Şimdi Ara

Saksıdaki bitkileri kargolama, e-ticaret..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar. Umarım doğru yere yazıyorumdur.

    Yaklaşık yarım dönümlük bir bahçesi olan müstakil bir evde yaşıyorum. Kendi çapımızda bitkilerimizle ilgileniyoruz. Benimse uzun zamandır aklımda olan bir fikir var. Hem yerimiz de müsait iken sukulent, kaktüs gibi bitkileri çoğaltmak ve çeşitli konseptlerde üretip bunun ticaretini yapmak istiyorum ancak kafama takılan bir konu var.

    Ben bu işi yaparsam eğer, internet üzerinden yapacağım ve büyük ihtimalle şehir dışına da çalışacağım. Kargo meselesini bir türlü çözemiyorum. Daha önce arkadaşıma bir kaktüs hediye etmek istemiştim. Minicik bir saksıda, 13 tl fiyat çıkarmışlardı, üstelik ben onu iyice streçleyip göndermiştim. Eğer işi ticarete dökersem daha şık bir şekilde göndereceğim. Bu ambalajın bozulmaması için özenle taşınması gerekiyor. Eminim ki bu durumda ücret daha da tuzlu olacak.

    Ben bu bitkicikleri güvenli ve ekonomik bir biçimde karşı tarafa ulaştırmak isterken bana sırf 15 lira kargo ücreti çıkıyor olması haliyle aklımdaki fiyatı otomatikman ve mecburen arttıracak. Ben ise mütevazi bir bitkiciği 15-20 lira bandında satmayı hedefliyorum en fazla..

    Bu konuna bana neler önerebilirsiniz?

    Şimdiden teşekkür ederim.



  • İnternet üzerinden kargo ücretini alıcıya yıkın

    Veya bir kargo şirketiyle anlaşın,ben sizinle sürekli çalışacağım indirim yapın deyin.Olur mu bilmem.
  • Kargo ücretsiz yazmazsam almazlar gibime geliyor. Kendimden biliyorum.

    Ama ilk etapta sanırım karşı ödemeli yapmam gerekecek. Çünkü daha satış olur mu olmaz mı onu bile bilmiyorum.. Baktım oluyor, elimde belgeyle giderim kargoculara. Ben ayda şu kadar satış yaptım. Kargo ucuzlarsa şu fiyata satarım, işin potansiyeli artar falan dersem daha kolay ikna edebilirim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-ticaret siteleri ile anlaşın, onların kargo masrafları düşük.Hepsiburada.n11 gittigidiyor.gibi.

    Ayrıca busayede bir e ticaret sitesi yönetmenize gerek kalmaz listelemeyle uğraşmaz, ekstra maliyet ve zaman harcamazsınız.
  • kargo sirketi kurun daha iyi bu yabancilar bedavaya kargo yaparken biz niye fais fiyatlar oduyoruz niye kimse dur demiyor bu ise bi zarf gonderdim 9 lira tuttu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.