Şimdi Ara

Saç beyazlaması için kürler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 tane cevizin kabuğunu, 1 litre suya koyarak 10-15 dakika kaynatın.Elde edilen ceviz kabuğu suyu ile her gün sabah ve akşam saçlarınızı yıkayın. Düzenli uyguladığınızda kısa sürede saç dökülmeniz duracaktır.

    Suna Dumankaya saç beyazlamasına bitksel çözüm formülü malzemeleri;

    1 tane orta boy soğan
    1 tane (5 diş) sarımsak
    1 adet yumurta sarısı
    1 kaşık kadar zeytinyağı

    Hazırlanışı ve Uygulanışı: 1 adet orta boy soğan ve 5 diş kadar sarımsak bir kap içerisinde iyice ezilir ve içerisine 1 adet yumurta sarısı , 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı eklenir. Krem kıvamına gelene kadar durmadan karıştırın. Elde edilen bu karışım saçlara sanki saç boyası sürülür gibi sürülmeli ve 1 saat kadar beklenmelidir. 1 saat ardından ılık su ile masaj yaparak temizlenmelidir. Saç beyazlamasını giderici bitkisel çözüm doğal bakım kürü istenen sonuç elde edilene kadar haftada sadece 1 kez uygulanmalıdır.

    Saç Beyazlamasına Bitkisel Çözümler : **Taze yeşil cevizin dış kabuklarını az su ile haşlayın , içine ısıtılmış yarım kahve fincanı zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı kuru maya katın ve saçınızda bekletin . Sonra ılık suyla yıkayın . Bu da saç beyazlamasına çözüm için bir başka yol.


    Ender Saraç beyaz saçlara bitkisel çözüm ; cevizin yeşil kabuklarını iyicene dövüp püre haline getirin ve bir miktar ceviz yaprağını yarım litre su ile birlikte kaynatıp 20 dakika kadar demledikten sonra süzün ve püre haline getirdiğiniz ceviz kabuklarından 1 kaşık ekleyin. Bu karışımı saçınıza sürün ve bu şekilde 1 saat kadar bekleyip ılık su ile saçlarınıza masaj yaparak güzelce yıkayın. Bu uygulamayı haftada bir kere olmak üzere uygulayın kısa zamanda saçlarınızın koyulaşmaya başladığını göreceksiniz.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.