Şimdi Ara

Ryzen 7 2700x işlemci için ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar üzerinize afiyet sapphire rx 580 4gb pulse oc model kartım durduk yere bozuldu. Hem de oyun vs. oynamıyorken web tarayıcı da bir şey okurken tak gitti ve gidiş o gidiş. 3,5 yıl önce almış olduğumdan ötürü garantisi de yok.


    Tamircilere sordum 1000tl fiyat çıkarttılar tamiri için, fazla geldi fiyatı, içime pek sinmedi. Tamir ettirdiğimde 5 ay sonra yine gümleyebilir. Genelde tamir gören kartların ömürleri çok uzun olmuyor diye duymuştum. Fırınlama vs. de yapmak istemiyorum. Kısacası yeni ekran kartı almaya karar verdim.


    Açıkçası bu ekran kartı bozulma mevzusuna acayip ayar olmaya başladım bana 5k - 6k civarı fiyat performans ve sağlamlık açısından önerebileceğiniz ekran kartları olursa sevinirim.


    Genel olarak mmorpg oyuncusuyum, rx 580'in performansından da epey memnundum açıkçası. Oynayamadığım oyun yoktu, rest in peace...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Haziran 2022; 15:51:31 >







  • Rx 6600 kovalayın, dolar birden çoşmazsa kampanyayla alınabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

    Hocam nvidia kart öneriniz olur mu? Bu ikinci amd ekran kartım ve ekran kartı konusunda biraz güvenim kırıldı amd için. Bu sefer nvidia denemek istiyorum. Var mıdır bir öneriniz.


    Şu ekran kartlarını artık bozulduğu için değil devri geçtiği için çıkarıp kenara koymak istiyorum. Hele hele uzun bir süre sapphire ismini duymak istemiyorum  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Haziran 2022; 16:26:28 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Nvidia malesef f/p olarak amd gibi başarılı değil. Rtx 3050, gtx 1660 super gibi bir kart alabilirsiniz sanırım o aralıkta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimleri takip et 3060 alabilirsin biraz ekleyip ya da hedefin o olsun ama 5 6k'ya sıfır nvidia zor.

  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

    Doğru haklısınız hocam ama hakikaten artık amd'nin ekran kartlarına dokunmak istemiyorum sağlamlığı şuan benim için daha ön planda, tabii nvidia kartlarda bozulabilir ama bu konuda nvidia daha güvenilir diye düşünüyorum güç kullanımı vs. daha optimizeli olduğu için.


    7400tl'ye rtx 2060 12gb msi gibi bir fırsatla karşılaştım ne dersiniz bunun için? fiyatı almaya değer mi?

  • Hocam size de aynı soruyu sorayım kusura bakmayın.


    msi'ın rtx 2060 12gb oc modelini gördüm şuan indirimde 7400tl tutuyor. ne dersiniz bu parayı vermeye değer mi? normalde 9000 tl'ye satılıyor piyasada.

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Az daha koy üstüne bunu al 7400'e çıktınız bari hocam.


    Pny RTX3060 12GB Xlr8 Gamıng VCG306012DFXPPB Gddr6 192BIT Fiyatı (hepsiburada.com)

  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

    Hocam onu gördüm aslında araştırırken ama açıklamalarda kutusuz oem diyor ya, ben güvenemedim satıcıya.

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Adınıza fatura ediyorlar, bir şey olursa tüketici hakem heyetine gidersiniz en kötü. RTX 2060 kötü bir kart değil ama RTX 3060, 2070 seviyesine yaklaştığı için ben sizin yerinizde olsam 3060 ile devam ederdim. Kutu olmasa bile en kötü anti-statik poşet ile göndereceklerdir. Tabii seçim yine sizin hocam.

  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

    Hem kutusuz ürün olması hem pny olması biraz kararsız bıraktı.


    Msi'ın kutulu ürününü tercih edeceğim sanırım.


    Peki 7400 liralık msi rtx 2060 12gb oc modeli için iyi bir fiyat mıdır acaba? bahsettiğiniz pny 3060'ı bir kenara bırakırsak ve nvidia kartlar özelinde. amd almaktan tamamen vazgeçtim çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Haziran 2022; 17:15:20 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Her ne kadar bende arkadaşla aynı görüşte olsamda (pny almanızı daha mantıklı buluyorum) son karar sizin. Bundan 2 ay önce 8500 e msi gaming x rtx 3060 denk getirip almıştım. Şu an fiyatlar dolar bazında düşme eğiliminde, döviz altın gibi bir yatırım aracınız varsa az bekleyin derim. Tl ise paranız her an herşey olabilir. Ama bana yaz tatili kampanyaları ile 8 binin altına 3060 alınabilir gibi geliyor. Ama olası bir sınır ötesi operasyonda dolar bütün işi bozabilir. Güzel ülkemizin dinamiklerini düşünürsek ne yapsanız yanlış yapmışsınız diyemeyiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam yardımcı olmaya çalıştığınız için, ben pny olanın kutusuz oem vs. olması açısında satıcısına güvenemedim, almak içime sinmedi. Teknik olarak aslında özellik bakımından mantıklı dediğiniz gibi. Ama ekran kartı durduk yere bozuldu diye epey morelim bozuldu zaten, şuan içime sinmeyen bir alışveriş yapmak istemedim.


    Promosyonla şu ürün 7400 liraya geliyor, peşin fiyatına 6 taksit yapıp alıcam gün içerisinde. Tekrar teşekkürler.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Haziran 2022; 18:13:56 >
  • iyi mi dediğin kartı mining için çıkardılar bence alma.kutusuz 3060 varsa biraz dayan zaten fiyatları düşüyor kartların illa ki aynı paraya kutulusunu da vereceklerdir bekle bakalım bir iki hafta.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.