Şimdi Ara

Ronnie Coleman: The King ( Netflix )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle izlemenizi öneriyorum. Pumping iron , generation iron'dan çok çok daha iyi bi belgesel olmuş. Koskoca adamım ağlatıyodu beni. Çok büyük bi sporcu , çok büyük bi adam. Hala o güleryüzlülüğünün devam etmesi naif olması çok burktu içimi.



  • Bir tane pofidik suratlı youtuber eline iskelet maketi alıp şu zararlı bu zararlı diyince dünyanın en iyi vücutlarını inşa eden overhead press, barbell row, t bar row, squat, deadlift gibi zamanın testinden geçmiş muhteşem hareketler zararlı olmuyor. Hayatta her şeyin bir risk kazanç oranı var. Leg extension ile, lat pulldown ile, dumbbell yana açış ile yaptığın vücut hiçbir halta benzemez. Bu kadar korkuyorsanız gidin buz pateni yapın diyicem ama onda da düşüp kaseyi falan kırarsınız mazallah.
    Ronnie coleman cok saygı duyduğum bir adam. Kişiliği mütavaziliği sıfır egosu, disiplini herşeyiyle tam bir idol. Ve bana görede temel hareketler olmadan vucut geliştirme olmaz. Bench, ohp, B.row, deadlift, squat her zaman programlarimda kesinlikle olacak. Tam tekrar doğru formda asla sıkıntı yaratacağına inanmıyorum. Sakatlık riski her zaman vardır hatta hiç ağırlık çalışmasan bile vardır. En basitinden mesela geçen ay abimin durduğu yerde hiç bir darbe almaması rağmen ayak tendonu koptu mesela bir aydır yatıyor öyle. Bu adam ağırlık çalışan biri olsa en az 10 kişi kesin vg den squattan oldu derdi.
  • İki kere izledim, etkileyici bir filmdi. 90 kiloluk dumbbell’ları boş karton kutuymuş gibi kaldıran dünyanın gelmiş geçmiş en iyi vücutçusunun merdivenden inemediğini görmek çok üzücüydü.



    Kevin Levrone’nin 1997’deki Rusya Grand Prix’sinden bir gece önce olanları Ronnie’nin sesini taklit ederek anlattığı ( votka ) bölümde ise koptum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • squat, deadlift sevdalılarına izletilmesi gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IKnightOnlineI

    squat, deadlift sevdalılarına izletilmesi gerekiyor.
    senin benim kaldırdığımız ağırlıklarla sakat kalamazsın, rahat olabilirsin.
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Hareket anatomisi belli. Şahsi görüşüm, shoulder press, squat ve deadlift omurgaya zararlı hareketler. Trapezlerine 100 kg yükleyebilecek sporcular var aramızda. 100 kg ile oturup kalkmanın savunulacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IKnightOnlineI

    Hareket anatomisi belli. Şahsi görüşüm, shoulder press, squat ve deadlift omurgaya zararlı hareketler. Trapezlerine 100 kg yükleyebilecek sporcular var aramızda. 100 kg ile oturup kalkmanın savunulacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum
    Bir tane pofidik suratlı youtuber eline iskelet maketi alıp şu zararlı bu zararlı diyince dünyanın en iyi vücutlarını inşa eden overhead press, barbell row, t bar row, squat, deadlift gibi zamanın testinden geçmiş muhteşem hareketler zararlı olmuyor. Hayatta her şeyin bir risk kazanç oranı var. Leg extension ile, lat pulldown ile, dumbbell yana açış ile yaptığın vücut hiçbir halta benzemez. Bu kadar korkuyorsanız gidin buz pateni yapın diyicem ama onda da düşüp kaseyi falan kırarsınız mazallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    atılan yoruma bakar mısınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IKnightOnlineI -- 12 Kasım 2018; 17:46:52 >


  • Örnek alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronnie coleman cok saygı duyduğum bir adam. Kişiliği mütavaziliği sıfır egosu, disiplini herşeyiyle tam bir idol. Ve bana görede temel hareketler olmadan vucut geliştirme olmaz. Bench, ohp, B.row, deadlift, squat her zaman programlarimda kesinlikle olacak. Tam tekrar doğru formda asla sıkıntı yaratacağına inanmıyorum. Sakatlık riski her zaman vardır hatta hiç ağırlık çalışmasan bile vardır. En basitinden mesela geçen ay abimin durduğu yerde hiç bir darbe almaması rağmen ayak tendonu koptu mesela bir aydır yatıyor öyle. Bu adam ağırlık çalışan biri olsa en az 10 kişi kesin vg den squattan oldu derdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • tavuk antibiyotikli savaş kekosu da değinmiş bu konuya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A



    tavuk antibiyotikli savaş kekosu da değinmiş bu konuya.
    İletimde bahsettiğim pofidik suratlı youtuber o işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vücut geliştirmeciler vücut geliştirmecielr belki karşı çıkacak ama atasözü bile var herşeyin azı karar çoğu zarar asla dengeyi bozmamak alt üst etmemek lazım aşırı spor aşırı kas aşırı güç biçimsiz omuz canavar şekline girmek çıkık damarlar hiç de hoş değil tam aksine nahoş ve spor sağlık için biraz hacim ve güç için yapılır ve herkesin bir sınırı vardır daha çok daha çok diyerek sınırı çizmeyi geçip mayına basmayın acayip şekilsiz omuz kol bacak hiç bir anlam ifade etmez ama ne yazıuk ki vahşi amerikalılar bu işi abartmasıyla bütün dünyaya egemen olmuş aslının sporla alakası olmayan ve yapay ilaçlarla şişirilen bir vücut geliştirme akımı maalesef tüm dünyayı sardı.Evet spor şart askerde dayanıklılık için kendimizi savunmamız için sağlık için zayıfların kilo alması kiloluların zayıflaması fazla yağları yakmak için şart ama hiç bir insan uçak çekmek tank taşımak tıop roket fırlatmak için güçlenmek zorunda değil etrafa hava atmak parmakla gösterilmek rekorlar kitabına gitmek içinde 1 ton ağırlığı bacağınla itmeye çalışmak da akıl karı değil.8 değer 88 kere mr olimpia şampiyonu olmak da yaptığı işin doğru olduğu anlamına gelmez Ronnie coleman evet bu dal da ekoldür güçlüdür şampiyonların şampiyonudur ve sempatiktir de laki gittiği yol yol değildir yaptığı iş de doğru değildir herşeyi abartmış gençlere de yanlış örnek olmuştur şimdi bu spora gönül verenler ve çok hevesli gençler belki bana katılmayacak ama hakikat bu doğrusu bu dostlar salona gidin güzel beslenin dinlenmenize dikkat edin ama kibirlenmeyin illa baklava kadayıf yapacam üçgen vücut yapacam demeyin bu güzellik demek değildir estetik değildir vücudunda bir orantısı ölçüsü şekli şemali vardır onu anormal şekle getirmeyin kızları tavlamak arkadaşalra hava atmak tv de internette popüler olmak için kibirlenmek egoist sahibi olmak parmaakla gösterilmek için değil normal olması gereken bir insan olmak için yapın bu sporu ve asla Ronie coleman rich pianna gibilere özewnmeyin gelişmek için dinleyin izleyin aksiklerinizi keşfedin ona göre hareket edin ama asla aşırıya kaçmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulaguhan44 -- 14 Kasım 2018; 18:4:44 >




  • ben ne olursa olsun yapıyorum sonuçta bu işin doğasında var olmak zorunda sakat kalacağımı da bilsem yaparım çünkü girdik artık bu işin içine severek yapıyorum tabi ki kendimi sakat bırakacak kadar zorlamıyorum bir iki tane ne olduğu belirsiz kendini bu işin duayeni ilan etmiş tipin yok o zararlı bu fıtık ediyor demesi beni daha da hırslandırdı 60 yaşımda kendi kendime fıtık olacağıma deadlift yapar da fıtık olurum en azından sebebim olur.lavaş cebeci haddini aşarak koca roniyi eleştirmiş.hata etmiş yüzyüze gelseler elini ayağını öper bana bişeyler öğret diye.yazık bu sporun böyle insanların eline kalması ve sanki çok bilgiliymiş gibi anlatması beni üzüyor.ondan sonra bu ülkeden niye mr.olympia çıkmıyor diyorlar deadlift t row yapma diyen adamın olduğu ülkeden çıkarsa şaşarım zaten
  • iki üstümdeki paragrafı gerçekten sonuna kadar okuyabilen olacak mı, çok merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kivancokten4099

    iki üstümdeki paragrafı gerçekten sonuna kadar okuyabilen olacak mı, çok merak ediyorum.
    işinize gelmezse okumazsınız okuma alışkanlığı olmayanlar ön yargılı egoist çok bilmiş geçinen ukalalar tembeller okumazlar sen kendi sonunu merak et bırak milletin neyi okuyup okumadığını gerçekler acıdır onu kaldırmak sindirmek de her babayiğidin harcı değildir adam akıllı yazılanı okumazlar cart curt zart zurt yıkama yağlama ilaçlar karışımlar yazdın mı balıklama dalarlar sen beynini yorma bu tür işlere kaslarını yormaya devam et senin adın kıvanç ama söylesene bu kafa yapısıyla millet senin neyinle kıvanç duysun ufaklık
  • hulaguhan44 H kullanıcısına yanıt
    adam olumsuz bir şey demediki neden bu kadar celallendin?
  • Squat ve deadlift ağır girildiğinde sakat bırakabilecek hareketlerdir. Aksini iddia eden aveldir. Bu arada bende yapıyorum bu hareketleri ama sakatlayıcı hareketler olduğunu inkar etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok beğendim Ronnie'nin belgeselini.
    Powerlifting'den gelen ve diğer VG'cilerin çalışma ağırlıklarını kendine ısınma hareketi yapan muazzam bir adam.

    Çalışma sistemide anladığım kadarı ile tümvücut. (Zaten dünyada bir bu forumda olduğunu gibi gereksiz yere tartışılan konular değil bunlar fb yada splitt çalışma rutinleri)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 19 Kasım 2018; 14:50:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctauren

    Bende çok beğendim Ronnie'nin belgeselini.
    Powerlifting'den gelen ve diğer VG'cilerin çalışma ağırlıklarını kendine ısınma hareketi yapan muazzam bir adam.

    Çalışma sistemide anladığım kadarı ile tümvücut. (Zaten dünyada bir bu forumda olduğunu gibi gereksiz yere tartışılan konular değil bunlar fb yada splitt çalışma rutinleri)
    henüz vücutçu değilken ilk polis olarak çalışmaya başladığında vakti olmadığı için tüm vücut çalışırmış.

    vücutçu olarak split kullanıyordu ve haftada 6 gün çalışıp pazarları off veriyordu.

    unbelievable, the cost of redemption ve relentless isimli antrenman videolarını orjinal olarak amerikadan getirtmiştim, splitini hatta bölge bölge yaptığı tüm egzersizleri ezbere biliyorum. kariyeri boyunca splitini hiç değiştirmedi.

    programı şöyle;

    omuz ve trapez
    sırt ve biceps
    göğüs ve triceps
    ön bacak ve arka bacak




  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    çalışırken cidden zaman ayırmak bir uğraş haline dönüyor. öff ki ne öffff!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.