Şimdi Ara

Sadaka ve zekâtta kripto para dönemi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İslam dünyasında kripto para birimlerinin varlığı konusunda henüz net bir birliktelik bulunmazken, İslam dininin önemli unsurları arasında olan sadaka ve zekâtta kripto para dönemi başlıyor.

     

    Ülkede ilk

     

    İngiltere’de Türk İslam Dayanışma Derneği’nin sahibi olduğu Shacklewell Lane camii, Ramazan ayından itibaren zekât ve sadakaları kripto para birimleri olarak da kabul etme kararı aldı. Ödemeler Combo Innovations üzerinden yapılacak.

     

    Ayrıca Bkz.Biostar’dan özel iMiner madencilik sistemleri

    Camii imamı Erkin Güney yaptığı açıklamada farklı ülkelerde müslüman vakıfların kripto para ile bağış kabul ettiklerini bildiklerini ve bu bakımdan da projeye sıcak baktıklarını ifade ediyor. Projenin fikir babası olan camii cemaatinden Gurmit Singh aynı zamanda Combo Innovations’ın kurucusu. Bu süreçte danışman Zayd al Khair de önemli bir rol üstleniyor.

     

    Bugün camii cemaatine de anlatılacak olan yeni projede isteyenler Bitcoin veya Ethereum üzerinden zekât ve sadakalarını verebilecekler. İngiltere’nin ilk Türk camisi olan Shacklewell Lane aynı zamanda kripto para ile bağış kabul eden ilk cami olacak.

     







  • Saçma sanki,geçerli olurmu ki dinde

  • Turk Islam i gurur duyuyor hic sasirmadim...

  • O camii kime bağlı onu araştırmak lazım....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben asıl islami kripto para birimi ne zaman çıkaçak onu merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz öyle iş diyeceğim kredikartı ile herşey oluyor
  • Din doğruda saçmalayanlar insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş hani gibi birşey mi acaba?
    Sadaka ve zekâtta kripto para dönemi başlıyor
  • Tekrar diyorum din doğru,uygulama yanlış

    Dinle sıkıntın varsa onu bilmiyorum ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 22 Mayıs 2018; 13:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kişiler de fırsattan istifade İslam dinine saldırmaya başlamış. Amaç üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek olunca böyle oluyor demek ki.

  • ne zaman ateist olacaksınız artık ? neyi bekliyorsunuz ?

    birşeylerin farkına varın artık, insanlara saygısızlık yapın demiyorum, dinlerine küfredin demiyorum, sadece olan bitenin farkında olun..

  • O zaman hisse senedi de zekat olabilir
    Bana da mantıksız geldi para veya emtia dışı bir şey olması, özellikle manipülatif borsalara dayalı bir şey olması...
  • Maddeye, maddi gücü elinde bulundurana, maddi gücü elinde bulunduranın istediği şeylere tapanlara boşuna laf yetiştirmeye çalışarak kendinizi yormayın, küçültmeyin, boş verin!
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Ateizm akla ve mantığa uygun birşey değildir. Hele ki dini ve entellektüel bir birikime sahip bir müslüman için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnanmayan inanmaz inanan inanır da bu inanmayanlar neden bu kadar Müslümanların üstüne geliyor? İnanmıyorsan seni ilgilendirir. Müslümanları suçlayarak köşeye sıkıştırmaya çalışarak elinize ne geçecek çok merak ettim doğrusu? Ben inanmıyorsam sen de mi inanma diyorsun yani?
    İnanmaya bilirsin ateist vs de olabilirsin ama bir zahmet gidin başka yerde yaşasın sorunlarınızı. Hiç bir kuralınız kutsalınız olmadığını biliyorum ama şu ramazan ayında bi zahmet İslamı ve inanları suçlamayı bırakın artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    Bu mesaj silindi.
    Seni alıntılamadığım halde neden üstüne alınıp cevap verme gereği duydun ki? Samimiyetsiz olan sensin ki Bu haberdeki dinci geçinen zavallıların yaptığı eylemleri eleştiriceğine bu konuya dikkat çekeceğine anlayamadığım şekilde bir hınç ile Müslümanlığın yani bir dinin üstüne üstüne gidiyorsun.
    Ben sana ne zaman ateistleri vs kov dedim? (zaten sana cevap yazmamıştım) Tam tersi sen Müslümanlara tahammül edemeyip köşeye sıkıştırmaya çalışıyor olmayasın?
    İslamist kafa diyerek kendini haklı çıkarma çabasındasın asıl sen ateist, kaosçu, saldırgan, din düşmanı kafa olmayasın? İnanlar ile uğraşma deyince şovenist oluyorum ama sen Müslümanlar ile uğraşınca haklı oluyorsun yani ne güzel dünya imiş o öyle?
    Derdimizi de hiç anlamamışsın zaten anlamaya da niyetin yok. Ne yapıyorsan yap karşındakine saygı göstermelisin. Saygı göstermeden saygı istemek Kötü örnekler bulup İslamı yerin dibine geçirme çabasına girmişsin. Bu şekilde eline hiç bir şey geçmez. Ancak düşmanlık tohumları ekiyorsun insanları gruplaştırıyorsun. Bu yaptıkların ile kendi görüşüne (artık ne ise çok da umurumda değil) insanları çekemezsin asıl böyle insanları uzaklaştırırsın. Dinci geçinenler gözümde zaten iyi insanlar değiller ama senin bu yaptığın da onların yaptığı kadar kötü bir şey.
    Laf cambazlığı ile eline bir şey geçmez. Din ile bir derdin olabilir. Ama bi zahmet bizim ne yapacağımıza karışma. Ama her şey sana serbest biz hep suçluyuz değil mi İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler ama bakıyorum da iğneyi de çuvaldızı da hep başkalarına batırmaya alışmışsın sen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 22 Mayıs 2018; 22:39:55 >




  • Cevap vemem iicn beni alintilaman sart degil.

    Burasi forum sitesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru sadece beni değil hoşuna gitmeyen bütün mesajları alıntılamışsın.
    Arka sayfalarda kalmış böyle bir haberi sürekli takip etmek de güzelmiş. Alıntılanmasaydın bakmazdım bile bu habere. 2. sayfada kalmış çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 22 Mayıs 2018; 23:4:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.