Şimdi Ara

S3 bazen şarj olmuyor... (SORUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben galaxy s3 almıştım ortalama 2 ay önce felan. hiç bi sorunum yoktu ama son zamanlarda şarj cihazını taktığım zaman şarj olmuo telefonu kapatıp açınca düzelio ama arada sırada şarj etmio sizce sebebi nedir ? ben yazılımsaldır diye düşündüm o yüzden 4.3 ün çıkmasını bekliyorum ama önerileriniz nelerdir ?
    bide telefonu wifi si kendiliğinden açılıo bazen bu neden olabilir ?



  • Başka şarj kablosuyla dene. Olmadı fabrika ayarlarına al. Gene düzelmezse servise ver. Yaşadığın sorunun yazılım sürümüyle ilgisi yok.
  • Fabrika ayarlarına döndür, olmadı biriyle bataryaları takas edin sorun bataryada mı telefonda mı anlayın. Telefondaysa servise, bataryadaysa yenisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    Başka şarj kablosuyla dene. Olmadı fabrika ayarlarına al. Gene düzelmezse servise ver. Yaşadığın sorunun yazılım sürümüyle ilgisi yok.

    bu olay haftada 1-2 kere başıma gelio o anda hiç bi şarj kablosuyla sarj olmuo telefonu bi kapatıp açmak gerekio. fabrika ayarlarınada alasım gelmio yeniden programları yüklemekle uğraşmak istemiyorum bi çözüm bulamazsak yaparım. teşekkürler
  • Sorun şarj kablosundan kaynaklanmıyorsa yapılabilecek tek şey fabrika ayarlarına almak olabilir. Ki ben senin telefonundaki sorunun yazılımsal olmadığını, fabrika ayarlarına aldıktan sonra bile düzeleceğini düşünmüyorum. Garantisi varsa servise ver, şarj girişinde problem var büyük ihtimalle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    Sorun şarj kablosundan kaynaklanmıyorsa yapılabilecek tek şey fabrika ayarlarına almak olabilir. Ki ben senin telefonundaki sorunun yazılımsal olmadığını, fabrika ayarlarına aldıktan sonra bile düzeleceğini düşünmüyorum. Garantisi varsa servise ver, şarj girişinde problem var büyük ihtimalle.

    en iyisi ben fabrika ayarlarına alıyım bide bu wipe factory olayı var o daha mı kapsamlı oluo onu mu yapsam ?
  • Wipe factory reset ile telefon ayarlarından fabrika ayarlarına almak aynı şeyler. Ancak recovery modda ek olarak wipe cache partition diye bir seçenek daha var. İkisini de yapınca tam bir sıfırlama oluyor. Recovery moddan her iki wipe seçeneğini de uygularsan daha sağlıklı olur gibime geliyor. İnşallah düzelir. Ancak ben sorunun donanımsal olduğunu, ya pilden ya da şarj girişinden kaynaklandığını tahmin ediyorum.
  • Bendede bu aralar yavaş şarj etmeye basladi

    Dershane de arkadasin aleti taktimm fena oldu

    Benimki bi evde odamda hızlı doluyo :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş şarj sorunu tamamen Samsung'un şarj kablosundan kaynaklanıyor, şarj aletiyle pek alakası yok. Kaliteli başka bir şarj kablosu kullanırsan büyük ihtimalle yavaş şarj sorununu çözeceğini düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    Yavaş şarj sorunu tamamen Samsung'un şarj kablosundan kaynaklanıyor, şarj aletiyle pek alakası yok. Kaliteli başka bir şarj kablosu kullanırsan büyük ihtimalle yavaş şarj sorununu çözeceğini düşünüyorum.

    Usb kablosunu mu değiştiriyim yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kaliteli bir usb kablo kullan. Büyük ihtimalle sorunun düzelecek. Lumia serisi Nokia telefonların usb kablolarını tavsiye ederim. En kalitelisi onlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    Evet kaliteli bir usb kablo kullan. Büyük ihtimalle sorunun düzelecek. Lumia serisi Nokia telefonların usb kablolarını tavsiye ederim. En kalitelisi onlar.

    Eyw saolasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.