Şimdi Ara

Rukiye Türeyen'in Hayalini Gerçekleştiriyoruz. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
5.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artçı



    Alıntıları Göster
    ilk 20bin kitap için kitapyurdu kendi gelirini yazara veriyormuş. Tüm kitap tutarını değil. Kar marjı %10 ise bu kadarını yani. Yinede buradan almak daha faydalı yazar için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 7 Aralık 2018; 15:21:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: apollonx

    Kitapyurdu 10 tl altı siparişi kabul etmiyor.

    "Sipariş verebilmeniz için sepet tutarı en az 10,00 olmalıdır."

    Alıntıları Göster
    https://www.kitapyurdu.com/index.php?route=product/best_sellers&sort=p.price&order=ASC&list_id=744&filter_in_stock=1&filter_in_stock=1&limit=100

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Çok uzun bir mesaj yazdım ama forum sağolsun gönderemedim, silindi. Normalde üşenir, tekrar yazmam ama konu engelli bir insan olunca tekrar yazma gereği duydum.



    Kitap henüz elime gelmedi, o yüzden içeriği hakkında yorum yapamam. Fakat paylaşılan entry sahibi bence dünyadaki en kötü insandır. Sırf siyasi görüşleri yüzünden engelli bir insanın hayallerine çomak sokan kişi benim gözümde en basit tabirle budur. Sanatçının siyasi görüşüne bakılmaz, önemli olan insanlığa bıraktığı eserdir. Rukiye kardeşim nasıl bir yazar bilmiyorum, fakat ömrü boyunca yatağa mahkum bir insanın tecrübelerini öğrenme şansı tanımış değerli bir kişidir bence. Biz Van depreminde ya da Güney Doğu okul yardımlarında desteğimizin gideceği kişilerin siyasi görüşünü sormadık. Belki de bölücü bir aileye gitti. Faşizmden yakınan bu kişi aslında faşizmin dik alasını yapmaktadır. Onun gibi düşünmeyen para kazanmasın, onun gibi düşünmeyen cahildir, iktidar yalakasıdır kendisine göre, işte böyle monolog beyinler var bu memlekette. Sorsan kendisinin faydası nedir diye? Üniversite bitirmiş, doktora yapmış, yüksek lisans yapmış çok faydalı bir insandır. Ama tuvalet temizleyemez, sökük dikemez, yemeksepeti olmasa aç kalır; ama bir ömür kızının altını temizleyen anneye alınacak ufacık bir eve engel olur, neden? Çünki %90 üzeri oranla engelli, yatalak bir kız Milliyetçidir ve Şehitlere methiye dizmektedir! Söylenecek çok şey var ama yeri değil. Bu entry'i yazan insanı görsem yüzüne tükürürdüm. İşte bu kafadaki insanlar yüzünden kimseye acımıyorum. Bu boş insanlar, aslında eleştirdikleri kitleyle aynı zekaya sahipler! İnsanı, insan olduğu için sevemeyecek kadar da cahiller. Alın kardeşim bu kitabı, okumasanız da alın. Bir gün okula yürüyerek gidip gelin, o parayla alın. Bir gün öğlen yemek yemeyin, o parayla alın. Engelli bir kızın mutlu olması, o derinlerde kaybolmaya yüz tutmuş insanlığımızı hatırlamak için alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Kitabı alma amacım yazarın amacı , anneciğine ev almak istiyormuş. İçindeki fikirler , görüşler beni pek alakadar etmiyor , senin mantığınla olaya baksaydı herkes kutuplaşmalar ve gruplaşmalar artar , kin büyürdü. Ama insanlar kendi fikirlerini kapsamasa da başka eserler okuyorlar. Mesela ben yaratıcı inancına sahip biriyim ancak Darwin okumayı seviyorum.
  • Glamor kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yorumun alıntı olduğunu söyledim, bana aitmiş gibi cevap yazmayın.



    Kaldı ki 5 adet sipariş verdim kitaptan.



    Ama madem her görüşe saygılısınız, o arkadaşın da kitap hakkındaki fikirlerine saygı duymanız gerekir. Kitabı okumadım, gelince bakacağım.. Ama yorum sahibinin dediği gibiyse, Rukiye hanım keşke o toplara girmek yerine herkesi kucaklayan, ya da suya sabuna dokunmayan, bu tip şüphelere yer bırakmayan bir içerik sunsaydı çok daha şık ve amacına uygun bir hareket olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim ben sen yazdin sandim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.