Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
185
Favori
164.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baseus adaman aldım 20.000 lik kulaklığımı şarj ederken yüzde 100 olmadan yarıda şarjı kesiyor neden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neronidas

    Ben bu kablolardan çok aldım. Amazon satıcısı çakma satmaz. Ürün 10 numara. Çakma olsa mfi lisans sorunu verirdi.

    Yorum için teşekkürler. Yalnız konuda belkini çok kötülemişler. Ona çok şaşırdım. İPhone 3G, 4 zamanlarında belkin kılıf ve kablo kullanırdım. Hiç bi şikayetim olmamıştı. Zaten 3.parti olarak daha iyisi de yoktu.Yorumları görünce uzun zamandır kullanmadığım için de şüphelendim ilk başta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 25 Eylül 2021; 17:35:11 >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt

    Belkin konusunda yanlış anlaşılma oldu yada ben detaya girip ne demek istedigimi net olarak anlatamadım. Belkın özellikle Apple ürünleri tarafında daha uyumludur. Bir zamanlar en iyi sarj kablosu diyebilirdik Türkiye'de bulabileceğimiz. Zaten bir çizgisi vardı bilenler bilir. Mesele uzun ama zamanla her markada olduğu gibi eski çizgisini korumadı. Yalnız bu demek değil ki Belkın kötü,ondan iyiler çok.

    Belkın'ın da ucuza mal edilen,kendi ifadesiyle ekonomik ürünleri var,Baseus'un da. Belkin'in de üst seviye ürünleri var,Ugreen'in de. Konuda da en az bir yazımda belirttim,özellikle apple ürünleri olanlar öncelikle Belkın baksın,sonra Anker.

    Bu forumda kimse bütün markaların kablolarını,adaptörlerini,powerbanklarını kesip söküp inceleyerek kalitesini anlama ve yorumlama tecrübesinde değildir. O halde biri şu marka şu markadan nasıl iyi diyebilir.

    Tabi ki daha çok bu markaları kullanarak,tecrübe yaşayarak ve en çok da kullanıcı yorumlarını okuyup kendi düşüncesini oluşturarak.

    İş kullanma tecrübesiyse bu konuda çok para da harcadım zaman da. Kullanıcı yorumlarına gelince,hepsiburada olsun,epey platformu olsun,Amazon olsun okumadığım değerlendirme yoktur.

    En önemlisi de mobil teknolojiler üzerine fuarları takip etmek,teknoloji yayınlarını takip etmek,yeni ürünlerin tanıtımları izlemek yada okumak.

    Şurada Syrox yada Dexim powerbank varken Anker yada Baseus powerbanka para vermek cahilliktir yazan birine cevap vermek ciddi zaman kaybıdır mesela. Bu kafada olanlar var. Ben bu tecrübeye sahip olmak için bir çok dexim ve baseus eskittim,söktüm inceledim.

    Belkin ürünlerini de aynı tecrübeyle yorumladım. Son senelerde daha ekonomik ürünlere yöneldi,çizgisini koruyan ürünleri de var. Bir zamanlar Belkin'in ürünlerinden başka aramazdı gözümüz ve bu bağımlıklık olmuş olabilir.Benim için de çok değerli ve öncelikliydi. Baseus'un da kaliteli ürünleri de var,çok dandik serileri var. Artık her firma ekonomik denilen ucuz maliyetli ürünler üretiyor,hatta üretmiyor,ürettiriyor marka basıyor.Global gelişmeler,ekonomik daralmalar,hammadde sıkıntıları ve bunların yanında talep artışı firmaları farklı kalitede ürünler üretmeye zorladı ki bunu kabul eden açıklamaları da var zaten. Sizler ürün alırken yorumlara bakacaksınız,ürünü elinize alınca kaliteyi hissedersiniz bazen yanıltsa da. Kablo kaliteli durur,ama başlık oturmaz,pişman eder.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tip a dan tip c ye, 90 derece ve 2 metre kablo önerisi olan var mı kaliteli ve uygun fiyatlı? Işıksız arıyorum mümkünse.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @OkumadanAlma


    Yok o konuda haklısınız. Belkin'in öyle her konuda iyi olduğunu ben de düşünmüyorum. Eskiden anker, baseus, ugreen,mophie falan olmadığı için mecbur alırdık.


    Örneğin şarj cihazlarının çok ta iyi olmadığını şurada okumuştum. Adamın biri yük ve gürültü önleme yeteneklerini test etmiş. Gürültü önlemede yetenekli değil fakat yükte iyi dayanmış. Sonuç ortalama.(diğer kaliteli şarj cihazlarına kıyasla)

    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)www.righto.com
    A dozen USB chargers in the lab: Apple is very good, but not quite the best
    http://www.righto.com/2012/10/a-dozen-usb-chargers-in-lab-apple-is.html

    Açıkçası 30 liraya bulduğum için kablo olarak belkin alıp geçtim. Kılıf ve kabloda kötü olmadıklarını düşünüyorum. Bir de amaç uyumlu olsun ve idare etsin. Fakat bir kabloya 100 lira verecek olsam ya da daha pahalı başka bir şey alacak olsam iyi araştırırdım. Çünkü üretici en kaliteli malzemelerden üretse bile , proses veya işçilik kaynaklı istenmeyen sorunlar yaşanabiliyor. Bununla bir çok kez karşılaştım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 26 Eylül 2021; 14:5:29 >




  • bu powerbanklar 18w, 45w ve 65w şeklinde mi? daha yüksek var mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanımı şarj edeceksin daha yükseği ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Usb tip c uçlu şöle bi aletim var.

    Laptopta Usb tip a giriş var. Bağlantı için adaptör önerisi verebiilecek varmı?

    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)
  • Merhaba Samsung Galaxy A52 kullanıyorum yurtdışına çıkacağım 20.000lik powerbank arıyorum. Hiç anladığım bir şey değil powerbank olayları şu an orjinal şarj aletini kullanıyorum. Hızlı şarj etmesi çok mühim değil sağlam ve telefona zarar vermeyecek şekilde kaliteli bir powerbank önerir misiniz ? 10.000 likde olabilir duruma göre. Kablo olayı nedir bilmiyorum ama lazımsa onuda alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryzex

    Merhaba Samsung Galaxy A52 kullanıyorum yurtdışına çıkacağım 20.000lik powerbank arıyorum. Hiç anladığım bir şey değil powerbank olayları şu an orjinal şarj aletini kullanıyorum. Hızlı şarj etmesi çok mühim değil sağlam ve telefona zarar vermeyecek şekilde kaliteli bir powerbank önerir misiniz ? 10.000 likde olabilir duruma göre. Kablo olayı nedir bilmiyorum ama lazımsa onuda alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

    Xiaomi Pro 3 20000 mAh 45 W




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 26 Eylül 2021; 18:38:39 >
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)amazon
    Anker A1363 PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 2.0 18W Çift Çıkışlı, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07XKFV145/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Bu modeli aldım hocam, hata mı ettim ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryzex

    amazon
    Anker A1363 PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 2.0 18W Çift Çıkışlı, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07XKFV145/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Bu modeli aldım hocam, hata mı ettim ?

    iyidir hocam, pişman etmez. bende de bunun 10k'lığı var. iyi bir şey arıyorum diyince o modeli attım. biri 45W, aldığınız 18W.





  • Micro USB kablo ihtiyacı hâsıl oldu fakat yıllar oldu almayalı fiyatlar fena uçmuş herşeyde olduğu gibi. Paraya kıyıp pahalı almak mı mantıklı uygun ama kaliteli kablo bulabilir miyiz acaba arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mexalon M kullanıcısına yanıt

    ugreen, tronsmart ve anker kablolar alınabilir , anker bence en iyisi ama biraz pahalı. Bence ugreen ve tronsmart alınır.

    Fırsat: Ugreen Örgülü Micro USB Data ve Şarj Kablosu, Siyah, 1 Metre https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z8QLWMZ/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_MVZT2WEGC32SW7SZ9TS9

    Fırsat: Tronsmart MUS03 Micro USB Data ve Şarj Kablosu, 1 Metre, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z9DBS7T/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_8Q4GXGX391HRJYW485AK

    Ugreen Micro USB Data ve Şarj Kablosu, 1 Metre, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B07RLXYFZW/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_YPVC7YZDB5FFHABEJEA4?_encoding=UTF8&psc=1


    Anker PowerLine Micro USB Kablo, 0.9 m, Beyaz, A8132H21 https://www.amazon.com.tr/dp/B077D78NHB/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_3RF57CZ5419H4YYR1SG2


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok teşekkürler hocam hemen yarın bakayım. Hayırlı geceler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooppss kullanıcısına yanıt

    Bir de şunu sorayım örgü kablonun olayı sadece görsellik mi yoksa ciddi bir dayanım farkı mı var acaba? Özellikler kablolar hep USB ile kablonun birleşim yerinden gidiyor galiba temassızlık başlaması ile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mexalon M kullanıcısına yanıt

    Bir sağlamlık katıyor ama dediğiniz gibi micro usb kablolar genelde ya uçtaki kırılma veya telefona giren ucundaki tırtıkların aşınması sebebiyle bozuluyor, bu konuda da benim en uzun süre kullandıklarım anker marka örgü olmayan kablo oldu. Ugreen markası için konuşursak örgü olan diğerinden daha üst seri olduğu için genel sağlamlık oranı daha yüksektir ve diğer modeline göre tercih edilebilir ama sırf örgü olması bence bir kabloyu diğer markalardan daha üstün yapmaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 27 Eylül 2021; 0:37:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Galiba örgülü olanı alacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mexalon M kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Zamanında çok pahalıya satılan kablolardı bunlar. Ben de olsam bu fiyatlardayken şansımı örgülü olanda denerdim öncelikle. Güle güle kullanın şimdiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.