Şimdi Ara

NVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080Ti (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.901
Cevap
63
Favori
389.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldierofforce

    kargo yeni geldi kartı yeni test ediyorum kod mail olarakmı gelecek ve birde nvidia beta dlss güncellemesi gelmis burada okudum beta güncelleme sorun cıkarırmı

    Aldığınız yere bağlı olarak mail de gelebilir, veya başvuruda da bulunmanız gerekebilir. Mesela ben inventus dan almıştım, mail gönderdiler. Daha Önce Vatan'dan aldığımda önce başvuru mailli atmıştım. Beta güncellemenin sorun çıkarıp çıkamayacağını ancak deneyerek öğrenebiliriz. Ben genelde kurmuyorum. Tam versiyonunun çıkmasını bekliyorum.




  • teşekkür ederim bende kurmadım sorun cıkmasın diye beta sürücüyü ve kod işlemi tamamlandı bir pdf olusturup
    fatura resmi
    ad soyad
    seri no
    mail
    gsm
    şeklinde gönderdim mail ile kod geldi
    kod hemen satıldı forumda
    ve gtx 1060 dan rtx 2070 e gecmek büyük fps farkı yarattı oyun oynamanın tadına varıyorum 2560x1440 ultrada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierofforce -- 19 Aralık 2018; 16:50:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldierofforce

    kargo yeni geldi kartı yeni test ediyorum kod mail olarakmı gelecek ve birde nvidia beta dlss güncellemesi gelmis burada okudum beta güncelleme sorun cıkarırmı

    Kartınız hayırlı olsun.

    İndirdiğiniz güncelleme son çıkan driver olmakla birlikte Beta değildir.! Son driver FF oyununda Beta olarak test edebileceğiniz DLSS özelliğini kullanabilmenizi sağlıyor olacak sadece..




  • drhiziracil kullanıcısına yanıt
    Herşey sonradan ortaya çıkıyor ve konuda ona göre şekilleniyor.İlk alanlar nereden bilsin mecbur bazı şeylere katlanıyor, sonradan alanlar gelişmeleri takip ediyorsa daha şanslı olabilir. İlk dönem seri üretimler sıkıntılı sonraki seri üretimler problemsiz olabilir ve sorun yaşayanlar bu sorunlu kartlara ilişkin seri nolarını dahi paylaşmış o konuda. Bu yüzden niyeti olup aciliyeti olmayana biraz daha bekleyip gelişmeleri görmesi veya alacaksa da tercihini PCB'si FE tasarımdan olmayan kartlardan yana kullanması ve garanti açısından da Türkiye'den almış olması en azından daha rahatlatıcı.
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Konuda "OrionIndigo"'nun farkına varıp iddia ettiği sıfır aldığı ekran kartlarının aslında tamir görüp yenilenmiş kartlar olması gerçekten ilginç ve önemli bir iddia adam sanırım Polonyalı olay da orada geçiyor olmalı ve bu türden bir habere bizim buralarda da denk gelsem şaşırmam. Bozuk kartların elden geçirilip daha sonra tekrar piyasaya sürüldüğünü gösteren bir kanıt niteliğinde ve şöylede bir detay var tamam bunu yapıyorlarsa yapsınlar sonuçta tamir ediyorlardır ama adam gibi tamirini yapsınlar bari bakınca anlaşılmasın çünkü açıp ne olduğuna bakan bilinçli müşteri aptal yerine konulduğunu ve kazıklandığını düşünmekte haklı



    NVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080Ti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 19 Aralık 2018; 15:32:54 >




  • yeni rtx ekran kartı alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar. Eğer içlerinde üretimden kaynaklı bellek sorunu olup olmayacağını merak ediyorlarsa ekran kartını olabildiğince yük altında saatlerce çalıştırmaya zorlayın. En basiti benchmark testlerine tutun defalarca deneyin 1-2 kere benchmark testlerinden geçmesi kartın sorunlu olmadığı anlamına gelmiyor. çünkü bellek hataları ekran kartı yükteyken ortaya çıkıyor. Normal kullanımda yada ekran kartına çok yüklenmeyen oyunlarda bu tarz hatalara denk gelmezsiniz. Bu bahsettiğim tabiki sadece vrm bellek için benim ekran kartımda ayrıyetten coil whine vardı. Ben çok dikkat etmedim ama asus servis rma yaparken coil whine olarak belirtmişti.
  • Hocam yapıyorlarsa yapsın olur mu hiç? Yani ben sıfır bir kart alıyorum sonuçta, fiyatlar ortada. Hadi bizi geç, Avrupa ve ABD'de bile fiyatlara tepki var. Bu na rağmen böyle bir olay skandaldan başka bir şey değil. Nvidia'nın bu kartları Outlet veya B-stock ismiyle daha uyguna satması gerekir, satarken belirtmesi ve hatta kutulara bununla ilgili sticker vb. bir şey eklemesi gerekir. Ne demek tamir görmüş kartı sıfır diye ambalajlayıp tekrar satmak. Dünya devi bir markadan bahsediyoruz. AMD rakip olamadıkça daha çok görürüz bu tip olayları, hep tek el rahatlığı bunlar.

    Aynı durum yıllardır Intel için de geçerli. 3 dolar daha masraf etmeyim diye lehimli IHS kullanmıyorlar kaç seridir, sıfır işlemciye resmen delid zorunluğunu kanıksattılar kullanıcılara. Tek el olmanın rahatlığı vardı. AMD'nin 7nm atılımıyla bi tarafları tutuştu ve 9. nesil lehimli geldi.
  • Nvidia iyice zıvanadan çıktı.Tamir edilmiş ürünleri sıfır diye piyasaya sürmek nedir.Amazondaki muhabbet gibi yaparsa anlarım.Tamir edilmiş ürünleri sıfırdan daha ucuza sürersin piyasaya tamam bunu anlarım.En azından alan kişi bilir durumu.
  • Yerel saticinin böyle bir şey yapmış olması daha büyük ihtimal diye düşünüyorum.



    Ayrıca kartlar bozulursa garantisi var arkadaşlar zaten garanti böyle durumlar için geçerli fatura fiyatini geri alirsiniz veya yeni seri ust duzey kart verirler 3xxx serisi ciktiktan sonra.



    Yurtdisi garanti varsa yapacak bir sey yok demektir. Kargo+gumruk vergisi odemek adama koyar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080Ti
  • dlss desteği olan FF15 te nvidia 417.35 güncellemesine rağmen grafik ayarlarında dlss aktif değil.TAA SMAA OLAN AYARDA VAR AMA DLSS YOK VE ÇÖZÜNÜRLÜK 4K DA OLMASINA RAĞMEN.
  • Öyle yaparlar mı hiç? Karda yürüyüp izini belli etmese bari demek istedim yani tamir izinin belli olmasını bile takmamak olacak şey değil ama şanslarına durumdan anlayan bir müşteriye denk gelmişe benziyorlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teken

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    hocam ürün satılık :) OEM satışı yaptığım dükkanım var benim
  • Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    Yerel satıcı derken Garantili ürün için niye riske girsin ki...
  • Yani kendi çözdükleri bir sorun varsa işgüzar bir satici isidir diye itelerim diye düşünmüş olabilir diyorum.



    Yoksa nvidia gibi bir firmanın böyle bir şeyi bile bile hata olmaksızın yapması ihtimal dahilinde bile değil. Koca firma 1 tane tamir olmus karti sifir diye satacak degil ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    hiç garantiye kart gönderdin mi gerçekten merak ediyorum da ürünü yurt dışına garantiye yolladığın zaman kargoyu firma karşılıyor + ürün servise gitti için yani satın alma durumu vs olmadığı için vergi falan çıkmıyor. ya ben yanlış anladım durumu ya da sen yanlış bilgilendirme yapıyorsun
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    Gümrükten geçtiği anda tekrar vergi biner karta gümrükte garanti filan dinlemezler.



    Kargonunda belirli bir kismini bazi firmalar karsiliyor. Direk amazon bile aldigim monitor ayipli cikmasina ragmen geri iade ederken sadece 6 euro kargo karsilariz demisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    o gümrük çıksa bile ödemiyorsun çünkü ürünün garantiye gittiği açık açık yazıyor paket detaylarında. ayrıca yurt dışına ürün göndermek istediğinizde kapınızdan gelip ürünü DHL yada UPS ile teslim alırlar aynı adrese kendileri gönderirler. kargoyu da firma karşılar. eğer sen garantiye gönderdiğin ürüne vergi ödemesi yaptıysan geçmiş olsun çünkü ürün sana garantiden geldiği yazıyor ve bu durumu sana ürünü getirecek olan kargo firmasına belirttiğin zaman kargo "vergisiz" şekilde dağıtıma çıkacaktır.

    6 ay önce corsair RMA ya göndereceğim ürünün kargosu yaklaşık olarak 30$ civarı tutuyordu ve bunu ödememin imkansız olduğunu mailde belirttim sonrasında. ürünü kargosunu kendileri karşıladılar sıfır ürün geri gönderdiler. corsair dışında hiç bir firma benden kargo ücreti talep de etmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 19 Aralık 2018; 22:44:56 >




  • Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    Bir kart değil adamın üç tane Rtx 2080Ti kartı var İkisi RTX 2080Ti FE biri de Asus RTX 2080Ti Dual OC. Bunlardan FE model olanları önce ölüyor sonrada peşine Asus RTX 2080Ti Dual OC kartıda ölünce ne oluyor bu kartlara diye FE modellerin soğutma biloklarını söküp bakıyor ve her iki FE kartında aynı yerdeki GDDR6 modüllerinde daha önce tamir gördüklerini anladığı izleri görüyor ve portre gibi resimlerini yayınlıyor ayrıca adamın kendiside elektronikçiymiş...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 19 Aralık 2018; 22:45:33 >
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    Sen belirli bir firma için konuşuyorsun bence. Madem garanti kagidi olunca gumrukten vergisiz geciyor ben bütün çini kağıt ayarlayarak geçireyim o kadar kolay mı sandınız gümrük işini çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.