Şimdi Ara

Rötuş mu komple boya mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Rötuş mu komple boya mı?


    arkadaşlar fotoğraftan da gördüğünüz gibi aracın önünde ağırlıklı olmak üzere, ön ve arka tamponunda sürtmeden kaynaklı hasarlar var (çoğu park yerinde kendini bilmez sürücüler tarafından oldu).

    ustaya gösterdiğimde tamponun boyasını tamamen kazıyıp, yeniden boyayacağını söyledi bende karar veremedim. Rötuş ile düzelmez mi bunlar?

    sırf boya takıntılı insanlar ile uğraşmamak için boya yaptırmayı düşünmüyorum..



  • Hocam 2 el de satarken komple boyalı olunca takıntılı olan alıcı cok cıkıyor rutusla kurtarabilicek duzeyde ise rutus yaptır derim eger kurtarmaz ise local bölgelere boya uygulatabilirsiniz
  • Tamponda boya çatlakları mevcut olduğu için çizik tamiri veya lokal boya kurtarmaz tamponunuzu. Tamponu komple boyatmanız gerekli. Ayrıca tampon ve plastik aksam üzerindeki boya sıkıntı çıkarmaz rahat olun. Bu parçalar aracın sarf malzemeleridir. Üzerindeki boya ve bağlantıları düzgün olduktan sonra kimse birşey demez, aracınızın ikinci el değerini düşürmez. Plastik parçaları komple boyatmak konusunda tereddütünüz olmasın yani.

    Metal parçalar için aynı şeyi diyemeyeceğim ama. Metal kısımları boyattığınız taktirde ikinci el değerinde düşüş yaratması muhtemeldir. Metal panellerdeki çizikleri tamir ettirebilirsiniz. Aracınız opak beyaz olduğu için tamiratı mümkün olur her türlü çiziğin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.