Şimdi Ara

Ryzen 1700 Fps Anlık Düşme ve Tekleme Sorunu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
11.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: martax32

    ben intel hakkında yorum yapmadım. Amd ile deneyimlediğim sorunları söyledim. Donanım konusunu uzunca süredir takip etmiyordum. şu an iyi bi pc toplama ihtiyacım oldu. amd'ye bakış açım geçmiş tecrübelerimden çok negatifti. ryzen acaba düzeltmişler midir düşüncesi oluşturdu. Ama etrafta gördüğüm sorunları, oyun testleri vesayre beni tekrar negatif düşüncelere soktu inteli ise yıllardır başımı ağrıtmadan kullanıyorum. En yeni nesillerin sıcaklık problemleri biraz masrafla düzelebilecek sıkıntılar. konuyu açan arkadaşın ki gibi sorunlar parayla da düzelecek şeyler değil. ki bu tip sorunları yabancı forumlar/youtube kanallarında da gördüm:

    Beni korkutan şey ryzen sistem toplayıp 1 ay sonda intelle nasıl değiştirebilirim korkusu.
    sizin gibi düşüncelere ben de sahiptim.
    celeron 400 ile başlayıp sırasıyla p4 630, athlon x2 6000,phenom serisinin neredeyse hepsi, ardından 6 ve 8 cekirdekli (6100-8320 ve 8350) bulldozerden sonra dedim artık yeter gittim 3570k alıp 5 yıl kullandım..ünkü bulldozer beni büyük hayal kırıklığına uğraştmıştı.
    yıllarca kafam rahattı ama artık o da yetmemeye başlayınca hem fiyatı hem de performansı nedeniyle tekrar amd deneyelim dedim ve 2700 aldım.
    tek söyleyeceğim bulldozer gibi pişman olmadım hatta amd yi hiç bu kadar hem piyasada hem de benchlerd hem de oyunlarda güçlü görmemiştim.
    deneyimlerime göre yazdım ben de.şuan bence amd fiyat performanstan çok daha ötede bir yerde. herkese tavsiye ederim gözüm kapalı.
  • Sorun platform yeni olduğundan kaynaklandı muhtemelen. Sonrasında bios güncellemeleri ve geliştirmelerle tamamen giderildi. Şu an hiçbir sıkıntısı yok Ryzenlerin genel olarak. Intel'den daha sorunsuzlar diyebilirim hatta. Hele ki Ryzen 2000 serisi alırsanız çok çok iyi.
  • + bende de oyunda(pes 2019) kasma takılma arada bir slow motion oluyordu. Burda yazan çözüm yollarını denedim olmadı ama Sonra monitörden kaynaklandığını farkettim. Ekran kartı gtx 970 yüksek fps verirken monitörün(22inç vga girişli) buna yetişememesinden kaynaklı olduğunu farkettim ve nvidia ayarlarından düşey senkronizasyonu açık yaptım ve oyun 60fps.ye sabitlendi. Yeni bir 144hz monitör alana kadar böyle kullanacağız artık.
    Yani işlemcinin bir kabahati yokmuş 😅

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.