Şimdi Ara

Sahipsiz Olan Vatanın Batması Haktır, Sen Sahip Olursan Bu Vatan Batmayacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sahipsiz Olan Vatanın Batması Haktır, Sen Sahip Olursan Bu Vatan Batmayacaktır
    Van Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Polis Merkezi’ne düzenlenen saldırıda şehit olan Korhan Ekiz’in (31) cenazesi gece Samsun’a getirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

    Törende konuşan Samsun Emniyet Müdür Vekili Abdülselim Yıldız, Türk polis Teşkilatı üyelerinin vatan için canlarını vermekten çekinmediklerini ifade ederek, "Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz" dedi.

    Cenaze, törenin ardından öğle namazı için Büyük Camii’ye götürüldü. Namazın ardından Asri Mezarlığı’na götürülecek olan şehit polisin cenazesi, buradaki şehitlikte toprağa verilecek.

    Törene, şehit polis memurunun yakınları, Vali Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Tümgeneral Naci Beştepe ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Bahadır ile çeşitli kuruluşların temsilcileri ile polis teşkilatı üyeleri katıldı.

    MESAJ GÖNDERMİŞ

    Öte yandan 9 yıllık polis memuru için düzenlenen törende duygulu anlar yaşandı.

    Şehit polisin eşi Melek, acısını 7 yaşındaki kızı Yaren ile 5 yaşındaki oğlu Bora’ya sarılarak dindirmeye çalışırken, bazı polis memurlarının da tören sırasında gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.

    Bu arada, şehit polisin yaklaşık 10 gün önce bazı arkadaşlarına "vatana sahip çıkılması" yolunda cep telefonu mesajı gönderdiği öğrenildi.

    Ekiz, bir arkadaşına gönderdiği mesajda, Şair Mehmet Akif Ersoy’un "Sahipsiz Olan Vatanın Batması Haktır, Sen Sahip Olursan Bu Vatan Batmayacaktır" dizelerine ver verdiği bildirildi.

     Sahipsiz Olan Vatanın Batması Haktır, Sen Sahip Olursan Bu Vatan Batmayacaktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdk913 -- 19 Eylül 2005, 15:26:34 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.