Şimdi Ara

Sacma Bir Aşk Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olay şöyle ben fen lisesinde yatılı okuyordum beni seven bi kız sırf benim için benim okula nakil istedi istemediği bi okulda sırf benim icin yatılı kalmaya başladı. Bazi şeyler oldu ve biz baya sevgili falan olduk ama sorun şurda başliyo sevmediğim bi kızla istemeden sevgili oldum ve bu kadar şey geçti aramızda bi şekilde onu kırmamakda istiyorum ama ondan ayrılırsam lise hayatı çok kötü gecicek bundan eminim baska bi yol daha var lisenin sonuna kadar ayrılmayıp ondan baska bi üniversite falan tercih etmek ama bu seferde bana çok bağlanıcak, çok zor bir durum bana yardım etmeniz lazım ne yapmam lazım yani kız bana ciddi bi şekilde bağlı öyle absürt bi iliskide degil yaklasık 8 yıldır çok yakın arkadaşız bu zamana kadar benim hakkımda böyle düşündügünü biliyodum ama hiç bu raddeye gelmemişti nasıl çıkarım bu isin içinden?



  • Saçmaysa neden anlatıyorsun?

  • Ünideyken yaşamıştım aynısını. Ayrıldıktan sonra 3 sene daha beraber okumak zorunda kalmıştık. Ben vurdumduymaz bir insanım umrumda değildi ama sürekli mini etek giyerdi, okuldaki herkesle birlikte olmuştu. Sırf beni kıskandırmak için. Yani psikolojin sağlam değilse günü kurtarıp ilerde kurtulmaya bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada herkesle derken şaka yapmıyorum. Üst dönemlerden yaklaşık 15 kişiyle, asistanlardan 8 kişiyle felan bunlar canlı gördüklerimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.