Şimdi Ara

Saçlarım Dökülüyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar corona virüsünün başlamasıyla ben saçıma takmaya başladım, daha önce hiç önemsemezdim işte dökülüyor mu iyi mi kötü mü hiç öyle bir durumum yoktu, ancak virüs başlayalı 3 aydır gözüme takılmaya başladı.

    Virüs başlayalı saçlarım ne kadar dökülüyor bakmak istedim, ve fazla döküldüğünü hissettim, günde 100-150 tel saç normal deniyor, çalıştığımdan dolayı sayma gibi bir muhabbetim yok çünkü sayarsam 50`yi bile bulmayacak. Ancak saçımı her elime attığımda 5-6 tel saç gelmesi banyoda da 20-25 tel kadar saçın dökülmesi ve yastıktan da hatırı sayılır saçın gelmesi bu rakamın üstünde olduğunu düşündürüyor.
    Yanlış anlamayın daha önce banyoda ne kadar saç dökülüyordu vs dikkat etmiyordum.

    Elimle ölçme olayına gelince saçımı düzeltir gibi yaparken 2-3 bilemedin 4 tel geliyor. Ancak saçımı tutup elimi yumruk yapıp sıkıca çekince 10`a kadar yolu var.
    Stres muhabbeti evet son 2-3 ayda biraz fazla stres yapıyorum ancak daha fazla ve uzun süreli stresli dönemlerim oldu. Şampuanı değiştirdim, birde 3 aydır evde çalışıyordum ve neredeyse hiç çıkmadım virüs dolayısı ile yeni çıktım evden, değişen şeyler sadece bunlar. Aslında ben saçımın tepesinden ziyade şakaklarım ve saçımın ön tarafından sökülen saçlardan şikayetçiyim. Bu arada bu dökülen saçların %80`i Saçın ön tarafından geliyor, saçımın tepesinden ve şakaklardan öndeki kadar saç gelmiyor. Fotoğrafların bazıları flashlı ve yakından çekim ayrıca hafif yağlı.

    Öneriler ve genel yorum LÜTFEN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütermen -- 26 Haziran 2020; 20:37:51 >







  • Yaşınız kaç?Erkek tipi saç dökülme başlamış olabilir.
  • 22, açıkçazı şöyle kabacaı bakınca saçlarım var ancak güçsüz hissediyorum, öneriniz varmı
  • glock18 G kullanıcısına yanıt
    Özelden saçlarını belirtir misin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.