Şimdi Ara

SAHİBİNDENDE YAŞADIĞIM BÜYÜK ETİK PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartı alıyorum küçük bir arkadaşımdan gt 1030, çalışır halde video falan gönderiyor neyse az bir miktarını gönderiyorum kartı yolluyor. Kart ulaşmadan geriye kalan miktarı da gönderiyorum.

    Neyse arkadaşım balonlu poşete sarmış sadece, başka bir muhafaza yok ama kalın yani darbe almıyor dışarıdan. Neyse ben kartı takıyorum çalışmıyor, 2 taraf da mağdur olmasın diye her porttan deniyorum 2 farklı pc ve 3 farklı monitör ile çalışmıyor. Arkadaşla hala kontaktayız ama sizce ne yapılmalı. 430₺ veriyorum kart çalışmıyor(bozuk). arkadaş ben sağlam gönderdim diyor. Ben statik alıp bozulduğunu düşünüyorum paketlemeden kaynaklı.

    Ne Yapılmalı?




  • etik bişey yok ortada. saçmalık direk ekran kartı balonlu poşete sarılıp gönderilirse olacağı bu. parayı geri almaya bakın

  • yorum için up.
  • Etik dolandırıcılık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırmış.


    Furmark skoru falan attı mı?


    Bir yetişkin olarak nasıl paketleyeceğini söylemeniz gerekirdi bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Ocak 2021; 4:32:44 >
  • Agalar teknik yorum yapmanızı isterim karşı taraf dolandırıcı değil sadece işbilmemezlik
  • Hiç bir allahın kuluna önce para gördermem hele bu devirde? asla. Bırak para göndermeyi elektronik aletlerde gidip elden dahi almam illa bir şekilde o alınan parça test edilecek, denencek o şekilde alıcam. Bu dediklerime gelemeyen adamla zaten alışveriş yapmıyorum. Satarken de kimseye denettirmeden, test etmeden bir şey satmıyorum.


    Teknik yorum: paranın üstüne su iç. Kart bozuk, para çocukta ee? geçmiş olsun demekten başka bir şey yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 7 Ocak 2021; 20:21:1 >
  • saçmalık bir kutu bulup içine koymalıydı kargocular o balonlu poşetin üzerinde halay çekebilirler. fırlatıp atmışlardır üstüne de başka koli düşmüştür. kısaca hata gönderende

  • Agalar karşı taraf benimle uzlaşmıyor, 130₺ sini ödemeyi de teklif etmeme rağmen. Yarın gidip dava açacağım her türlü bilgileri elimde mevcut.
    Dolandırma amaçlı olduğunu halen düşünmüyorum ama paranın kendilerinde olmalarına güveniyorlar.


    Ablası ile görüştüğümde dedikleri şey şu: Bende çalışırken sağlamdı, madem çok biliyorsun statiğini alsaydın, kartı sen yaktın. Elektrik bilgisi olmadan beni bu şekilde suçlama cesaretinde bile bulunabiliyorlar ve telefonda bağırarak. Tabii ki de her şey kayıt altında. Davayı da yüksek ihtimal kazanırım haksızlığa uğrayacağıma 100-200 kaybetmekten gocunmam herkese ders olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.