Şimdi Ara

SAKIN LG OLED TV almayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
15
Favori
84.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fisi cekiyormuydunuz kullanmayinca hocam . Birde tv nin arkasinda daki etikkette uretim yilinda ne yaziyor tam olarak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Plazma alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ama sizin cihaz özelinde sıkıntı var sanırım. Ben 2016 senesinde paneli yanık bir LG aldım Teknosa dan daha sonra servisi aradım geldiler, aldılar paneli değiştirip getirdiler. Cihaz 2013 model 55EA980 bu arada. 2 senedir standart TV, Netflix, PS4, IPTV izliyorum. Bırakın yanmayı, piksel yapışması bile olmadı. Son olarak "Rtings" sitesindeki Oled testinde cihaz günde 12-14 saat gibi bir süre aynı ekranda açık kalıyor. 4-6 hafta arasında ekranda yanma oluyor. Günde 1,5 saat TRT4K izlemekle Oled yanması imkansız gibi bişey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eLes

    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ama sizin cihaz özelinde sıkıntı var sanırım. Ben 2016 senesinde paneli yanık bir LG aldım Teknosa dan daha sonra servisi aradım geldiler, aldılar paneli değiştirip getirdiler. Cihaz 2013 model 55EA980 bu arada. 2 senedir standart TV, Netflix, PS4, IPTV izliyorum. Bırakın yanmayı, piksel yapışması bile olmadı. Son olarak "Rtings" sitesindeki Oled testinde cihaz günde 12-14 saat gibi bir süre aynı ekranda açık kalıyor. 4-6 hafta arasında ekranda yanma oluyor. Günde 1,5 saat TRT4K izlemekle Oled yanması imkansız gibi bişey.
    Benimde Oled tv 2 gün Trt çocuk İzledi çocuklar .Şimdi ekranda Kaldı gitmiyor.Zaten gözlerimde alıştı artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G5 telefonumu 1 yıl sorunsuz kullandım. sonra bir gün telefonda navigasyon kullanmam gerekti. 1 saat boyunca ekran açık kaldı hiç kapanmadan. O kadar ısınmış ki telefon, o günden beri ghost screen var düzelmiyor da.



    O yüzden tv alırken herkesin lg ısrarına rağmen sony aldım. Ha onun da bir sürü saçmalığı var, philipsin de öyle. Ama aldığım tv.de de ghost screen olur diye lg almadım. Ki iyi ki almamışım arkadaşın anlattıklarına göre. Samsungdaki 5 yıl youtube olayı da saçmaymış bak. Mesela benim sony tv.de bluetooth var. Ama bt. kulaklık kullanamıyorum. Çünkü a2dp yokmuş, hiç aklıma gelmezdi olmayabileceği.



    Yukardaki arkadaşın dediği doğru aslında. Öyle fazla pahalı tv almayacaksın Türkiye'de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naktiniz ve vaktiniz varsa hemen dava açın ki oled teknolojisi içeren ürünleri problemlerini içeren bilgilendirme broşürü ile birlikte satsınlar kandırmaca olmasın insanlar mağdur olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bendede ayni sorun var ve 4ekim gunu tvyi goturduler bendede 55 inc var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook pro Retina 2013 late modelini kullanıyorum.
    LG Panel kullanıyor . Sizin yaşadığınız sorun bu ekranlarda Ghost diye geçiyor .
    1 pencere uzun süre sabit açık kaldığında 1 saat sonra hareket ettirdiğimde hayaleti ekranda kalıyor.
    Sizin TRT 4K logo'sunun kalması gibi. Uzun sürede pixel yanması , pixel ölmesi sorunları da oldu ( 5 yılda )

    Burdan şu dersi çıkarıyorum : LG Oled ne kadar mükemmel gözüksede kronik sorunları hala devam ediyor.
  • Hocam geçmiş olsun olan olmuş.Sorun ne nedenini araştırmış öğrenmişsiniz ancak iş işten geçtikten sonra.Oled teknolojisi size mükemmel siyah renk tonu sunar bunun yanında her güzelin kusuru olduğu gibi handikabı da vardır.Oled tv ler normal tv ler gibi 7/24 açık kalmaya kullanmaya uygun olmadıkları gibi normal seyirde de dikkat ister.Bu kusurları en aza indirmek için yazılımsal çözümler vardır inanıyorum ki sizin tv dede vardır.Ancak ortada bir yazılımsal hata varsa dediğiniz gibi sorumlusu lg dir.Ancak yanıldığınız bazı konular var.



    1) Tüketici kanunları gereği bozulan bir ürün değişim olursa aynı model üst model fark etmez garantisi ilk ürün üzerinden devam eder.Hiç bir şekilde yeni garanti başlangıçı olmaz.



    2 ) Arkadaşların dediği gibi 13.000 tl lik tv direk şebekeye bağlamak riskli olabileceği gibi basit bir online ups ile sürekli prize bağlı olması gerekir.Bakınız vestel in oled tv sinde bile bir sürü yazılımsal önlem sunulmuşken lg de olmaması imkansızdır.Zira vestel de oled teknolojisi lg den alıyor hatta yazılım tabanı dahil.



    bu da vestel oled tv kullanım klavuzundan...

    SAKIN LG OLED TV almayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • meeb kullanıcısına yanıt
    son olarak tonla para vermişsin işin yasal mevzuatı belli paneli değişimini kabul et.Sonra ister sat ister dikkatli kullanmaya devam et derim.Zira led tv lerdeki ışık sızması vertical banding bulutlanma ışık dengesizliği olmamasından oled tv nin değerini iyi anlayın derim.Tabi bu dediklerim gece film izliyorsanız geçerli ışık açık normal tv izliyorsanız satın a101 online mağazada 55 inç 2200 tl ye Vestel üretimi hi level var alın gitsin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 9 Ekim 2018; 21:29:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Yanlış bir bilginiz var garanti kapsamında ürün komple değişirse garanti süreniz değişmez, uzamaz(sıfırlanmaz). Garantide fatura tarihi esastır. Ayrıca seçimlik haklar vardır ve tv bu hatayı ilk 6 ay içinde verirse bu ürün alındığında ayıplıydı sınıfına girer ve haklar doğar.(bunda benim bir yanlışım olabilir ama böyleydi diye biliyorum). Yani paneli arızalanmış tv için 6 aydan sonra servisin tamir yöntemini bir nevi kabul etmek zorundasınız. Tabi 3 ve ya 4 olması lazım herhangi bir kusurdan serviste işlem görürse o zamanda seçimlik haklar doğar.



    Bende lg oled paneller ile ilgili bir çok problem okudum hatta bir ülkenin havaalanında kullanılan tv ler toplatılmıştı. Ayrıca bu lg nin telefon panelleride rezalet şu aralar. Ghostingi bunlarda, sarı lekelenme bunlarda(ips) ... Ama her ne hikmetse senelerdir kullanılan lg g2 min ekranı sapasağlam. Yani bu adamlar her ne yaptıysa, ya maliyeti düşürmek yada yeni bir üretim metodu ile panellerinin içine etti. Ayrıca oled de panel üretim sırasında da çok ıskarta çıktığını okumuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende su anda lg telefon kullanıyorum dediginizin aynisi bende de var oyun oynadiktan sonra izi kaliyor ama ben pek takilmiyorum açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hera iptv den selamlar bende de bu sorun var.

    SAKIN LG OLED TV almayın



    SAKIN LG OLED TV almayın

    5000 tlya aldığım için ses etmiyorum ama renk testi yapam dedim foldoş olmuş ya la benim TV



    Tamir ediyor mu kardeşim LG sonuç olarak bunu?



    Etmiyecekse talip var saticam aldığım paraya.

    SAKIN LG OLED TV almayın



    SAKIN LG OLED TV almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • herana H kullanıcısına yanıt
    Aldığın paraya kimse almaz bunu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Umarım hatalarını düzeltirler. Samsung Q8 C Qled kullanıyorum. Sorunsuz değil tabi, ama böyle ölümcül sorunlar olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saheemr

    Geçmiş olsun. Umarım hatalarını düzeltirler. Samsung Q8 C Qled kullanıyorum. Sorunsuz değil tabi, ama böyle ölümcül sorunlar olmuyor.
    Merak ettim ne gibi sorunları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vahdettinp

    Merak ettim ne gibi sorunları var.

    Alıntıları Göster
    Samsung için cevabım

    Işık sızması ve dikey bantlanma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz led tv deki sorunları görseniz oled tv ye rahmet okutursunuz şu dönende problemsiz tv yok hepsi sorunlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtings sitesinde C7 test ediyorlar aynı sorunlar devam ediyor CNN kanalının logosu ekranda kalıyor.

    2018 model olan C8 de yeni işlemci var onda nasıl acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.