Şimdi Ara

Sakarya TTnet Yalın İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sakarya'da sadece Adsl var ve 10-12 gün kadar önce 8mbite kadar sınırsız yalın abonesi oldum, 3-4 gün kadar önce anca kullanmaya başladım. Ancak gün boyunca sık sık kesilmeler oluyor ve akşamları saatlerce gidiyor internet.
    Abone olmadan önce bir bayii Sakarya'da yalında problem var demişti ancak ben başka bayiye giderek ve oraya da bu problemi sorarak abone olmuştum, orası böyle bir arıza yok demişti.

    Ancak son 3-4 günde yavaşlıktan ve kopmalardan dolayı belki 4 kez arıza kaydı bıraktım, ama bir sonuç çıkmadı.
    Önceleri 4mbit olan bağlantıda siteler ağır açılıyordu ve upload çok düşüktü, aradım TTneti ve az sonra santraldekiler bağlantıyı 2mbite düşürdü, dalga geçer gibi!!??
    Sonra tekrar arayınca 6mbite sabitledik hat okadar kaldırıyor demişler TTnete ama bu sefer de hiç bağlantım olmamaya başladı. Tekrar arayıp bu sefer hem arıza kaydı hem de santrali şikayet kaydı oluşturdum ancak 2 gündür ondan da bir ses çıkmadı.

    Halen net gidip geliyor ve anca 4-5mbit bir bağlantı var, hiç olmazsa kopmalar azalsaydı diyorum artık.
    İşin saçma tarafı bu 4 günde 4 arıza kaydına rağmen santralden bir kez bile aranmadım!! üstelik her kaydıma da beni arasınlar diye not düşürmeme rağmen! sizin anlayacağınız Sakarya santralinde çalışanlar ne müşteriyi ne TTneti takıyor, bakalım tekrardan yenilediğim şikayet kaydımdan bişi çıkacakmı.
    Sakarya'da yalın alacak arkadaşlara tavsiyem bir daha düşünmeleri olacak.







  • kesinlikle ben de aynı sorunları yaşıyorum. ve en sononda nihayet speronline geçiyorum bu günlerde modemi gönderecekler. bide ttnet müşteri hizmetlerinde ki muarrem diye bi arkadaş var resmen telefonda böğürüyor derdinide anlatamıyosun. asabi asabi cevaplar veriyor. inşallah ttnet devri bitecek
  • 10 günü geçti hala sorunlar devam ediyor, download hızım 0.4 mbit ve hiç bir siteyi doğrudüzgün açmıyor. 444ü aramaktan helak oldum, ilgilenen arayan hala yok.
    haram zıkkım olsun benim paramlan maaş alanların hepsine
  • Bende Sakaryada oturuyorum bu ttnete verdiğim paralar haram zıkkım olsun internet borç dolayısıyla kapanmıştı açtırdım 8mbit internet kullanıyorum Download hızı 25/KBsn nin üzerine çıkmıyor o kadar vahim bi durum 444 0 375 i arıyorum meşgül çıkıyor yarım saat boyunca telefon başında bekledim anca bağlandı ve dedikleri şey şu 8Mbit İnternet Kullanıyorsunuz indirme hızınızda bi problem olmamalı DNS ayarlarınızı kontrol edin arıza kayıtına alıyoruzmu ne dedi ay sonu fatura 250 lira gelmesini biliyor ama neymiş efendim kotayı aşmışınız tam küfürlük bunlar tamm bitanede ss koyayım da görün

    SS:
    http://imageshack.us/photo/my-images/717/adszxhw.jpg/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordcuyufordlayanfordcu -- 22 Ekim 2011; 11:50:36 >




  • aynen katılıyorum bende 4 kb bile düşüyor tam yarıyı geçiyor ondan sonra net gidiyor tekrar indir. gsm firmalarının aylık cok cüzzi fiyatlara verdiği internet bile kat kat daha hızlı bağlanıyor.

    müşteri hizmetlerini arıyorum modemi açık bırakın diyorlar açık bırakıyorum tekrar aradığımda problemin çözüldüğünü söylüyorlar 1mb çıkarmışlar
    aradan 2 gün geçiyor hıza bakıyorum 200kbs ile 400kbs arasında dosya indirmeyi bırak web sitelerini zor yüklüyor.

    ödediğim faturayamı yanayım yoksa müşteri hizmetleri için cep telefonuna ödediğim paraya mı gidip kapattıracağım yeter artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 29 Kasım 2011; 14:01:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.