Şimdi Ara

Ryzen 5 2600 & Msi B450 Gaming Plus OC yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar.


    Başlıkta belirttiğim işlemci ve anakarta sahibim. İşlemcime OC yapmak istiyorum. Bir çok yerde düşük voltajlar ile (1.1, 1.2 gibi) oc yapıldığını görüyorum ben Dragon Center yazılımından 4.000 Mhz yi 1.28-1.28 v dan daha düşük stabilleştiremiyorum biostan da çok oc yapmayı bilmiyorum açıkçası.


    Kullandığım soğutucu Hyper 212 Led modeli. İşlemcinin 4.2 de yada 4.1 de en kötü 4.0 da 1.1xx ile yani 1.2 voltaja çıkmadan stabil bir oc yapabilir miyim? Bu ikiliyi deneyen varsa veya OC işinden iyi anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

    Herkese şimdiden teşekkürler.




    Lütfen saçma ve gereksiz yorumlarınızı içinizde tutunuz. Burası bir forum sitesi ve yardım istiyoruz 4.0 ı ne yapacan 3.8 de vs kullan gibi yorum yapacak olanların yorumunu şikayet ederim. Bu işlen anlayıp paylaşmayı seviyorsanız bilgilerinizi paylaşınız eğer paylaşım size göre değilse lütfen bildikleriniz sizde kalsın.




  • deneme yanılma yoluyla overclock yapman lazım. sorduğun sorunun kesin bir cevabı yok.

    senin yerinde olsam 4.2 ghz 1,3 volt denerim. stabil çalışırsa yavaş yavaş voltajı düşürürüm. işlemci sıcaklığı da önemli. sistem kararlılık testinde 70-72 dereceyi geçmemeli.

  • 1.28 ile 4.0 kullanıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.