Şimdi Ara

sakarya vs ktü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • az cok siralamami kestiriyorum.90-110k arasi bisey gelicek. sakarya bilgisayar muh, ktu yazilim muh arasinda gidip geliyorum.cok bilgisayar muhendisi var acikta kalma korkum var.yazilimda ise rahatlikla is bulacagimi dusunuyorum ama sehir gozumu korkutuyor.karadeniz insani zordur.sozluklerde pekte iyi anlatilmiyo ama diplomadada ktu yazmasinin bi etkisi olur sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sözlükleri s.. et.

    diplomanda ktü yazmasının bilgisayar-yazılımla ilgili en ufak bir katkısı olmaz. eskidenki o iş. makine-inşaat okursan bir esprisi vardı artık oda kalmadı ktü için. ama hala zorluyorlar türkiyenin geneline göre.

    karadeniz insanı zor filan değil güzel kardeşim, efendi efendi gelip okursan kimse sana bulaşma ne karadenizde ne doğu-g.doğu anadoluda. sen pusulayı saptırırsan işler karışır orası ayrı.

    akademik kadrolara bak. ders programlarına bak. seçmeli derslere, açılan seçmeli derslere göz at. yazılım mühendisliği türkiyede çok taze. iyice araştır, sözlüklerle karar verme. kendine bir alan seç önce. yazılım mühendisinin çalışma odağı ile bilgisayar mühendisininki tam olarak aynı değil. birinin küme hacmi diğerine göre daha büyük farkındasındır umarım.
  • Ktu yazilim muh of fakultesinde. Uyandiriyim dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkezdeki kampüs haricinde bir yere gidersen ktüde kafayı yersin.5 te bakkal market ne varsa kapanıyor.Okul konusunu bilemem ama şehir konusuna dikkat et
  • Emin ol sakarya pek oc açıcı bir yer değil ayrıca dediğine katılıyorum bilgisayar mühendisi artık çok türedi sokakta omzun birine çarpma mühendis çıkıyor artık yazılım mühendisliği bilgisayara nazaran is bulmada daha avantajlı ayrıca ktu nun Kampüsü tr de ilk 10 dadir kesinlikle çok güzel bu Kampüsü var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarya trabzondan beter cikti zaten boyle okuyunca falan.tekirdagdan gidicem biraz zorlanirim gibime geliyor ama alisiriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle arkadaşlarında dediği gibi yazılım mühendisliği of ta , merkez kampüsü harici trabzon çekilmez.Hocalar egoludur odasına gidip muhabbet şansın yok onu unut , hatta soru sorduğunda ters cevap alma ihtimalin hayli yüksek bunu bil derim.Kaliteli olarak açıkcası sakaryada okumadığım için kıyaslama yapma hakkına sahip değilim ammavelakin ktü den sakaryaya geçen 3 arkadaşım var ve FF olan derslerin çoğunu orada çok rahatlıkla BB ve üstü notlarla geçiyorlar.Ktü de çok detayına girerken sakaryada çok fazla detayına girilmediğinden bahsediyorlar.Mesela sınav zamanı diğer üniversitelerin sınav sorularına bakıyorum ve gerçek anlamda kolay olduğunu görebiliyorum.Ktü nün puanının düşük olduğuna kesinlikle aldanma bunu da aklında bulundur.(Anlattıklarım makine için geçerlidir)
  • arkadaşlar benim sıralama 151,994 gazi mtok inşaat muhendisliği geçen yıl 165 k ile kapatmış sakarya 186 k ktü 202 k gazinin gelme olasılığı nedir gazi gelmezse sakaryamı ktümü dersiniz ????? ?
  • sakarya onnumara yer ktüye bin basar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.