Şimdi Ara

Sahtekarlık,Dolandırcılık ( Saat )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Sahibinden.com üzerinden yaptığımız bir alışveriş macerasını sizinle paylaşmak istiyorum.Amacım bahse neden olan ücret değil,Bu ve benzeri kişilerin afişe edilmesidir.

    Yaklaşık 2 hafta evvel bir arkadaşımızla birlikte ilanı gördük ve siparişi verdik saat ücreti kargo dahil: 43 lira. Siparişi verdik kapıda ödeme ile sipariş geldi,Yalnız kargocu 47 lira istedi kargo ücreti dahilmiş ödedik.Kutuyu açtık içinden farklı ve camında çatlak olan bir saat geldi,Satıcı arkadaşı arayıp durumu aktardık.Tamam siz onu gönderin biz yanlışılığı düzeltelim dediler tamam dedik karşı ödemeli olarak gönderdik,Daha sonra kargo bizi arayıp karşı tarafın ödemeli almadığını söyledi,Durumu yine satıcı arkadaşlar paylaştık.Tamam siz ödeyin biz tekrar gönderirken içine kargo ücretini ekleriz dediler onada tamam dedik.Sonra kargo tekrar elimize gelince 6 lira daha ücret ödedik.Toplamda 58 lira para ödemiş olduk.Satıcı ile defalarca mesajlaşmamıza rağmen ücreti hesaba geçeceğini söylemesine rağmen ödemeyi yapmadı.Aşağıda arkadaşın Sahibinden.com Kullanıcı linkini veriyorum.

    Burak Çavuşoğlu-Gönderileri Fatih-İstanbuldan yapmaktadır.Tam adresi bulduğumda ekliyeceğim.

    http://www.sahibinden.com/sunwatchWQQdXQQ5867980WQQpXQQdisplayuser



  • Keşke ilk kargo geldiğinde kargoyu, kargoyu getiren kişinin yanında açıp işlem yaptırsaydınız.
  • Kargocunun yanında açtık raporda tutturacaktık ama arkadaş gerek yok siz gönderin doğru olanı göndeririz deyince güvendik kendisine.
  • Bu arada arkadaş durumdan duyduğu rahatsızlığı bildirip gün içerisinde havale yapacağını söyledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.