Şimdi Ara

Sadece adını bildiğim olası bir kız kardeşim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olayı baştan itabaren anlatayım.

    Bir akşam üstü odada oturuken doğa kolejinden bir telefon aldım. Açtığımda bi kadın babamın adını verip ..... beyle mi görüşüyorum dedi ve bende doğa kolejinden gelen gereksiz bi arama olduğunu düşünüp evet dedim. Ardından benim adımı verip ..... adlı oğlunuzun yaşıtlarına göre bi programımız var dedi, tam ilgenmiyorum diyip kapatıcaktım ki ben bişey diyemeden kadın pardon ..... adlı kızınızın yaşıtlarına özel bi programımız var dedi. Öyle bi kızım yok dediğimde 2012 doğumlu bir kız çocuğundan bahsetti ve ismini söyledi.

    Yani özetle öncelikle babamın adı soyadını verdi ve 2012 doğumlu babama ait olduğunu söylediği bi kız için özel bi programdan bahsetti. Sadece ilk adını verdi soy adını söylemedi. İntertten araştırdım numara doğa kolejine ait. Nüfus kaydı çıkarttırdım fakat ordan bişey çıkmadı. Tekrar doğa kolejini arayıp bilgi istediğimde veremeyeceklerini söylediler.

    Sadece adını ve doğum tarihini bildiğim bir kız kardeşim varsa, ben bunu nasıl bulabilirim?







  • Çok ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle yanlışlık olmuştur. Eğer emin olmak istiyorsan 2012'lilerin olduğu sınıf bellidir özel okulları çok bilmem ama heralde çok da kalabalık olmadığından ismi aynı olan 2 tane 2012'li kız denk gelme ihtimali düşük git sınıfa kıza belli etmeden öylesine çocuk sevmeye gitmiş biri olarak muhabbet et.
  • Öncelikle soyadını bilmene gerek yok , ortada gerçekten babandan bir çocuk varsa soyadı seninle aynıdır. Konuyu da git babanı al karşına adam akıllı konuş böyle böyle bir şey oldu açıklama bekliyorum de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.