Şimdi Ara

Sadece Otomobil ÖTV sinden 2 milyar 180 milyon avro vergi geliri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ilk 7 ay için geçerli.19 milyar 601 milyon TL ( 2 milyar 180 milyon euro) sadece otomobil ÖTV sinden gelir elde edilmiş.Çok çılgın bir rakam.Ötv olmasa demekki ülke 1 ay idare edilemez. O değil de bu ÖTV ile millet araba almaktan hiç geri durmuyor harbiden her şey müstehak size.Reis ben olsam size her arabaya standart %140 vergiyi yapıştırırın.Nasıl olsa gene yeme içmeden kısar gene alırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Asıl Soru: Fikret Orman PARALAR NERDE???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theozy -- 18 Eylül 2020; 20:10:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv kaldırma ihtimali düşünüp milllete gavur diyenler ötvyi kaldıramayacağını adı gibi biliyor. Bu ekonomi ötvsiz adım dahi atamaz.Onun için baskılanıyor devamlı ötv oranları artıyor yeni ürünlere ötv geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey değil. Emeklilere ikramiye saçmalığına yıllık 24 milyar TL ödeniyor. Kaldır onu, araçlarda ötvyi kaldırılmasını karşılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Hiçbir şey değil. Emeklilere ikramiye saçmalığına yıllık 24 milyar TL ödeniyor. Kaldır onu, araçlarda ötvyi kaldırılmasını karşılar.

    kamu çalışanlarının memurların ürettiği katma değer,özel sektör çalışanları yanında tüy kadar kalıyor ama ikramiyeyi de alan onlar ? Acaba özel sektör bu kadar harıl harıl çalışıp ülkeyi ayakta tutmasa maaşlarını ikramiyelerini kim verecek ? Kendi maaşlarını karşılayacak kadar katma değer üretiyolarmı sizce ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.