Şimdi Ara

Sağlık Durumundan Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bu sene Konya Selçuk Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünü kazandım ve şu an birinci sınıfı okumaktayım.Ancak 2 yıl önce bir kamburluk ameliyatı geçirdim.Çok ağır bir ameliyat, şöyleki: omurgamda 16 tane vida(platin) var.Yani demem o ki:sağlık durumumdan dolayı ailemin bulunduğu şehirde bir üniversiteye yatay geçiş yapabilir miyim?Bu konu çok önemli.Bu çok zor bir durum.Gerçekten yapabilirsem çok güzel olacak.Bu konu hakkında bilgileriniz varsa lütfen paylaşın.Bir de şunu sormak istiyorum.Birinci sınıfım, yarıyıl tatilinde yatay geçiş mümkün müdür?Konya Selçuk'tan Ankara veya Ankara Gazi Üni. ye sağlık durumundan veya normal şekilde, yarıyıl tatilinde yatay geçiş yapabilir miyim?



  • Mümkün değil..
    Üniversiteye giriş puanına , üniversitedeki derslerinin ortalamasına , gideceğin üniversitenin koşullarına ; kontenjanına göre geçiş yapılır. Hele ki yarı yıl tatilinde hiç mümkün değil.
    Ayrıca bu kadar önemli bir konuyu burada sorman da TUHAF ! , okuduğun üni.nin Öğrenci İşleri birimleri gayet yardımcı olan birimler...özellikle sağlık sebebiyle böyle bir durumda olan öğrencilerine de yardımcı olurlar.. bilgilerini aktarırlar..Bu forumu gözünüzde büyütmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 15 Kasım 2011; 22:52:57 >
  • Bodyguard_26 kullanıcısına yanıt
    Tam tersi mümkün. Ne ortalamana ne de aldığın öss puanına bakılıyor. Eğer sağlık sorunun varsa ve aile yanında kalma zorunluluğun varsa geçişe izin veriliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.