Şimdi Ara

rtx2070 super için 560w 80+ highpower güç kaynağı yeterlimidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekran kartım rtx2060super işlemcim r5 3600 560watt highpower modüler güç göstergeli güç kaynağım var.12 lik kanaldan toplam 440w güç verebilmekte,şuan için yeterli.Güç kaynağım dijital göstergeli oyun larda 240watt gösteriyor.Rtx2070s için 6 pinden 8 pine dönüştürücü alıp kullanmayı düşünüyorum.Sizce sorun yaşarmıyım?



  • Olmaz hocam Ferrari ye kabak lastik takıyorsun.onerilen 550-600 watt bunlardan birini tercih etmeni tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teoride yeter de bence 650w bir şey alın.
  • RTX 2060S 'ten RTX 2070S 'e mi geçeceksiniz ?

    Eğer böyle ise testleri inceleyin derim;

    https://www.youtube.com/watch?v=hXsMZ-RR5oU


    Güç tüketimi;

    https://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_rtx_2070_super_gamingpro_review,6.html


    GeForce RTX 2070 Super - On your average system we recommend a 550 Watt power supply unit.


    Kullandığınız psu kaç senelik bu önemli, her sene belli oran da güç kaybı olur birebir kağıt üzerindeki değerleri veremez.
  • 2070super alıyorsanız en azından yanına Highpower 750gd 80+ gold psuyu da uygun fiyattan alabilirsiniz. Bu işlerde en son kısmak isteyeceğiniz yer psudur. Yarın öbür gün paraya kıydığınız komponentler elinizde kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    560w 80 plus alalı bı 10 yıl oldu belki ama sürekli kullanılmıyor.Toplasan 1 yıl.Gun içinde çok oyun oynayamiyorum haftasonu biraz fazla.12 v kanalından toplam 440 watt güç verebiliyor.Cift 6 pin çıktı içinden güç bağlantısı,güç kaynağı modüler.Doneminin kaliteli güç kaynaklarından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söz ettiğiniz güç kaynağını biliyorum kalitelidir o konu da sıkıntı yok, ama dediğimiz gibi her şey kağıt üzerinde ki gibi olmuyor hele de elektronik ürünlerde, kartı alıp deneyiniz o zaman ve yük altında test ederek kasa açıkken psu ya da dokunun sıcaklık seviyesi nasıl olacak, baktınız stabil ve aşırı ısınma yok kullanmaya devam edersiniz.
  • Önceliklerini yanlış belirliyorsun. 2060S den 2070S ye geçmeden önce 10 Sene önce aldığın ve miadını tamamlamış güç kaynağını , yine o gibi kaliteli üst seviye bir güç kaynağı ile değiştir ki , çevirici uzatma kablosu vs. gibi saçma işlerle uğraşmak zorunda kalmayasın.

    Şu Psu işini önemseyin arkadaşlar önemseyin.
  • Yeterli ancak 6 pinden 8 pine çevirip takarsan çekeceği akım artacak kablo ısınabilir. 6pin ile 8pin pci kablosu arasında çok güç farkı var. 75 watt vs 150 watt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetse bile tam kapasiteye yakın kullanmak güç kaynağını zorlayacaktır. bu kadar sınırlarda gezmeye gerek yok.
  • Arkadaşlar anladığım kadarıyla güç kaynağını değiştirmemde fayda var gibi gözüküyor.Bu 6 pinden 8 pine dönüştürme işi bana pek sağlıklı gelmedi.Yeni çıkacak kartlar genellikle bir önceki muadiline göre daha fazla güç tüketiyor onun içinde powerı güncellemekte fayda var gibi gözüküyor.600-650 watt 80 plus bronze f/p bir ürün işimi görecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.J

    Yeterli ancak 6 pinden 8 pine çevirip takarsan çekeceği akım artacak kablo ısınabilir. 6pin ile 8pin pci kablosu arasında çok güç farkı var. 75 watt vs 150 watt.
    Benide düşündüren o zaten yada extra 8 pini başka kaynaktanmı alsam.2X6 tek 8 pin dönüştürücü ile kullanıyorum şuan 2060superi besliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolkanCOO

    Benide düşündüren o zaten yada extra 8 pini başka kaynaktanmı alsam.2X6 tek 8 pin dönüştürücü ile kullanıyorum şuan 2060superi besliyorum.

    Alıntıları Göster
    Overclocklu custom bir model değilse en fazla 175 watt falan çeker zaten 2060s onun da 75 watt kadar bir kısmını pci-e slotundan alır. Kalan 100 watt zorlamaz o kadar.
    Biz atx flexlerle, harici dell adaptörlerle(250 watt falan) 2070 çalıştırmaya çalışıyoruz bişe olmuyor. En kötü ihtimalle kapanır çalışmaz, öyle bozulur eder diyenler kaç tane ekran kartı bozmuşlar?
    Denemeye korkacak bişe de yok, çalıştırırken elle soketi ısınıyorsa kapat vazgeç, yok ısınmıyorsa sorun yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.