Şimdi Ara

Sakarya üniversitesine ulaşım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul avrupa yakasından en kolay şekilde nasıl gidebilirim acaba Sakarya Üniversitesine? O tarafta okuyan var mı?



  • en kolay temden ulaşırsın
  • Arabayla gitmiyorum... o yüzden trendi, otobüstü falan kullanmam gerekecek. Bu yönde bir tavsiye verebilirseniz iyi olur.
  • otobüs en iyi ulaşım türü. çünkü avrupa yakasına tren çok uzak kalıyo. bende kocaeli okuyorum 3 senedir gide gele alıştım. otobüs izmite 1.5 saatte gidiyo tren izmite 1saat10dakikada varıyo ama benim haydarpaşaya gitmem 1.5saati buldugu için otobüsü kullanıyorum. firma olarak vib efetur düzce güven var sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1542istanbul -- 14 Eylül 2010; 19:59:23 >
  • Teşekkür ederim.

    Herhalde avcılar tarafında falan oturuyorsun. Haydarpaşa bana otogar vs'den çok daha yakın. Sanırım tren daha iyi bir seçim olacak bu yüzden.
  • bahçelievlerdeyim. eger trene sadece vapurla yada motorla geçebileceksen trenle git derim bi dezavantajı var saatler pek yakın degil birbirine. sirkeciden arabalı vapurla hareme geçip otobüsüde deneyebilirsin ;)
  • ...
  • Bahçelievler'den trenle gitmeye kalkarsam Metrobüs artı tren en az 3,5 saat sürüyor. Tabi tren saatlerini de dikkate almak kaydıyla.
    Otogar'dan VİB ile gidersem en fazla 2,5 saat. Her yarım saatte bir otobüs var.
  • istanbuldan sakarya üniversitesine en kolay ulaşım öğrenci servisidir.aktarmasız direk olarak evinden alıp üniversiteye bırakıyo.ben 1yıl gidip gelmiştim.isimleri şunlar http://www.akademiktur.com http://egfaturizm.com

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldan ve izmitten sakarya üniversitesine aktarmasız direk servisler var.http://egfaturizm.com http://www.akademiktur.com

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADATORIA SAKARYA SERDIVAN YURT APART VILLA VE ÖGRENCI KONAKLAMA HIZMETLERI


    2016 - 2017 YENI EGITIM DÖNEMI AYLIK HER SEY DAHYL 400 TL'DEN BASLAYAN ÇOK ÖZEL FIYATLARLA


    Adatoria Sakarya Yüksekögrenim Kiz Ögrenci Yurt, Apart, Villa ve Konaklama Hizmetleri, 2012 Egitim döneminde Sakarya Üniversitesi Esentepe Serdivan Merkez Kampüsüne 4 dk. yürüme mesafesinde Sakarya Üniversitesi’nde ögrenim gören kiz ögrenciler için, özel kiz ögrenci yurtlari, ögrenci apartlari ve lüks villa konaklama kompleksleri olarak hizmet vermeye baslamistir.

    Projelendirilirken ögrencilere yönelik kiz ögrenci yurdu, ögrenci apartlari ve lüks ögrenci villalari olarak tasarlanan ve ögrencilerin egitimden barinmaya, sosyal yasamlarindan psikolojik danismanliklarina kadar tüm ihtiyaçlarini tek çati altinda karsilamayi amaçlayan ve bu yönde hizmet veren Özel Adatoria Sakarya Yüksekögrenim Kiz Ögrenci Yurt, Apart, Villa ve Konaklama Hizmetleri, 14 farkli fiyat ve tasarima sahip yurt, apart ve villa konaklama konseptiyle sagladigi mükemmel ve kesintisiz hizmet anlayisiyla kisa sürede Sakarya'nin ve Sakarya Üniversitesi’nin en iyi, en kaliteli ve en güvenilir ve fiyat bakimindan en ekonomik kiz ögrencilere yönelik konaklama konsepti olmayi basarmistir.

    Hersey dahil sistemle hizmet veren ve Sakarya'da özel kiz ögrenci yurdu, ögrenci aparti ve lüks konaklama konsepti denince tek akla gelen Özel Adatoria Sakarya Yüksekögrenim Kiz Ögrenci Yurt, Apart, Villa ve Konaklama Hizmetleri, güvenlik, konfor, ekonomik fiyat, fiyat çesitliligi, ulasim kolayligi ve kampüse yakinligi bakimindan Sakarya'daki tek özel kiz ögrenci yurdu, ögrenci apartlari ve lüks ögrenci villalari adresidir ve öyle olmaya da devam edecektir.
    ‘’Bizi en iyi kendi ögrencilerimizden ögrenebilirsiniz.’’

    http://www.adatoria.com

     Sakarya üniversitesine ulaşım...
     Sakarya üniversitesine ulaşım...
     Sakarya üniversitesine ulaşım...




  • Arkadaşlar hepinize tavsiyem ilk senenizi servisle gidip gelerek geçirin çevreye ortama uyum sagladıktan sonra orda kalırsınız suan için kendinisi sıkıntıya sokmayın servisle gidip gelin benım size nacisane tavsiyem egemen turizm seçmenizdir.İşi harbi çok iyi yapıyorlar şu linkten ulaşabilirsiniz.http://www.sakaryauniversitesiservis.com/ birde 0216 419 41 41 numaradan ulaşıp konusabilirsiniz.. iyi formlar dostlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.