Şimdi Ara

SAHTE DUPONT UYARISI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piyasada ISCEON 134a marka olarak görünen, fakat %100 R134a gazından oluşmayan ve kaçak yollarla getirildiği tahmin edilen sahte tüpler satılmaktadır. DuPont™ ‘un

    R134a gazı için tescilli markası SUVA®’dır Tüp üzerinde belirtilen ISCEON DuPont’un yeni nesil değişim gazlarına ait markasıdır. Aşağıda fotoğraflarını görmüş olduğunuz

    Sahte ISCEON R134a tüplerinin, DuPont’un orijinal kutusunun içine konularak satıldığı da görülmüştür.


    SAHTE DUPONT UYARISI !!!


    SAHTE DUPONT UYARISI !!!


    Lütfen tüplerin üzerinde yer alan seri numaraları ile Kutu üzerinde bulunan seri numarasının tutarlı olduğunu kontrol ediniz. Ayrıca Sahte tüplerin üzerinde 13,5kg yazmaktadır. (Orijinal DuPont Tüpleri 13,62kg dır.)

    SAHTE DUPONT UYARISI !!!


    SAHTE DUPONT UYARISI !!!


    Test raporuna göre R134a soğutucu gazı ile ilgisi olmayan bu ürünün, R134a olarak soğutucu sistemlerde kullanılması sisteme çok ciddi zararlar verebileceği gibi, insan sağlığı ve çevre açısından da zararlıdır. R134a soğutucu akışkan ile uzaktan yakından hiç bir ilgilisi olmayan bu sahte ürünü alan, satan ve kullanan kişilere hukuki açıdan da büyük sıkıntılar getirecektir.

    Bu ürünün alımı, satımı ve kullanımı; bir taraftan dolandırıcılık olarak da değerlendirilebileceği gibi, aynı zamanda R-12 gazı kullanımı tamamen yasaklanmıştır. R-22 gazı da Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından kullanımı sınırlandırılmış, yalnızca kota dâhilinde ithalatına izin verilen ve çok sıkı şekilde denetlenen bir üründür. Ürünün OTİM Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımayan belgesiz kişilere satışı yasaklanmıştır. Bu nedenle bu ürünü almak, satmak veya kullanmak suç olup, hukuki yaptırımları mevcuttur.

    SAHTE DUPONT UYARISI !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 11 Mart 2021; 22:37:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.