Şimdi Ara

Romanya ya yerleşmeyi düşünüyorum. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
15
Favori
35.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

    Sırf ucuz diye başka ülkeye yerleşilmez, adamlar sana ucuza ekmek peynir verecek ee bir süre sonra herkes öyle yapınca nereden gelecek bu değirmenin suyu? Öyle kolay yoldan gelen şeyden her zaman şüphe edeceksin. Ben sana bir daha düşünmeni tavsiye ederim. Ayrıca, Romanya da gayet boktan bir yer. Roman birisi vardı youtube da adam kötülüyordu yani dürüstçe. Ben de öyle düşünüyorum Slav ülkesi olduğu için. Bir acayip adamlar. Kaçakçılık falan gırla gider.

    Kardes iyi niyetle soylemissin ama romanya hakkinda hic bir bilgin yok bir daha dusuncek sey yok bu konuyu 4 yil once actim su anda yasiyorum ztn tr den 30 kat mutlu olursun burda emin ol. Slav irkiyla alakasi yok ayrica cok eksik bilgiye sahipsin. Romanyada iyi egitimli ingilizce fln bilen bi turku firmalar havada kapip en yuksek maasi veriyor. Turkce cok istenen bir dil burda mesela. Ayrica romanyadaki insanlar turklere gore cok daha egitimli ingilizce bilmeyen bi tek yaslilar fln cogu biliyor hatta yaninda 2.3. dili biliyorlar tabi Latin dili kokeninden fransizca ve italyanca vs ogrenmek cok da olay. Ucuz diye yerlesme olayi yok ucuz diye yok.

    Herkese gore bi yer olmayabilir ama bu forumdan 4 kisiyi agirladim romanyada 2 si burda yasiyor simdi.

    Canbeg66@

    hocam ozel mesajda yazdim belgeleri.




  • Romanya'ya taşınmadan önce Romanyalı arkadaşlarınla nasıl tanıştın
    orada ne iş yapıyorsun mesleğin ne ne okudun
  • Liverpool'da baya Rumenlerle uğraşıyorduk
  • Kanada'ya yerles. 3 sene kal vatandasligi da kapmis olursun, o pasaportla da zaten tum avrupa dahil olmak uzere 168 ulkeyi vizesiz gezersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Su Torbası

    Romanya'ya taşınmadan önce Romanyalı arkadaşlarınla nasıl tanıştın
    orada ne iş yapıyorsun mesleğin ne ne okudun

    Amerikada calisirken tanistim ziyaret etcem diye soz vermistim ziyaret ettim sonra orda karsilastirmali politika master i yaptim IT sektorunde turkce ing cok lazim oluyor calisiyorum.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba. hala romanyada mısın :)

  • boogiee90 kullanıcısına yanıt

    Selamlar hocam,


    Evet Romanyadayim.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    hocam ben de abd merkezli bir firma için çalışıyorum ve romanya'da bir proje için proje müdürü olarak çalışmamı istiyorlar. Romanya nasıl yaşam şartları vs biraz bilgi verebilir misiniz?

  • boogiee90 kullanıcısına yanıt

    Oncelikle hangi sehir hocam?


    Romanyada cok mutlu olacaginizi dusunuyorum. Kisiden kisiye degisir tabi ama TR den sonra bircok yonden cennet gelir. Maas is sartlari vs herseyi dusunmek gerekir tabi. Aileyle mi tek misiniz? Isterseniz ozelden de yazabilirsiniz.

  • Adınıza sevindim hocam. Konuyu tarihine bakmadan okuyordum, şuan bile Romanya olur mu diye düşünmeye başladım. Tavsiyelerinize göre Romanya çokta yabana atılacak bir ülke değilmiş  

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.