BİR GALATASARAYLI OLARAK ABARTMADAN;
    REAL MADRİD
    MENCHESTER UNİTED
    BAYERN MUNIH
    FEYENOORD
    INTER
    ___________
    KLÜPLERİNDEN OLUŞAN BİR GRUP İSTİYORUM.
    TABİ REAL MADRIDD VE BAYERN YANILMIYORSAM 1.KESEDE...İKİSİ İMKANSIZ GİBİ AMA İŞALLAH FARKLI KESEDELERDİR...



  • tabi ben de isterim böyle grup ama bari ikinci turda gelsin
    heh heh, şaka bir yana sorun değil kimin geleceği hakikaten (başkaları gibi söylemek için söylemiyorum tabi ) şansımıza ne gelirse artık heyecanla bekliyoruz.
  • ARKADAŞ BEN ONU BUNU BİLMEM.BİZ 2 YIL ÖNCE ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU OLDUK.DİĞER TAKIMLAR BİZDEN KORKSUN.BEN DÜNYANIN EN İYİ 3 TAKIMININ GELMESİNİ İSTERİM...HEYECAN...ZEVK....KALİTE...ARTIYOR...
  • hadi bakalım inşallah zevkli maçlar izleriz geçen sene roma-liverpool-barcelona-gs rekabeti bir beşiktaşlı olarak bana da zevk vermişti.ama real-bayern-manchester-gs den oluşan grupta bu haliyle galatasarayın şansı olmaz gibi.ama form tutarsa zorlayabilir demekki ilk turda böyle bi kura pek işe yaramaz.yinede siz bilirsiniz
  • DOSTUM ÖYLE BİR GRUP OLSA İDDİA EDİYORUM GALATASARAY TUR GEÇER....BU SENEKİ TAKIMA ÇOK GÜVENİYORUM.DEFANS BİRAZ YAVAŞ...ODA DÜZELECEK.
    ___________
    O GRUPTAN GS-BAYERN ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
  • ben real madrid'i çok begeniyorum kulüp olarak rakipsizler bence ronaldo'yu da alsalardı artık kupa bırakmazlardı herhalde.bayern'de ballack'ı alarak daha bi güçlendiler tam turnuva takımı aynı almanya gibi,manchester ise kulüp olarak bi gerileme döneminde gibi görünüyo sadece rio ferdinand'ı aldılar.ama şu an ki performansları ile bayern-real çıkar derim bu gruptan.-herhangi bi şekilde tartışma(kırıcı) başlamasın şu ana kadar olduğu gibi-bu sadece benim görüşüm futbol sahada oynanır.
  • galatasarayın adı yeter k.hakanda geldi birde litmanen imzayı attıgı zaman galatasaray dahada güclenecek isterse kralı gelsin farketmez biz degil rakipler düsünsün artık onlar galatasarayla eşleşmek istemiyor nedenmi ali samiyen cehenneminden ve süper futbolumuzdan biliyorlarki karsılarındaki takım UEFA ŞAMPİYONU GALATASARAY

    saygılarımla
  • Galatasaray artık Dünya standartlarında bir takım Allah herkese böyle bir takım nasip etsin.
    KİM OLURSA OLSUN EN BÜYÜK GALATASARAY.
    NERDE OLURSA OLSUN(HOLLANDA,İSPANYA,İTALYA,ALMANYA,JAPONYA,AMERİKA,HATTA AYDA BİLE)ŞEREFİMİZLE VE GURUR DUYULACAK BİR OYUNLA OYNAR YENİLSEKTE SUÇU NE TEKNİK ADAMDA NEDE HAKEMDE ARARIZ.
  • zaten yukarda adı geçen takımlarda(real,bayern,manch.) envai kupaları 3-5 kez kazanmış takımlar bu durumda artık onlar içinde oynadıkları takımlar pek önemli olmasa gerek.cehenneme gelince yine yukarda adı gecen takımlar maçları en az 40000 kişiye oynuyolar bu durumda böyle ortamlara alışık olmaları da muhtemel.evet galatasaray belli standartlara ulaştı ama bu diğer takımları küçük görmeye sebep değil.

    NE KADAR YÜKSEKTEN UÇARSAN AŞAĞIDAKİLER SENİ O KADAR KÜÇÜK GÖRÜR.

    galatasaray hakkında hiçbir kötü,küçük gören ifade kullanmadım ona göre cevaplar yazın.
    saygılar...
  • <font face='Arial Black'>DOSTUM PUSU.GEÇEN SENE MENCHESTER UNITED KLÜBÜNÜN YAYIN ORGANI AYNEN ŞÖYLE YAZIYORDU;
    "EĞER DEFANSINA ÇÖZÜM BULAMAZASAN,AVRUPADA GALATASARAY-REAL MADRID GİBİ TAKIMLAR SENİN CANINA OKUR."
    ABARTMIYORUM.FOTOMAÇTA FİLAN YAZILMIŞTI.HATTA 90 DAKİKA PROGRAMINDA BU SÖZLER İLE LUCESCU YU ELEŞTİRMİŞTİ.YANİ ARKADAŞLARIN DEDİKLERİ DOĞRU.ADAMLAR GALATASARAY GİBİ BİR BELA ALMAK İSTEMİYORLAR BAŞLARINA.ALİ SAMİYENİNDE ÇOK BÜYÜK ÜNÜ VAR.STADIN ÇOK BÜYÜK KAPASİTEDE OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL.ÖRNEĞİN OLİMPİYAKOS (NAZIL YAZILIYODU?:) ) 50000 KİŞİLİK STADI YERİNE 22000 KİŞİLİK STADINDA OYNUYORDU MAÇLARINI.SEBEBİDE DİĞER TAKIMLARIN DAHA FAZLA ETKİLENMESİ...</font id='Arial Black'>
  • stad meselesine birşey de ben eklemek istiyorum. ali sami yen'deki yapı taraftarların sesinin etkili olmasını sağlıyor. bunu futbolcular yeni yapılan olimpiyat stadındaki olimpiyakos maçından sonra söylediler. açıklamaları şöyleydi: "burada ses sahaya değil dışarı gidiyor, avrupa maçlarını ali sami yen'de yapmak daha iyi olur bizim açımızdan". yani stadın kapasitesinden çok etkisi önemli.
    ayrıca galatasaray büyük takım diyoruz, evet büyük takım ama eksikleri yok mu? tabii ki var. ama önümüzdeki senelerde bu klüp çok daha büyük işler yapacak eksiklerini gidererek.buna eminim çünkü bu klübün en büyük özelliği ve başarılara ulaşmasını sağlayacak bir özelliği var: "TAKIM RUHU".
  • kuralar çekilmedi mi daha tv'ye bakamıyorum.
    Grubu buraya atın bakalım kimler çıkacak.
  • Kura TSİ 17,00'da
  • Galatasaray 2.torbada
    ROMA
    LİVEERPOOL
    DEPORTİVO
    O.LYON
    gibi takımlarla eşleşemiyor.
  • en çok real madrid'i istiyorum...
    1.real Madrid
    2.GALATASARAY
    3.olimpiakos
    4.Celtic
    Böyle bir grup güzel olur...
    (torbalardan seçtim)
  • inşallah en uygunu olur ben bir beşiktaşlı olarak yarın çıkabilecek en kolay kurayı istiyorum çünkü kanatlarda sorun var ve ben bi kaç uefa maçına gitmek istiyorum.ilk turda güçlü bir takım gelirse avrupa yine hüsran.
  • gs nin ilk iki rakibi baracelona-lokomotiv hayırlı olsun ne diyelim
  • ben bir de basel'i istiyorum
  • brugge geliyor
    barcelona, lokomotiv moscova, club brugge
  • bu gruptan bizim ölümüz çıkar be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.