Şimdi Ara

Sadece belli bir hızda tekerden gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracımla ankarada kışın ufak bir kaza yaşadım. Tekeri kaldırıma vurdum. Bunun sonucunda Servis aksı, tablayı değiştirdi. ( sol ön taraf ) Aracımda garip bir sorun yaşıyorum. Araç ile 110 km hıza kadar hiçbir ses yok. 110-120 km arası hızlarda sanki lastik bir yere sürtüyormuş gibi düzenli fırt fırt sesine benzer bir ses çıkıyor. 120 km geçtiğimde bu ses tekrardan kesiliyor. Ve bu ses arka tarafdan geliyor sanırım. Sadece 110-120 km arası hızda bu ses geliyor. Altında veya ustunde bu ses yok. Servise götürdüm yollar test koşullarına uygun olmadığından pazartesi gününe anlaştık. Sizce bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir?


    Bir dipnot ekleyeyim bu ses geldiğinde titreme vb bir durum oluşmuyor. sadece ses var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 3 Şubat 2012; 16:33:37 >



  • güncel
  • Otomobilinizin akslerinde bir sorun olabilir allıma ilk gelen bu.
  • aks dan kaynaklansa surekli bu ses veya buna benzer bir ses gelmez mi? Sadece 110-120 arası gelen sanki teker asfalta sürtermiş gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecelnico

    aks dan kaynaklansa surekli bu ses veya buna benzer bir ses gelmez mi? Sadece 110-120 arası gelen sanki teker asfalta sürtermiş gibi.

    Baktırdınız mı hocam araca? Sorun neymiş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj.turkmaster

    quote:

    Orijinalden alıntı: ecelnico

    aks dan kaynaklansa surekli bu ses veya buna benzer bir ses gelmez mi? Sadece 110-120 arası gelen sanki teker asfalta sürtermiş gibi.

    Baktırdınız mı hocam araca? Sorun neymiş?

    sorun poryadanmıs garanti kapsamında değiştirildi. Sorun halledildi.
  • Cevabınız için teşekkürler. Bende 14 şubatta karda kayıp aynen sol tekeri kaldırıma vurdum. Teker baya bi geri gitti çamurluğa sürtüyor yani o derece. Yetkili serviste şuan araç yurtdışından parça bekliyor. Tabla ve rot kolu değişecekmiş. Sadece bu iki parçayla kalmamış olabilir hasar diye içime bir kurt düştü de. O yüzden sordum. Teşekkürler.
  • hocam kaskolu ise aracın servis mesuliyeti üzerine almamk için en ufak bir pürüzde parçaları değiştiriyor. Bakın görün tekerleğinize kadar değiştirecekler. Benim kazamda ne tekerde ne aks da hiçbir şey yoktu. Sadece tabla kırılmıştı. Teker, porya, aks, rot başı bunları değiştirdiler. Usta da açık açık söyledi. Parçalarda hiçbir şey yok fakat biz işimizi garantiye alalım falan diye tabi işin boyutu farklı kaskoyu sömürmek. Benim aracımda çamurlugun ucunda 5 cm lik çizik şeklinde boya kalktı. Adamlara 50 defa söyledim lokal boya yapın diye bir gittim komple boyamışlar çamurluğu. Parça bekliyorsan işlemleri opel Türkiye'ye mail atarak hızlandırabilirsin. Benim tek parça yoktu Almanya'dan 3 haftada gelir dediler. Opel Türkiye'ye mail attım 1 haftada parça Ankara'ya geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.