Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
13
Favori
89.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arjantin'den satın alım yapsam ortalama ping kaç ms olur sizce? 48 lira 3 ay harika fiyat. Us severinde oyunu öğrenip (token kasmayı falan) euya 60 günlük game time alıp başlamayı düşünüyorum. Sizce ne kadar mantıklı oyunu hiç bilmiyorum.

  • Beyler rus hesabı olan biri gift olarak eu hesaba SL yollasa sıkıntı çıkar mı?

  • Valla bizim ulke icin en iyi sey rus hesabi, paketler yari fiyatina geliyor, keza aylik da oyle. Kac senedir kullaniyorum tek sorun yasamadim, mis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Üzdü bu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Kendi aralarında da yollayamıyorlar diye biliyorum ben... Gift tamamen kapalı...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son günlerde bir kaç habere denk geldim oyunu Rusya üzerinden alan ve uzun süredir oynayan kişilerin hesaplarının ban yediği ile alakalı bir konu var. Böyle bir durum söz konusu mu bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam son günlerde bir kaç yerde Rusya üzerinden açılan acountların ban yediği ile alakalı bazı duyumlarım oldu benimde hesabım Rusya üzerinden açılmadır pandaria zamanında almıştım açıkçası biraz kuşkuya düşürdü bu olay beni. Konu ile ilgili bir bilginiz var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Defias

    Hocam son günlerde bir kaç yerde Rusya üzerinden açılan acountların ban yediği ile alakalı bazı duyumlarım oldu benimde hesabım Rusya üzerinden açılmadır pandaria zamanında almıştım açıkçası biraz kuşkuya düşürdü bu olay beni. Konu ile ilgili bir bilginiz var mı?

    Valla şu başlıkta 74 sayfa var. 74 sayfa da ban yiyen adam sayısı üçü geçmez bence . Arkadaşların dediği gibi illegal işlere girişenler falandır o ban yiyenler.

  • Anladım hocam yani geçmiş zaman almış oldum battlent üzerindeki oyunların tümü var wow shop daki birçok pet+mount var banlanırsam bunlara illaki üzülürüm ama çok koymaz en çok üzüleceğim şeyler wow daki achievement puanları ve artık alınamayan pet-mount-title vs olur . Bende bir kaç kişi ve yayıncıdan duyduklarımı sormak istedim teşekkürler yanıtın için.

  • Hideman VPN'in süresi dolduktan sonra kullanmak için tavsiye edeceğiniz başka VPN var mı? Ben earth VPN'i denedim fakat ondan faydalanamadım Rusya üzerinden diğer sitelere bağlanamıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KazumaKiryu

    Hideman VPN'in süresi dolduktan sonra kullanmak için tavsiye edeceğiniz başka VPN var mı? Ben earth VPN'i denedim fakat ondan faydalanamadım Rusya üzerinden diğer sitelere bağlanamıyorum.

    Chrome üzerinden touch vpn kullan. bazen ödemelerde sıkıntı yapabiliyor . ben Telefon üzerinden touch vpn ile ödeme yapıyorum sıkıntı çıkmıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Defias

    Anladım hocam yani geçmiş zaman almış oldum battlent üzerindeki oyunların tümü var wow shop daki birçok pet+mount var banlanırsam bunlara illaki üzülürüm ama çok koymaz en çok üzüleceğim şeyler wow daki achievement puanları ve artık alınamayan pet-mount-title vs olur . Bende bir kaç kişi ve yayıncıdan duyduklarımı sormak istedim teşekkürler yanıtın için.

    Dediğim gibi illegal şeyler ile uğraşmaz isen ban yemezsin . ben BFA başından beri yani iki buçuk yıldır rus hesabı kullanıyorum. Silvermoon serverdayım . bulundugum guild türk guildi ve dün açılışta 80 kişi online vardı. o 80 kişinin herhalde yarısından fazlası rus acc kullanıyor.

  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt
    Benimde fikrim aslında sizin düşünceniz gibiydi ama birisi ortaya zehirli oku saldı ya hocam o huzursun etti teşekkür ederim iyi akşamlar iyi oyunlar.
  • Defias kullanıcısına yanıt

    Rus hesabı ile oynayan çok arkadaşım var. Adamlar senelerdir oynuyor. Henüz başlarına ban yemeyi bırak adreslerinin değişmesi gibi bir şey bile gelmedi.


    Ha bu böyle gider diye bir garantisi varmı ? yok ! Ancak Offical forumda bununla ilgili Sıfırdan paket alıp başlandığı için blizzard ın karışmadığına dair bazı yazılar var.


    https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/turkish-players-use-russian-account/152578


    Buda onlardan biri muhtemelen arkadaş Türk. Gayet güzel açıklamış adamın biri. Legal falan diyenler var.

  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bende senelerdir kullanıyorum hesabı tüm battlenet oyunları wow içi Peter binekler birçoğunu satın aldım oyun içi artık alınamayan achievement ler montlar bir çok tittle var o yüzden bir kaç yayıncıdan duyunca ve bir iki yerde muhabbetini görünce panik oldum açıkçası bilgilendirme için teşekkür ederim iyi akşamlar.
  • rus vpn ile oyunu satın aldıkta sonra vpn ile girmek zorunda değiliz dimi? vpn sadece satın almak için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JuelzII

    rus vpn ile oyunu satın aldıkta sonra vpn ile girmek zorunda değiliz dimi? vpn sadece satın almak için

    Aynen, sadece gametime, paket vs. satın alacağın zaman vpn açıyorsun.

  • JuelzII kullanıcısına yanıt

    evet sadece satın almak için vpn açıyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Roshi

    Aynen, sadece gametime, paket vs. satın alacağın zaman vpn açıyorsun.



    Alıntıları Göster

    2 saattir pending bekliyorum  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JuelzII

    2 saattir pending bekliyorum  



    Alıntıları Göster

    Ben şimdiye kadar 1 dk bile beklediğimi hatırlamıyorum. Hep anında gerçekleşti işlemlerim :(

  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.