Şimdi Ara

Sağlam sistem için küçük kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar sağlam bir sistem toplayacağım da,bu sistemi kaldırabilecek güzel soğutmalı fiyatı da çok yüksek olmayacak ( 150'yi geçmeyecek şekilde ) küçük bir kasa arıyorum(micro atx anakarta).çok fazla yerim yok klasik kasalardan daha küçük olsun istiyorum.

    mesela şu tarz bir kasa sağlam sistemi kaldırır mı ?

    http://www.hepsiburada.com/Liste/silverstone-sugo-sg02b-f-microatx-kasa-sst-sg02b-f/ProductDetails.aspx?productId=bd130536&categoryId=1013#Gorseller







  • Sağlam sistemler böyle kasalara emanet edilmez, edilmemeli. Mevcut fan desteği azdır, fan boyutları küçüktür ve sesli çalışır.

    Kuracağınız sistem özelliklerini ve bu işe ayırdığınız maksimum bütcenizi belirtirseniz arkadaşlar alternatif öneriler yapacaklardır.
  • işlemci olarak

    http://www.hepsiburada.com/Liste/amd-phenom-ii-x4-965-34ghz-soket-am3-black-edition-kutulu-islemci/ProductDetails.aspx?productId=bd97054&categoryId=46

    ekran kartı hd 6850 düşünüyorum,bunlar şimdi aklıma gelenler,aslında elimde anakart işlemci vs. var eski bilgisayardan kalma şimdilik kasa,monitör,ram ve harddisk alıcam.Daha sonra parça parça işlemci,ekran kartı,anakart vs. düşünüyorum,kasa alıcakken de almışken sağlam sistemi de çalıştırsın dedim.şu kasa hakkında ne dersiniz?

    http://www.hepsiburada.com/Liste/inwin-dragon-slayer-mini-atx-gaming-kasa/ProductDetails.aspx?productId=bd100534&categoryId=1013

    yorum için teşekkürler

    Edit : Sistem için maksimum 1.5 milyar (monitör dahil) düşünüyorum,ama dediğim gibi yavaş yavaş toplayacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 13 Haziran 2011; 21:15:40 >




  • Yer sıkıntınızın olduğunu söylemiştiniz, bu durumda alabileceğiniz en iyi mid tower kasa Cooler Master Haf 912 modeli olacaktır.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-haf-912-plus-20cm-kirmizi-led-fanli-mid-tower-siyah-kasa-cm-rc-912p-kkn1/ProductDetails.aspx?productId=bd17062&categoryId=1013&SKU=BD17062




  • Kasanın şekli hoşuma gitti açıkçası,birde full tower ile mid tower arasındaki fark kasa yüksekliği mi?

    linkteki kasayı almayı düşünüyorum öneri için teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuRu

    Kasanın şekli hoşuma gitti açıkçası,birde full tower ile mid tower arasındaki fark kasa yüksekliği mi?



    genişlik, yükseklik ve bunlara paralel olarak alan kişinin kasa doğrultusunda bazı değişikliklere(sıvı soğutma, modifikasyon vs..) yönelmesine olanak sağlamak. kasa yı sürekli olarak açıp kapatmayacağınızı tahnin ederek, haf 912 sizin için güzel bir tercih olur.
  • Teşekkürler cevap için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.