Şimdi Ara

RX 580 için Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arkadaşımın eski bilgisayarına ufak bir dokunuş yapmak istiyoruz. Yapmışken ekran kartı olarak ileriye yönelik olsun diye mutlaka RX580 istiyoruz. Bunu da muhtemelen 4 GB alacağım. İzledim araştırdım epey gerekli görmüyorum onun için 8 GB olanı.

    Şu an hali hazırda kurulu sisteminde Amd Fx 6300 var... Darboğaz yaşamayacak şekilde bu sistemi en uyguna nasıl güncelleyebiliriz? Şu an aradığımız sadece darboğaz yapmasın. 8350 ile sorun yaşamayan kullanıcılar okudum. Ben yine de acaba eski sistemlerden birine mi çevirsem diyorum. 2600K lı bir sistem gibi. Yani anakart işlemcisi 600-700 ye hallolabilecek ve darboğaz yapmayacak bir anakart işlemciye mi geçsem. Yoksa 8350 mi alıp taksam? X79 Anakartlar pahalı diye onu geçtim. 6500 gibi işlemciler çok pahalı. Dediğim gibi 600-700 civarlarına çözmek istiyorum. İleride sistemi komple değiştireceğiz. Ama bir yıl kadar keyifle oyun oynamak için idare etmesi lazım. Fps derdi yok kasmasın yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • mevcut haliyle kartın frekanslarını biraz düşürürsen darboğaz kalkar. bu durumda 8350 den başka alınabilecek işlemci yok. anakartın sitesinden işlemci listesine bakmayı ihmal etme.
  • start_system kullanıcısına yanıt
    Hocam bakmadım anakartın listesine açıkçası. Am3+ olunca aynı soket deyip aldım direkt. Nanokatalog da 460 liraya sıfır aldım. Gayet iyi fiyatı. Anakart desteklememe durumu var mı ki bunlarda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk nesil fx kullanıyor olsaydınız bios update isteyebilirdi. Ayrıca anakartın faz sayısına bağlı olarak yüksek güçlü işlemcilerin desteklenmeme ihtimali de var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.