Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 gün önce uydunet´de yaşadığım ping sorunundan dolayı Superonline´a geçmeyi düşündüm. Bulunduğum konumda fiber olmadığı için ADSL Başvurusu yaptım. Başımdan geçenleri de şikayet olarak yazdım superonline´a. Resmen pişman oldum yaptığım işleme. Düşünen arkadaşlar varsa bu olasılıkları düşünerek başvuru yapsınlar. Müşteri hizmetlerinin birbirinden haberi yok, alt yapı yok, hala kendilerini zerre geliştiremediler. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.

    quote:

    21 Haziran 2012 Perşembe tarihinde superonline´ı arayarak ADSL almak istediğimi söyledim. arkadaşlar bilgilerimi alarak‚ 2-3 gün içerisinde aktif olacağını ve modemi getirip bağlayacağını söylediler. 25 Haziran gününe kadar gelen giden olmadı. O gün tekrar telefon açtım ve 1-2 gün içerisinde aktif olacağını söylediler. Bende uydunet kullandığım için onu iptal ettirdim bu zaman içerisinde. 28 haziran perşembe gününe kadar yine gelen giden arayan olmadı. Tekrar telefon açtım‚ yine 1-2 gün içinde gelineceğini söylediler. Hatta yaptığım şikayet ile ilgili 48 saat içinde cevap verilecek denildi‚ yine arayan soran gelen giden olmadı. 30 haziran günü yine aradım‚ yine 1-2 gün içinde geleceği söylendi. En sonunda bugün yani 2 temmuz günü öğlen aradım ve müşteri hizmetlerinden hattın aktif olduğunu ve modemi gidip iletişim merkezinden almam söylendi. Kalktım iletişim merkezine gittim‚ onlar ise müşteri hizmetlerini arayarak hala aktif olmadığını ve onay gelmeden modemi veremeyeceklerini söylediler. Bende yine müşteri hizmetlerini aradım ve bu defa da çarşamba günü almam gerektiğini söylediler. Biz burada çocuk oyunu mu oynuyoruz? ben superonline´a güvenerek hem mevcut internetimi iptal ettirdim hemde 1 haftadır mağdur durumdayım. Şimdi iptal edilmesi için aradım bu defa da iptal olayını işleme aldılar ve dalga geçer gibi iptal edilince bilgi vericeklerini söylediler. Böyle hizmet olmaz. Resmen nefret ettim. Pişman oldum superonline´a geçmeye çalışarak. Eğer bu şekilde hizmet vermeye devam ederseniz‚ sizin açınızdan hiç mi hiç iyi olmaz. Bu bir müşteri görüşüdür. Ben artık işlemimin iptal olarak gerçekleşmesini istiyorum. 10 gündür peşinizden koştum ve pişman oldum.


    Bu durum benim başıma geldi diye, herkesin başına gelecek diye birşey elbette yok. Fakat müşteri hizmetleri konusunda müthiş bir şekilde kötüler. Bu kadar umursamazlık, sistemsizlik olamaz. Hem pişman oldum hemde sinirlerim tavan yaptı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.