Şimdi Ara

Rx590 modeller arasında fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemimi güncellemek için rx590 almayı planlıyorum fakat pulse ile msi,saphire nitro modelleri arasında 300 liraya yakın fark var bu farkın sebebi nedir?pulse kullanıp da sorun yaşayan var mı?

    Tabi ki bu ekran kartını beslemek için psu mu da güncelleyeceğim 2k gibi masrafım var anlayacağınız.
    Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nitro kullanıcısıyım.300 liralık bir fark yok soğutma ve performans olarak 1 tık nitro daha iyi.Bir arkadaşımda pulse var herhangi bir sorunu yok.
  • Rtx2080 kadar güç tüketir. Ayrıca bi nevi x580'in overclock yapılmış versiyonu gibi olduğu için çok ısınır ve fanları da 2500rpm e çıkıp kasa havalanacakmış hissi verir. Kendim bizzat kullandım daha doğrusu o sese ve 85derece sıcaklığa tahammül edemeyip sattım. Kasa hava sirkülasyonum 5 fanlı Corsair ve bequiet marka fanlardan oluşuyor ve şu anki ekran kartım ASUS ROG Strix GTX1660ti 63dereceyi geçmiyor. Rx590 şu an 1100 lira gibi bulunursa fiyat uygun olduğu için alınır yoksa gtx1660 alınmalı. Sizin güç kaynağınız nedir? Güç kaynağını değiştirmeden 2000liraya daha iyi bir ekran kartı da alabilirsiniz. Misal geçen Vatan'da 2100 küsura rtx2060 satıldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cep5230 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yorumunuz için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Benim kasanın havalandırması çok iyi değil o yüzden sıcaklık olayı korkutmuyor değil. Güç kaynağıma gelirsek 500w cooler master güç kaynağım var fakat 80+ olmadığı için verimsiz bir güç kaynağı.360w a kadar güç veriyor yanılmıyorsam.Kasanın geleceğini düşündüğümde güç kaynağı değiştirmem gerektiği kanısındayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağınızın tam model ismini yazar mısınız? Sizi böyle bir belaya bulaşmaktan kurtarmam lazım ☺

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Rx 590 ve Vega 64 alınmamalı giden geleni karşılamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Herkes takoz eserleri dikkate almak durumunda değil. Açmam dersin geçersin. Esas olan aldığın aygıtın dayanırlığıdır. Bu konuda da düşük seviye kartlar daha az güç tükettiği için kasa üzerinde daha az yük oluşturuyor. Hele hele santrifüj fan aldığın takdirde geri kalan parçalara ısı yansımaması büyük bir artı. Şimdilerde özel kartların hiçbirinde yok, eskiden ise favori ürün seçimiydi bu fanlar. Tank gibi yapıdalardı, göbekleri de toz tutmuyordu şimdiki eksenel zemberekler kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: münşi

    Güç kaynağınızın tam model ismini yazar mısınız? Sizi böyle bir belaya bulaşmaktan kurtarmam lazım ☺
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rs-500-extreme-power-plus-500w-guc-kaynagi.html

    Buyrun hocam psu bu.
    Bu aralar rx580 alıp kurtardığım parayla psu almayi düşünüyorum böylelikle işin içinden daha ucuza çıkabilirim gibi. sonuçta Rx590 ve 580 arası uçurum bir fark yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pek anladığım birşey değil bir kaç gündür 600w 80+ olayan xigmatek pus a ekran kartı bakıyorum. Sapphire 590 nitro serisine karar kılmıştım ve indirim günlerini bekliyordum. Bu gün kartı almaya karar verdim. Şuanda vatan bilgisayarda msı 590 armor serisi kartın fiyatı olduça düşük ve yakınımdaki mağazada ürün var. Bu bahsettiğim 2 marka arasında ne gibi farklar var. Sapphire ye 150 lira fark vermeye değer mi? Son olarak msı marka kartta önerilen psu 550w sizce problem yaşarmıyım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Hykr0 kullanıcısına yanıt
    600W psu'nun 80+ olmayışı 600W veremiyeceği anlamına gelmez, sadece 600W verirken elektrik prizinden daha fazla güç çekeceği (yani 80+ olanlara göre, faturana biraz daha ekleme yapacağı) anlamına gelir.

    Normalde 600W psu ile RX590 kullanılır ama PSU nun +12V kanalından kaç W yada A verdiği de önmli, onu belirtirsen daha net 1 şey söylenebilir.
  • 1650 superi bekle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.