Şimdi Ara

sakal kıran nasıl iyileşir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • stresden döküldü ve yayıldı sakal bölgesinde. kimini sarımsak işe yarar diyor, kimisi yaramaz diyor. kortizon çok tehlikeli diyorlar



  • sarımsak işe yarar ama en iyisi aktara gidip sackıran için ilacı var onu alman gerekir.ilacın kokusu çok keskin birde yanında kremi var.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Aynı durumu birkaç kez bende yaşadım. Sarımsak sürdüm düzenli olarak ayrıca bazı krem ve spreyler var. Güvenilir olanları kullanabilirsin bende bir sprey kullanmıştım ama en etkili yöntem doğal antibiyotik olan Sarımsakdır. Sarımsağı düzenli hergün 2-3 hafta kullan öncelikle eğer geçmez ise doktora danışmanı tavsiye ederim. Krem yada sprey alacaksan doktora danışıp ve doktorun önerdiğini kullan mutlaka. Ama ilk etapda sarımsak ile geçirmeyi deneyebilirsiniz.

    şimdiden geçmiş olsun.
  • beyler saçkıran veya sakalkıran olan bölgeye bu sarımsagı dermaroller tarzı birşey ile uygularsak nolur?

    ben saçım için 1.0mm dermastamp kullanıyom, acaba bu dökülen yerlere iğneleri batırdıktan sonra sarımsağı sürsek kötü birşey olur mu?
  • Hidrojen peroksit %3 tavsiye ediyorlar. Bende de başladı umursamadım ama yayıldı. Sarımsak sürüyorum arada oda. Beyaz sakallar çıkmaya başladı ama sakallar uzayınca beyazlar görünmeyip boşluklar çok bariz görülüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkann2

    beyler saçkıran veya sakalkıran olan bölgeye bu sarımsagı dermaroller tarzı birşey ile uygularsak nolur?

    ben saçım için 1.0mm dermastamp kullanıyom, acaba bu dökülen yerlere iğneleri batırdıktan sonra sarımsağı sürsek kötü birşey olur mu?
    Dermarollerı sakalınız için deneydiyseniz sonuçlarını yazabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.