Şimdi Ara

sakal üstü için tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese iyi forumlar. sakal üstü yani yanak kısmı için traş makinesi arıyorum. bu aleti sadece bu için kullanacam. bir türlü sıfır alan makine bulamadım. uygun fiyatlı tavsiyesi olan var mı ?




  • silindir tip traş makinelerine bakın.

  • edwin jagger de 89 jiletli tıras aletinin alt kısmını cıkartıp sadece üst kısmını takarak kullanıyorum fakat kırık permatikten tehlikeli oluyor yüzüne cizik atar o yüzden önce boyun bölgesinde jileti kullanıp körelt sonrasında kesik atmayacaktır yine de dikkatli olmalısın.. uzun süredir bu sekilde düzeltiyorum yanları bu sekilde cok hassas calısabilirsin hem boyun icin hem yanaklar hem de eğer oluyorsan komple tıras icin edwin jagger de 89 öneririm eğer para vermem diyorsan benzer bir aleti ucuza alıp kullanabilirsin dikkat etmen gereken sey jileti cıkartır cıkartmaz yanaklarında kullanma yüzünü keser ya da jiletli ustura kullanacaksın..


    sıfır almak istiyorsan makine falan hikayedir jilet kullanman gerekir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 21 Mart 2021; 20:11:3 >
  • epey oldu alalı belki başkasına faydası olur diye yazmak istedim. gemei 8000 kullanıyorum oldukça memnunum. 37.5tl ye almıştım o zamanlar. @alembizim'in dediği gibi silindir tip traş makineleri bu işin çözümü

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.