Şimdi Ara

Ryzen 5 2600 ve MSI B350M ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar selam, AMD Ryzen 5 2600, ASUS GTX 1060 6GB Strix, MSI B350M PRO-VDH parçalarından oluşan bir sistem topladım.

    Sistemi ikinci el ayrı ayrı parçalardan aldım ve bütün parçaları çeşitli stres testlerine sokarak aldım. Parçalarda bireysel anlamda bir sorun olmasına imkan yok ve birbirleriyle uyumlu ama ne yaparsam yapayım ekrana hiçbir görüntü gelmiyor.

    Monitör no signal kısmında kalıyor. An kartın üstündeki hata teşhis LED'i sadece CPU için yanıyor ama işlemcinin çalıştığına eminim test etmiştim. İnternette biraz baktım ana kart birinci nesil olduğu için BIOS update yapman lazım diyorlar ama aldığım çocuk o update yapıldı üçüncü nesli bile takabilirsin dedi. Sizce problemi nasıl çözerim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • BİOS güncellemesi yapıldı ise işlemcinin sorunsuz bir şekilde çalışması lazım. İşlemciyi yanlış bir şekilde taktıysanız veya 1-2 tane pin ezildiyse bile bilgisayarınız açılmaz. Yok ben işlemcimi doğru bir şekilde taktım, sorun olmadığından eminim diyorsanız o zaman anakart sorunlu. Anakartına Clear CMOS işlemini yapmayı deneyebilirsin nasıl yapıldığı kitapçığında yazması lazım ya da bu bilgiyi internetten de bulabilirsiniz. Bu işlemden sonra bile anakart üzerindeki CPU LED'i hala yanıyorsa bu durumda anakartını servise göndermen de fayda var ya da forumda anakart tamiri yapan bir arkadaş vardı onunla da iletişime geçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.