Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cesmi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
1.532
Cevap
185
Favori
164.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • freefalcon kullanıcısına yanıt

    Powerbank alıp sattığınızı,elinizden geçmeyen powerbank markası olmadığınızı söylüyorsunuz.

    Hem üyelere hem foruma katkı olması için,google arşiv bilgisi olması açısından sizden bilgi almak amaçlı soruyorum.

    Türkiye'de ve piyasada bilinmeyen yada pek bilinmeyen özellikle Çin'de üretilen çok kaliteli 3 Powerbank söyleyebilirmisiniz?

    Xiaomi ve Romoss powerbank konusunda karşılaştırılamaz bile ama 1 konuda 1 cevaptan fazla yazıp uzatmamak gibi ilkem olduğu için o konuda uzatıp cevap yazmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liinkteki ürünün kırmızısını kızama aldım.Birisi günlük indirimler bölümüne konusunu(sıcak fırsat)açmış ordan gördüm.İçinden cihazın kendisini şarj edecek aparat çıkmıyormuş.Bu cihazın kendisini normal şarj etmek için f/p hangi başlık ve kabloyu(USB-A to USB-C yazıyordu resimde)almalıyım acaba.Ayrıca cihazın kendisini hızlı şarj etmek için de hangi başlık ve kabloyu almalıyım(içinden USB-C to USB-C kablo çıkıyormuş).Yanlış ürün almamak için soruyorum.Bu konulara uzağım biraz.

    Bir de Apple telefonu bu cihazdan hızlı şarj etmek için hangi kabloyu tavsiye edersiniz f/p olarak.

  • gokhan1964 G kullanıcısına yanıt

    Hangi link,linki yada mesajın linkini yazınız,yada alıntısını yapıp belirtiniz. Powerbank kutusundan sarj kablosu çıkar genellikle,ama adaptör çıkmaz,ben duymadım görmedim.

    Sarj kablosu çıkmıyorsa fiyat ona göre değerlendirilmeli. Genellikle micro usb kablosu çıkar.

    Ürün yorumlarından ve paylaşımlardan anladığımız kadarıyla bu iş şansa döndü. Ürün açıklamasında sarj kablosu içerir yazar ama çıkmaz,sarj kablosu içermez yazar ama çıkar. Artık şans işi oldu bu durum.

    Ugreen'in Amazonda hem usb c ( type c ) hem micro usb uçlu ikili sarj kablosu,yada hem iphone girişli hem usb c girişli ürünü vardı,onu bir inceleyin eğer hepsi de lazım olur diyorsanız. Fiyatı 49 tl ve 36 tl arasında gidip geliyor. Baseus'un da 3 farklı çıkışlı da renkli bir sarj kablosu var. Onu da düşünebilirsiniz ama çok uçlu yada çok çıkışlı sarj kabloları evde dursun diye alınmasında fayda olsa da performans memnun etmeyebilir. Bende var,hızlı sarj konusunda çok iyi değil.

    Anker ürünlerinde bu hafta az da olsa indirim görünüyor,inceleyin,okuyun içinize sinsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Aralık 2020; 4:36:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146876601

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freefalcon kullanıcısına yanıt

    Bu konuda ben de size katılamayacağım, internette çok sayıda kaynak var. Forumda da konusu mevcut. Freefalcon arkadaşın da değerli katkıları vardır. Gayet de bilimsel olarak açıklaması yapıldı. Farklı voltaj değerlerinde çevrim yapılırken mutlaka kayıp oluşacaktır.

  • benim gözlemlerime göre tüm koşullar göz önüne alındığında en sağlıklı şekilde şarj edilme durumu akşamleyin işini yaparken %20-80 arası hızlı şarja takmaktır. hem telefonu 0-20 ile 80-100 arasında zorlamıyoruz, hem sıcaklığı azaltıyoruz, hem de telefonun şarjda kalma süresini minimuma indirgiyoruz. eskiden gece takıp sabah alırdım, ancak o durumda 20-80 kontrolünü sağlayamıyorum ve telefona ekstradan akım girişi oluyor.(sonuçta gece 3 te %100 olduğunu düşünürseniz sabah 7 ye kadar sizin piliniz %99-100 arası gidip geliyor ve zaten pili eskiten faktörlerden biriside %80 üzeri şarjın pili yormasıdır.) uzun araştırmalarım sonucu tavsiyemdir: telefonunuzu orjinal hızlı şarj adaptörleri ile işten gelince dinlenirken ya da evde işinizi yaparken telefona ihtiyacınız olmadığı sırada 1 saatliğine şarja bırakın, iphone'da kestirme kurum %80-85 bandında bildirim versin çekin. ve asla ama asla şarjdayken telefon kullanmayın. iyi forumlar dilerim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Translasyon

    benim gözlemlerime göre tüm koşullar göz önüne alındığında en sağlıklı şekilde şarj edilme durumu akşamleyin işini yaparken %20-80 arası hızlı şarja takmaktır. hem telefonu 0-20 ile 80-100 arasında zorlamıyoruz, hem sıcaklığı azaltıyoruz, hem de telefonun şarjda kalma süresini minimuma indirgiyoruz. eskiden gece takıp sabah alırdım, ancak o durumda 20-80 kontrolünü sağlayamıyorum ve telefona ekstradan akım girişi oluyor.(sonuçta gece 3 te %100 olduğunu düşünürseniz sabah 7 ye kadar sizin piliniz %99-100 arası gidip geliyor ve zaten pili eskiten faktörlerden biriside %80 üzeri şarjın pili yormasıdır.) uzun araştırmalarım sonucu tavsiyemdir: telefonunuzu orjinal hızlı şarj adaptörleri ile işten gelince dinlenirken ya da evde işinizi yaparken telefona ihtiyacınız olmadığı sırada 1 saatliğine şarja bırakın, iphone'da kestirme kurum %80-85 bandında bildirim versin çekin. ve asla ama asla şarjdayken telefon kullanmayın. iyi forumlar dilerim.

    TELEFONU KULLANIRKEN SARJA TAKMANIN YADA SARJ ETMENİN ZARARLI OLDUĞUNU ARTIK HERKES BİLİYORDUR SANIRIM.

    YANİ TELEFON SARJDAYKEN MÜMKÜNSE KULLANMAYIN.

    ÖZELLİKLE TELEFON SARJ OLURKEN AYNI ANDA İNTERNET ÜZERİNDEN VİDEO İZLEMEK YADA OYUN OYNAMAK BATARYA KALİTESİNE DE ZARARLI TELEFONA DA.

    TABLETLER İÇİN DE GEÇERLİ BU UNSUR.

    TELEFON ÜRETİCİLERİ SİZLERE TELEFONUNUZA VE BATARYANIZA İYİ BAKIN UZUN YILLAR KULLANIN DEMEZ.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Aralık 2020; 23:2:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba,


    Laptop şarj edebilen bir powerbank,


    Hem laptop hem telefon şarj edebileceğim bir şarj aleti ihtiyacım var.


    Laptopım type-c girişli. İş telefonum Xiaomi Redmi Note 9 Pro Type-C - kişisel telefonum iPhone X.

  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt

    Notebook orjinal şarj aleti kaç watt? Marka model nedir?

    şarj aleti ile Laptop ve telefonu aynı anda şarj edebilmek mi istiyorsunuz? Yoksa tek tek şarj etse de olur mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 9 Aralık 2020; 22:51:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooppss kullanıcısına yanıt

    laptopın şarj aleti 65w type-c. Lenovo E14 Gen2 modeli.


    hem telefon hem laptop ikisini de aynı anda şarj etsin istiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda deneyimli arkadaşlar var. Ben şu üründen aldım, henüz kullanamadım. Deneyimi olanlar varsa yorum alabilirim. Lightning, type-c, micro usb bir arada ve çift çıkışa sahip. QC3.0 da var. Ayrıca ekranda gerilim ve akım değeri ile kalan pil yüzdesini veriyor.


    https://www.amazon.com.tr/KUULAA-20000mAh-Power-Type-C-Charge/dp/B089M57SG5

  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt

    65w gan şarj aletleri var gayet kibar yapıdalar (baseus gan2 pro gibi) ama onlar tek cihaz takıldığında 65w veriyor. 3 cihazı aynı anda şarj edebileceğiniz 100-120w şarj cihazları aliexpreste var ama iç piyasada pek görmedim bence ordan düşünün. Mesela şunun gibi


    https://tr.aliexpress.com/item/1005001731609332.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60000441347&tt=MG&aff_platform=default&sk=_B1GD93&aff_trace_key=7d1c146ce24f476e983142f4f26bb81c-1607546279853-08134-_B1GD93&shareId=60000441347&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=ae5af3029d374553a6cdfcbd613ac8f0


    powerbank olarak çok bilgim yok ama xiaomi 45w vardı bir ara indirimdeydi. Yavaş da olsa laptopunuzu şarj edermi bilmiyorum.

    Xiaomi Pro 3 20000 mAh Type-C Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı (45W) https://www.amazon.com.tr/dp/B07YCTZVZ9/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_dut0Fb2K1VWKS


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ooppss kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam sağ olun inceliyorum hemen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Baseusun ucu ledli olan modellerini powerbanke takınca powerbank sürekli şarj ediyor modunda çalışıyor. Bu ledler çok enerji harcar mı ve sürekli üzerinde takılı durunca pili bitirir mi acaba?

  • https://m.trendyol.com/baseus/lightning-uyumlu-micro-type-c-30-cm-sarj-kablosu-p-3869292 ( 30 cm, 3'lü çıkış) (micro usb,type-c,iphone lighting) 39 TL


    Trendyol.. Satıcıyı tanımıyorum,tecrübem yok. Forumun sıcak fırsatlardaki tecrübeli üyelerinden Cohannan başka bir konuda bu satıcının bir ilanını fırsat olarak sunmuş. Belki sorunsuz sıkıntısız bir satıcıdır. Bu ürünü 5 TL fazlaya satan puanı yüksek iyi satıcılar var. Diğer satıcılardan görebilirsiniz. Ürünün yorumları iyi. Daha uzunları var ama bu tür ürünler sürekli değil,lazım oldukça kullanılmalı,yer kaplamamalı. Daha çok powerbanklarda kısa olanlar uygun olur.


    Bence her evde yada çantada lazım olur diye bulunması gereken bir ürün. Amazondan da takip ediyorum,bu fiyatlara düşmüyor bu ürün,diğer modeller sık sık düştüğü halde.

    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 14 Aralık 2020; 5:8:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)


    https://www.amazon.com.tr/Baseus-Ppjan-A01-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Harici-Powerbank/dp/B015CHPS3Y/ref=mp_s_a_1_2?dchild=1&qid=1607904658&refinements=p_4%3ABaseus&s=electronics&sr=1-2&th=1&psc=1


    Satıcı: Amazon.com.tr


    Fiyat/Performans ürünü..


    10.000 mAh / 53 TL

    USB-C ve Micro Usb girişleri mevcut.

    2 USB çıkışı da mevcut. Hızlı sarj mevcut.Zaten tıklayın linki detayları okuyun.

    Ucuz alınabilecek ürünlerde bu şekilde Type-C ve Micro USB girişi bulmak zor. Özellikle çantada taşımak için bu ürün çok uygun.10000 mAh yeni telefonlarda yetmez,almışken 20000 almalı dediğinizi duyar gibiyim. 20000 olunca ürünün büyüklüğü ağırlığı artar,fazla yer kaplar. Tabiki 20000 ve üstü de almalı bulunmalı ama bu büyüklükte bu kapasitede ürün de bulunmalı. Alın hediye edin. 3 tane alıp yada başka bir ürün alıp 150 TL'yi geçerseniz AmazonAPP kodunu girerek 30 TL ayrıca indirim düşüyor.

    EBA,ZooM gibi yoğun online ders sürecinde 2 powerbank bile yetmiyor. Dexim,Trust,HyperGear gibi uyduruk markalar bile bu fiyata satılıyor.

    Ürün nasıldır gibi sorular olacaktır,almak isteyen ürünün amazon ve hepsiburada yorumlarını okuyup kendisi karar vermeli.

    Ürün fiyat/performans ürünü. Baseus'un 10000 mah 199 TL'ye de ürünü var. Neyi neden aldığınızı bilin,kafanız net olsun.

    Note 10 plus,Iphone 11,12, Huawei P40 Pro gibi cihazlar için her zaman önerim mümkünse,bütçeniz varsa üst seviye kaliteli olanları kullanın ve mecbur kalsanızda 2 dakika bile dexim,trust gibi kötü powerbanklar ve markasıs powerbanklar asla kullanmayın.

    Zananım oldukça,ürün ve fırsat duyurmanın yanında hayatınız boyunca lazım olacak bilgilendirmeleri her alanda her konuda yazmaya çalışacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 14 Aralık 2020; 7:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 9.90 TL'ye sarj kablosu mu olur(?)

    Olur,hem de Amazon satıcılı orjinal Ugreen.

    Fiyat/Performans ürünü,ve yorumlar çok çok iyi.

    Kesinlikle öneriyorum..

    Bu fiyata ihtiyacı olan kaçırmasın..
    Önceki mesajımdaki Fiyat/Performans Baseus powerbank ile birlikte düşünün.Uygulamada yapılan alışverişlerde 150 TL üstü alışverişe AMAZONAPP kodunu yazarak 30 TL indirim mümkün)

    Bu kadar fiyat düşmesinin sebebi,micro usb telefonlar yerine USB-C telefonların kullanımının artması.

    Ugreen Micro USB Data ve Şarj Kablosu, 1 Metre, Siyah.
    (ürünün beyazı 12.90 TL)
    (ürünün daha kısası 0.5 m 10.90 TL)
    (ürünün Type-C olanı 16.90 TL)

    HIZLI 2.4 A SARJ DESTEKLİYOR. YORUMLAR DOĞRULUYOR.

    Amazon resmi satış linki:https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Micro-Kablosu-Metre-Siyah/dp/B07RLXYFZW/ref=zg_bs_21529618031_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=YDYZP1194A2S20HE67N5&th=1


    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 14 Aralık 2020; 7:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.