Şimdi Ara

Sahte Apple Şarj Aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
17.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün Ümraniye Buyaka AVM içerisinde Vodafone bayisinden orijinal olduğunu zannettiğim Apple 20w USB-C şarj adaptörünü (MHJE3TU/A) 200 TL vererek aldım. Eve gelip şarj aletini kutusundan çıkardığımda kutunun dışında yazan model numarası ve seri numarasının ürünün üzerindeki model ve seri numaralarıyla uyuşmadığını farkettim. Yarın gidip iade edeceğim. Vodafone bayisi bile sahte ürün satabiliyor yazıklar olsun. Bundan sonra orijinal apple aksesuarı alacaksam Apple Store dışında bir yerden almayı düşünmüyorum.

    Sahte Apple Şarj Aleti

    Sahte Apple Şarj Aleti

    Sahte Apple Şarj Aleti

    Sahte Apple Şarj Aleti







  • Hocam evet şarj adaptörü sahte. Bugün Akasya apple'a gittim 12 promu yeşil ekran sorunu için iade ettim. Appledaki kişiye adaptörü gösterdim eline aldığı gibi sahte dedi. Koskoca Akasya avm de bulunan turkcell sahte apple şarjı satıyor şaka gibi.25 ocakta almıştım.Turkcelle gidip bu adaptör sahte deyince hiç bir şey demeden iadeyi kabul ettiler demekki kendileride biliyor sahte olduğunu.

  • Sırf bu yüzden Apple sitesinden siperiş verdim.
  • her yerde yazıyorum aksesuar alıyorsanız kesınlıkle apple.com.tr den alın

  • hocam aynı ürünü akasya turkcell den aldım sizin aldığınız ürün ile benim aldığım ürün her numarası ile aynı sahte mi yani bu şarj hocam?

  • bizde kendi sitesinden aldık hala gelecek diye bekliyoruz mart başı gösteriyor gönderim tarihini.

  • Apple bi sorup tehit ettikten sonra gitseydin.Bu arada ürün pek sahteye benzemiyor.

  • Mediamarkt-Vatan-Teknosa-Apple ürün alırken buralardan almaya gözen gösterin.

  • ozinho20 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam ama kutusunda farklı model numarası, ürünün farklı model numarası olacağını zannetmiyorum. Seri numarası da cabası.
  • Zaten ürünün üzerinde bulunan model numarasını google dan arattığımda şarj aletiyle ilgili sonuçlar çıkmıyor.
  • Biz de Turkcell bayisinden eşime aynı şarj aletini aldık. ikinci gün aletten patlama sesi geldi şuan çalışmıyor. bayiye geri götürdük güya garantiye gönderdiler haber bekliyorum.
  • umarim sorununuz çözülür ama vodafone kibarca hayir, kabaca ise " ürünü aldiktan sonra magazada kontrol icin acmayip eve gidince eski bozuk olan sarj aletinizle degistirdiniz 2 mal birden koparmaya calisiyorsunuz" da diyebilir.Bana gore kesinlikle magdur olan sizsiniz. bu gibi seylerde sahsen markette acilis yapmadiysam evde video ile yaparim ki kanit olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7FA365660

    umarim sorununuz çözülür ama vodafone kibarca hayir, kabaca ise " ürünü aldiktan sonra magazada kontrol icin acmayip eve gidince eski bozuk olan sarj aletinizle degistirdiniz 2 mal birden koparmaya calisiyorsunuz" da diyebilir.Bana gore kesinlikle magdur olan sizsiniz. bu gibi seylerde sahsen markette acilis yapmadiysam evde video ile yaparim ki kanit olsun

    Aksini ispatlamasını isterim orada bulunan açılmamış ürünlerinde aynı şekilde olduğundan eminim. Dediğiniz gibi video ile açmak en iyisi.

  • Soul_Fly kullanıcısına yanıt

    Hocam evet şarj adaptörü sahte. Bugün Akasya apple'a gittim 12 promu yeşil ekran sorunu için iade ettim. Appledaki kişiye adaptörü gösterdim eline aldığı gibi sahte dedi. Koskoca Akasya avm de bulunan turkcell sahte apple şarjı satıyor şaka gibi.25 ocakta almıştım.Turkcelle gidip bu adaptör sahte deyince hiç bir şey demeden iadeyi kabul ettiler demekki kendileride biliyor sahte olduğunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozinho20 -- 17 Şubat 2021; 13:36:41 >
  • Nasıl mümkün olabilir koskoca firmalar böyle bir şey yapmaya cesaret edemez bence yanlışlık olmasın
  • ozinho20 kullanıcısına yanıt

    Senelerdir Apple ürünleri kullanıyorum. Bir kere adaptörün üzerindeki yazılar bile okunaksız. Kutunun kapatıldığı yerler yamuk yapıştırılmış. Orjinal Apple ürünlerinde bu tür şeyler olacağını zannetmiyorum. Bende bu akşam iade edeceğim.

  • ranegade95 kullanıcısına yanıt

    Hocam çok iyi niyetlisiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soul_Fly

    Senelerdir Apple ürünleri kullanıyorum. Bir kere adaptörün üzerindeki yazılar bile okunaksız. Kutunun kapatıldığı yerler yamuk yapıştırılmış. Orjinal Apple ürünlerinde bu tür şeyler olacağını zannetmiyorum. Bende bu akşam iade edeceğim.

    Vallahi şok oldum koskoca şengüller iletişime hiç yakışmadı. Bundan sonra apple aksesuarlarını apple harici yerden asla almam. İphone 12 dende soğudum bu seneki ekranlar gerçekten sıkıntılı

  • Bugün gittim Vodafone bayisine aksesuarlar iade olmuyor dediler. Ancak Apple’dan orijinal olmadığına dair yazı alırsanız iade alırız dediler. Genel merkez soruyormuş hesapta neden iade aldınız diye. (Bu arada nasıl anladınız dediler orijinal olmadığını felan) Akşam saatleriydi kimseye ulaşamayız yarın arayıp soralım size haber verelim dediler. Tam çıktım bayiden 3 dakika sonra telefon ettiler. Aksesuarcıyı aramış iade almalarını söylemiş. Paramı bu şekilde iade aldım.
  • Soul_Fly kullanıcısına yanıt
    Hocam siz iadenizi almışsınız ama afişe edin bu olayı. Twitterdan yazın uğrasırım derseniz cimere yazın. Hadi siz anladınızda iade aldınız ya sizin gibi dikkatli olamayan kullanıcılar ne yapsın. Allah bilir kaç kişiyi dolandırdılar. Siz çakıncada ayyuka çıkmasın die hemen iade ettiler. Bu direk şirketle alakalı değilde çakışanla alakalı bir durum gibi hissettirdi şahsıma
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.