Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.532
Cevap
185
Favori
164.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Yanılgı değil. Powerbank o gücü sağlıyor ama sadece uygun şarj protokolünde sağlıyor, mesele samsungun yeni telefonlarda pps istemesi. Mesela çok popüler olan baseus adaman 22.5w destekliyor ama bunu 4.5v-5a veya 5a-4.5a vererek yapıyor bu da huawei super charge protokolüne denk geliyor, yani basesus piyasada çok desteği olmayan huawei kullanıcılarına göz kırpmış. QC3.0 veya PD3.0 destekli telefon kullananlar için telefon modeline göre adamanın vereceği güç max 18w olacaktır

    not: baseus 65w ın detaylı özelliklerini bilmiyorum. Pps desteği olmadığı varsayımıyla yazdım. Pps desteği varsa samsunglara tam 25w veya tam 45w verebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 7 Ağustos 2021; 19:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

    10000 mah olur desen arkadaşın dediği Samsung powerbanki al derdim. Samsung Amiral telefonlara Samsung Amiral powerbankler öneririm. Ben de öncelikle Samsung powerbank kullanma taraftarıyım ama hem ürünlerinde 20000 mah olmayışı hem dijital gösterge olmayışı sebebiyle Baseus üst kalite ürünlerine yöneliyorum. Xioami de iyidir mesela onda da dijital gösterge yok diye kendime alacaksam tercih etmiyorum.

    Şuan yanımda GP ultra thin diye model var mesela,dijital gösterge yok ama yanında taşımak için bana göre ebat olarak en iyi powerbank. Baseus Adaman yada Amblight 20000 mah ve üzeri için tercihimdir ama işte yanında taşıma söz konusu olunca tercihim GP thin oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Şahsen bana dijital gösterge lazım değil olmasada olur yani benim için kaliteli olması lazım 1.sırada bu geliyor benim için hızlı şarj 15 w da yeter dijital olmasada olur işim gereği çok cihaz şarj etmem lazım samsung un 20.000 liği yokmu acaba ya 10 000lik az geliyor artık xiaomi 10.000lik var kesmiyor artık bunları düşününce adamannmı amblight mı önerirsiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 7 Ağustos 2021; 19:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

    Adaman 20000 yada Xiaomi 20000 arasından fiyatına göre seçim yapın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Hocam bu adaman powerbanklerin sahtesi var mı piyasada? Mağazadan mağazaya fiyat farklılığı var ve çoğu 3. Parti satıcılar. Özellikle iphone şarjıyla şarj olabilmesi epey cazip benim için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    Adaman 20000 yada Xiaomi 20000 arasından fiyatına göre seçim yapın.

    Fiyat açısından bakarsam xiaomi mi 3 pro 45 w çıkıyor karşıma iyi gibi duruyor bu model bunu alıcam büyük ihtimalle tavsiye edermisiniz bunu nasıldır kalite olarak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahtesi var mı bilemiyorum. Ben amazon com tr satıcıdan almıştım,Romoss ve Samsung powerbanktan sonra kalite/kullanış açısından en tercih edilesi powerbank. Hani bir ürünü eline alırsın kaliteli hissi verir,o hissi veriyor ve kullanırken de veriyor. Yalnız kasası metal gibi,bazıları bu tarz kasaları seviyor. Isınma açısından Samsung ve Xiaomi powerbanklarde kullanılan malzeme iyi deniyor. Ben Romossdaki kasa malzemesindeki hiç bir powerbankta görmedim mesela. Samsung da fena değil kasa konusunda.

    Kasa malzemesi powerbanki eline aldığında ürüne verilen önemin ilk göstergesi.

    Ben 1 adet Baseus Adaman almıştım,yeğen beğendi verdim,sonra Zoom'dan online ders veren 2 öğretmen istemiş aynısından. Biri elektronik mezunu. 2 tane xioami kullandım,bu xioamiden iyi demiş ben pek fark düşünmesem de dijital göstergesi hariç.

    Ben hepsiburada amazon vb platformlarda kullanıcı yorumlarını çok okurum. Xioami'nin çok tutulan bir modeli için bile 5 ay kullandım önceden 3 kere sarj ederken şimdi 1 kere sarj ediyor tarzı eleştiriler de çok var. Bilmiyorum,ürünü sert zemine mi düşürüyorlar,araba içinde aşırı sıcağa mı maruz kalıyor. Malum bu tür durumlar powerbanklare zarar veriyor yeni teknolojilerle bu sorun bitti denilse de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Teşekürler hocam.Samsung powerbanklerin dediğiniz kadar kaliteli olduğunu düşünmemiştim hiç, gerçi kullanmadım ama kafamdaki samsung imajı biraz daha ortayollu idi. Kendim iphone kullanıyorum ama evde samsung,xiaomi, huawei karışık telefon tablet kullanımı var. Adamandaki giriş-çıkış zenginliği ve uyumlu hızlı şarj çeşitliliği oldukça cazip.

    bende ki incore powerbank tüm adaptörleri çok ısıtıyor, adaman da böyle bir sorun gördünüz mü hiç? Hızlı şarj desteklemeyen anker 10000 kullandım, güçsüz adaptörle bile şarj etsem tehlikeli ısınma olmuyor sadece şarj olması uzun sürüyor ama incore maks. Giriş-çıkış 18w olmasına rağmen 65w lık adaptörü bile ısıtıyor şarj olurken


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

    Olumsuz bazı yorumlar da var bahsettiginiz Xioami ürün için,belki çakmasını almışlardır.

    Dijital göstergenin önemi yok demişsiniz,bence ihtiyaç oluyor,tekrar düşünün. Madem o parayı vereceksiniz Adaman tercih ederdim.

    Size ve forumda bu konuyu takip edenlere önerim: n11 Trendyol gibi ortamlarda bu ürünlerin sahtelerini satanlardan almayın %40 indirim yapılmış diye.

    Sahte ürün piyasası şöyle döner bu platformlarda. Bütün ürünleri sahte satamazlar,o zaman 5 yorundan 4'ü ürünü kötüler. Kalan 1 kişi de bilmedigi için aldım,teşekkürler der.

    Satıcının,"ürün orjinal" yazan yorumlara da ihtiyacı vardır.

    Satıcı 50 adet ürün depolar,20 adet orjinal alır,30 adet çakma ürün ekler.

    Sistem bu şekilde döner. İstanbul'un herhangi bir yerinde çok işlek bir markette,veya bir İlimizin çok müşterili yerel bir marketinde özellikle çay ve deterjan raflarında da bu sistem çok uygulanır ve çok yakalanan olur her yıl.


    Size tavsiyem internetten alacaksanız hepsiburada ve amazon satıcılı ürünlere yönelin. Hepsiburada üzerinde bazı satıcıların profilleri çok iyi,değerlendirebilirsiniz.

    Forumun diğer konularında olduğu gibi bu konuya da n11 ve trendyol üzerinde satış yapanların atlayıp ürün tavsiyesi yaparak (kendi dükkanından) sahte ürün satmaya çalıştıklarını görüyorum. Bu yüzden birkaç paylaşımı da sildirdim konu suistimal edildiği için. Yine olursa yine silinmesi için zaman ayıracağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ooppss kullanıcısına yanıt

    Adamanda kendini sarj esnasında az ısınma var,telefonu sarj esnasında yok.

    Samsung'un wireless olanı var yanımda sürekli taşıdığım,onu da Samsung mağazadan almıştım. O da kendi sarj olurken ısınmıyor,telefonu sarj ederken ısınıyor. Hafif ile orta arası bir ısınma.

    Tanıdıklarımda TTec ve Dexim var,acayip ısınıyorlar,eli yakıyor. Onlara bakınca benimkiler için sıkıntı yapmıyorum.

    Çok acil olmasa da bu aralar Adaman yada Amblight 20000 -30000 mah fırsatlarını takip ediyorum amazonda.

    2-3 adet alacağım,elektrikler kesilince çok lazım oluyor. Malum süreç online ders süreci.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler o zaman baseus adaman alayım ben 22.5 w diye geçen modeli değilmi birde adaptör gerekirmi buna elimde 15w samsung şarj adaptörü var sadece birde zaten ben hiçbir satıcıdan almam zaten hepsiburada kendisi veya amazon gibi yerden alırım her zaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

    Ben de Anker ve Samsung adabtör dışında kullanmam. Mesela spigen ve baseus adaptörleri sıkıntılı bulmuşumdur çok tercih edildiği halde. Kablo kaliteli,powerbank kaliteli,adaptör sıradan olursa dengesiz olur.

    Kaliteli powerbanklerin içinde pek kaliteli kablo çıkmaz genellikle. İçinden kablo çıkarsa bi bakın dandik mi görünüyor. İyisinden sarj kablonuz adaptörünüz olsun en az 2 tane. Bende evde 4 farklı prizde adaptör takılı,kablo ve adaptör taşımam odadan odaya.

    Cihazınız Samsung ise 20-30 tl fazla verin Samsung (orjinal) adaptör kullanın. Orjinal diyorum çünkü Samsung adaptörlerin müthiş sahte piyasası var.

    Bu konuda da bu bilgimi geliştiren bir anım var.

    Ortağı olduğum cep telefonu dükkanına bir tanıdığım heyecanla bir bavul telefon aksesuarı getirdi. Abi dedi,bir şey göstereceğim. Kılıf,ekran koruyucu vs derken Sm adaptörler ve kablolarını çıkardı. Abi sen bunu şu fiyattan alıyorsun şu fiyattan satıyorsun. Bak,bunun takımı (adaptör + kablo) sana 18 TL'ye mal olacak,50 TL'ye satsan daha fazla kazanırsın dedi. Ben de 50 TL'ye satarsak sahte olduğu anlaşılır dedim zaten. İnceledik orjinal SM adaptör ile %90 aynı. Anlayanlar %10 farkı anlar.

    Farklar,çakma adaptör biraz hafif orjinale göre. Beyazlarda renk çok çok hafif farklı beyaz. USB girişi orjinal gibi çok düzgün değil ama anlayanlar farkedebilir.

    Priz girişlerinde işçilik de az farkediliyor. Tabi orjinal sm adaptörü ezberleyenler için. Adaptördeki Fast Charge ve diğer yazılar birebir aynı. Kutu aynı.

    Ben bu işi yapamayacağımı,böyle para kazanmak istemediğimi belirttim,zaten cadde üzeri riski var. Samsung gibi firmalar sahte ürün yakalamak için müşteri gibi piyasada dolaşır bilenler bilir.

    Sahte ürün,özellikle orjinalin fiyatında satılan sahte ürün hepimizin sıkıntısı.

    Konuda bu vesileyle bu duruma da değinmiş olduk.

    Konuya atılan trendyol ve n11 linklerine atlanmaması gerektiğini bir kez daha belirtelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Ağustos 2021; 23:2:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    İşte s20 fe nin içinden çıkan kablo ve adaptörü ile şarj edicem orjinal yani 15 w hızlı şarj yapabiliyor bunla kullansam sorun olurmu dicektim çok sordum kusura bakmayın ( baseus adaman 22.5 w ta niye rengine göre fiyat farkı çok fazla 250mtl pembesi siyahı 450 tl)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

    Amazonda şuan fırsat yok ve satıcı Amazon com tr olan Baseus Adaman yok gördüğüm kadarıyla. Şuan gördükleriniz bireysel pazar satıcıları,sıkıntı olabilir orjinallikte de kargo sürecinde ve iade durumunda.

    Aceleniz yoksa 1-2 hafta takip edin. Biz de takip edelim fırsat olunca duyuralım.

    Ek:

    Araştırdığımda şuan Amazonda ve hepsiburada da bu ürünü en düşük (aslında uygun değil) fiyata satan aynı üyelik.

    Fiyatlar uygun değil,amazon'un kendi fırsat satışını bekleyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Ağustos 2021; 23:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, benim de powerbank ihtiyacım doğdu, suya düşürmem yüzünden, çalışmıyor maalesef :)


    TP-Link'in ürününü 5-6 senedir kullanıyordum, çok da memnun kaldım, son zamanlarda artık şarj kapasitesi düşmüştü tabi. Powerbank üzerine çalışan bir marka değil ama memnun kaldığım için yine TP-Link alayım dedim. Konuyu okudum, Baseus'u takip etmemi mi önerirsiniz? Philips'in indirimi var şu an Amazon'da, o da makul geldi.



    Philips

    Yıllardır kullandığım ürün

    www.tp-link.com
    TL-PB10400 | 10400mAh Power Bank | TP-Link Türkiye
    https://www.tp-link.com/tr/home-networking/mobile-accessory/tl-pb10400/

    Güncel TP-Link ürünü


    https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pb10000-10000mah-li-polymer-powerbank-p-HBV00000LEWBN




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 8 Ağustos 2021; 17:19:44 >




  • sushi. S kullanıcısına yanıt

    TP-Link sizi memnun ettiyse Xiaomi ve Baseus'un Adaman serisi de memnun eder. Ekonomik bir powerbank bakıyorsanız Xiaomi Redmi 20000 mah var Amazon'da,sık sık indirime giriyor,110 TL'ye indigi oluyor. Takip edin alın. Anker powerbanklar da sizi memnun edecektir.

    Kişisel tavsiyem telefonunuz amiral segmentinde telefonsa daha üst kalite powerbank kullanın. Değilse gerek yok.

    Önceki sayfalarda daha kaliteli powerbank modelleri ve linkleri paylaşıldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim bilgileriniz için. Iphone 7 kullanıyorum fakat değiştirme düşüncem var, o yüzden biraz araştırıp almak istiyorum. Baseus'u takip edeceğim dediğiniz gibi Amazon'dan. 20 binlik büyüktür muhtemelen boyut olarak, 10 binlik yeter diye düşünüyorum.


    TP-Link LG'nin pilini kullanmış benim eski powerbankimde. Pilin markasının önemli olduğu söyleniyor acaba markaların ne marka pil kullandığını nasıl öğrenebilirim, çoğu belirtmiyor bunu, siz ne düşünürsünüz bu konuda?

  • sushi. S kullanıcısına yanıt

    LG ve Samsung pilleri önceki yıllar iyiydi ve gerçekten de ilk mobil powerbanklar raflarda yerini almaya başladığında LG pillerini kullanan markalar kaliteli bilinirdi. LG'nin farklı kalitelerde pilleri de vardı özellikle powerbanklarda kullanılanlarda. Son yıllarda LG kaliteyi düşürdü düşüncesi var. Pil teknolojisi de her geçen yıl gelişiyor. Bazen aylar süren hammadde sıkıntısı da yaşanıyor,bu durum bilinen kaliteli markaların bile kaliteyi düşürmesine sebep oluyor. Malum pandemi sürecinden mobil ürünler de üretim süreci ve maliyeti olarak çok etkilendi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker sarj kablosu ve adaptörlerinde %25 civarı bir indirim var.
    Anker,sarj kablosu ve adaptörlerinde kalitesini koruyan bir marka. Özellikle Iphone kullananlar MFI lisansı için Anker ürünlerine yönelmeli. Baseus ve Ugreen'de MFI lisansı açısından sıkıntılar var. Anker ürünlerinin çoğu MFI lisanslı ve bunu da ürün açıklamasında yazıyor.

    Buyrun Anker sarj adaptörü ve sarj kablosu ürünleri:

    https://www.amazon.com.tr/s?i=electronics&bbn=13709880031&rh=n%3A12466496031%2Cn%3A13709880031%2Cp_4%3AAnker%2Cp_6%3AA1UNQM1SR2CHM%2Cp_36%3A13758219031%7C13758220031&dc&qid=1628439790&rnid=13736708031&ref=is_r_p_36_2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mvnmt35

    Arkadaşlar merhaba bana şöyle sağlam kaliteli uzun yıllar kullanacağım ve bütçe sorunumda yok powerbank önerisi lazım kapasite 20.000 olacak telefonum 4500 mah 10.000 lik 2 sefer bile doldurmuyor ve ayrıca 25 w hızlı şarj destekliyor telefonum s20 fe kablosuz şarda destekliyor daha fazlasınıda sunarsa problem değil çok amaçlı telefon kulaklık çeşitli kullanıcam çünkü önerilere açığım dediğim gibi ama uzun yıllar kullanıcam çok sağlam birşey arıyorum

    Baseus'un yüksek seri modellerini inceleyin. Baseus Amblight, Starlight, Mulight ve Adaman modelleri üzmez. Hatta Amblight modeli MBP şarj ediliyormuş.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.