Şimdi Ara

Rtx 2060 Super onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rtx 2060 super alacagim, hangisini almaliyim oneride bulunabilir misiniz? Galax, gigabyte, asus vs hangisi iyidir? Fiyati cok fazla olmazsa sevinirim. Galax hakkinda be dusunuyorsunuz acaba? Aklimda ilk o vardi. Galax ex White 1 click oc ya da baska bir model. Hangisini onerirsiniz? Oc yapmayacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • şu ekonomik şartlarda hangisi ucuzsa o, zaten garantili olacak her türlü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    şu ekonomik şartlarda hangisi ucuzsa o, zaten garantili olacak her türlü
    evet orası öyle de yine de bir öneri yapsaydınız iyiydi. sorun çkarmayacak soğutması iyi bir kart arıyorum.








  • Önerilen 3 fanlı Gigabyte modeli soğutma olarak gayet başarılıdır ancak kartın soğutmasıyla beraber kullanacağın kasanın soğutması da önemli tabi, kasanın olduğu odanın ortam sıcaklığı da önemli vs. bu durumları da düşünmen önemli, aksi halde yeni nesil çoğu kartlar artık genel olarak yeterli soğutmalara sahiptir.
  • Selamlar hocam,

    bence asus veya msi dan şaşmamak lazım, güzel bir indirimde hertürlü alabilirsin. Bende aynı modelden yada 2070 almayı düşünüyorum ancak 3000 serisi gelecek dahada düşer mi diye bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Önerilen 3 fanlı Gigabyte modeli soğutma olarak gayet başarılıdır ancak kartın soğutmasıyla beraber kullanacağın kasanın soğutması da önemli tabi, kasanın olduğu odanın ortam sıcaklığı da önemli vs. bu durumları da düşünmen önemli, aksi halde yeni nesil çoğu kartlar artık genel olarak yeterli soğutmalara sahiptir.
    kasanın yan tarafını çıkarıp tülbent gerdim şerit mıknatısla. ön tarafı için bir çözüm bulamadım daha cam çıkmıyor. soğutma olarak ekstra bir şeyler düşünebilirim ileride ama kasanın yan camı yok diyebiliriz o şuan yeterli.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.