Şimdi Ara

Sahibinden.com'dan iphone almak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce konusu açıldı mı arayınca bulamadım ama sorunum şu;
    Sahibinden sitesinden iphone 7 ve 7+ arayınca yurtdışı cihazları çıkıyor bunlar tr'de 1 yıl garantisi geçen cihazlar diye satılıyor.
    Ama fiyatlara baktığımda yurtdışı fiyatından 100 lira civarı fazla satılıyor. Bu satıcılar güvenilir midir?
    Cihaz alırken nelere dikkat edilmelidir?



  • Forumda binlerce kez yazildi cizildi bunlar👇🏻

    quote:

    Bahsettigin cihazlar, neredeyse ilk iPhone serisinden beri Turkiye'de satiliyor. Kayitsiz, vergisiz, vergi iadesi de alinarak toptan sekilde bavul ticaretiyle getirilen o cihazlarin fiyati yurtdisi fiyatlari ile hemen hemen ayni. Normal olan da bu. Zaten bu yuzden "yurtdisina kendiniz gitmiyorsaniz bos yere ese dosta yurtdisindan iPhone tasitmayin" diyoruz. Ozellikle baz modeller icin yurtdisindan getirmeye hic gerek yok. Turkiye'de yillardir oturmus bir bavul ticareti var. Ayni cihaz, kapali kutusunda, ayni fiyata Sirkeci'de Fatih'te var zaten. Su mesajdaki ornek karsilastirmayi oku istersen:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125447232 Cihazi alirsin, IMEI kaydini yapar, bir yil garantiyle kullanirsin.

    Yalniz yurtdisi cihaz alirken de dikkatli ol: Magazaya veya sahsa gidiyorsun, cihazi kapali kutusunda getiriyor, kutunun altinda yazan seri nodan sorguluyorsun (https://chechcoverage.apple.com) ve gercekten sifir cihaz ise "Lutfen cihazinizi etkinlestirin" diyor. Sonra cihazin ulke koduna (B/A, LL/A, ZD/A vs.), model moduna (A17XX olmali) bakiyorsun. Sonra odemeyi yapip cihazi orada aciyorsun ve kurulumunu yapiyorsun. Her sey yolundaysa, gule gule magazadan cikiyorsun. Yurtdisi cihazlarla ilgili genel bilgi su mesajda var:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

    IMEI kayit konusunu da merak ediyorsundur. Ucuz ucak bileti bulup nufus cuzdaninla Kibris'a gunubirlik git-gel yaparsan IMEI kayit hakkin dogar. Onun da ayrintilari madde madde su mesajda mevcut:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125881286

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    yalnız bahsettiğiniz baz cihaz nedir?
  • Baz cihaz derken, giris seviyesi modelleri kastediyorum. Yani iPhone 7 32GB ya da iPhone 7 Plus 32GB modelleri almanin, Turkiye cihazi almaya gore cok fazla avantaji olmuyor. Ama bu da kurun durumuna gore degisiyor. Su an fena degil. Ozellikle ABD ve Ingiltere cihazlari cazip fiyata geliyor. Yukarida paylastigim yazilari okursan daha iyi anlarsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli konulardan biride telefonu almadan önce havale,kapora göndermeyin.
    Telefonu almaya giderken yanınıza ailenizden birisini ya da arkadaşını çağırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.