Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1873. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: anywar , anywar Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56.031
Cevap
1.322
Favori
2.230.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18711872187318741875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt
    Hayır hayır, kendimi yanlış ifade etmeyeyim. Roborock için zaten ülkemizde satıcı garantileri ne kadar gerçek tartışılır. Nereden aldığınızın çok da bir önemi yok.
    Yurtdışı satıcı garantisi pratikte nasıl çalışıyor bilemiyorum.
    Ülkemizde bakım paketi alırsanız o süre içinde arızalandığında ücretsiz tamir hizmeti alıyorsunuz, en azından Hepsirobot için bu şekilde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok sağlıklı alışveriş olmayacak gibi bu görüntü de. İlgin için minnettarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bi işe yaramadı ama...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Puppyoo Türkiye olarak bayram dönüşü güzel bir kampanya ile start vermek istiyoruz. @hepsirobot Ali Bey üstadımız inceleme videosunu yayınlar yayınlamaz kampanyanın startını vereceğiz. Foruma özel indirimler tanımlanacak. Duyduk duymadık demeyin😁

    Sevgiyle kalın...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Fikir, düşünce, tecrübe ve deneyim en önemli işe yarayan aksam aslında.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Rica ederim, bi işe yaramadı ama...

    Merhaba Ali bey, tavsiyeleriniz sayesinde Dreame D9 aldık öncelikle teşekkür ederim şükür makine sağlam bir sıkıntımız yok ama 2 yaşında bir bebeğimiz var ve çok aşırı korktu bizde arada kaldırıp arada kullanmaya başladık sizce bunun cihaza bir sorunu olur mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rigbi kullanıcısına yanıt

    Merhaba, iyi günlerde kullanınız.

    Eğer kullanmayacağınız süre iki haftayı geçerse kullanmadan önce mutlaka 4 saat şarjda bekletiniz.

    Bunun dışında dikkat etmeniz gereken bir şey yok efendim.

    Saygılarımla

  • Hatırlatma ;


    Puppyoo R6 Home Robot Süpürge 1 adet Aksesuar seti (Ana fırça-Yan Fırça-Mop Bezi-Hepa Filtre) çekilişi için videoya yorum yapmanız yeterlidir.

    Son tarih 31 Temmuz


    https://www.youtube.com/watch?v=KMCyKKil-Tc



    360 S10 Robot Süpürge 8 adet Aksesuar (Set değil, Ana fırça-Yan Fırça-Mop Bezi-Hepa Filtre) çekilişi için videoya yorum yapmanız yeterlidir.

    Son tarih 13 Ağustos


    https://www.youtube.com/watch?v=rwlAHVOmY7s



    Bende bu marka robotlar yok deyip geçmeyin gerekiyorsa forumdan bu robotların sahibi bir arkadaşımıza hediye edersiniz katılım bir yorumunuza bakıyor...





  • 360 s10 % 84 sarj geçmeme sorunu düzeldi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bodysolid

    360 s10 % 84 sarj geçmeme sorunu düzeldi mi?

    2 gün önce geldi sarj sorunu yok. Başka alıp sorun yaşayan bir kaç kişi de duzeldigini yazmıştı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Ürün gelince direkt gelen güncellemeyi yapınca sıkıntı kalkıyor sanırım. Ben güncelleme yapmadan cihaz yinede %100 du gerci

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harika haber... Foruma özel böyle bir jest yapılması harika ama stok durumu uygunsa TG ve Facebook gruplarımız için de isteriz yada foruma özel yapıldıktan sonra stok durumu uygunsa ayrıca diğer sosyal medya mecraları için de bir kampanya güzel olur.


    Video montajı konusunda yapabileceğim birşey varsa herzaman hazırım üstadım @Hepsirobot Ali abime iletmiştim, bir mesajınız yeter...

  • 360 S10 Robot Süpürge sahipleri yada almayı düşünen herkesin mutlaka izlemesi gereken uygulama kullanım videosu yayındadır.

    Başka marka robotunuz varsa dahi izlemenizi öneririm en azından yazılımsal farklar nedir görmüş incelemiş olursunuz.


    Robot Kafalaryoutube
    Değerli Robot Kafalar takipçileri gününüzden 30 dakika ayırırsanız uygulamanın uzmanı olacaksınız, kimseye sormadan kimseden yardım beklemeden... Masayı süpür, Koltuğu süpür, gibi şakası yapılan muhteşem özelliklerin aslında bir çeviri hatası olduğunu ve inanılmaz kolaylık sağladığını vb. birçok detayı öğreneceksiniz... Aaa bu özellik de mi vardı görmemiştim diyeceğiniz birçok detay... ÖNEMLİ ! Tek atladığımız konu "Oda Belirtin" kısmında sağda bulunan "Temizlik Planı" burası çok değerlidir, oda oda emiş gücünü, moplama için su ayarını ve x1 mi x2 mi temizlik yapması gerektiğini ayarlayabiliyor ve kaydedebiliyorsunuz yani bir odamı standart emiş modunda süpür diğer odamı yüksek modda süpür diyebiliyorsunuz videoda bu kısma değinmeyi atlamışız kusura bakmayın. Şimdiden faydalı olması dileğiyle... Video uzun olduğu için istediğiniz konuya direkt geçmek adına başlangıç süresine aşağıdan tıklamanız yeterlidir. 00:00 - 00:58 Giriş 00:58 - 02:00 İletiler Bildirimler İzinler vs 02:05 - 02:45 Avatar-Takma Ad-Maile Cep telefonu bağlama-Uygulama dili-Uygulama şifresi 02:47 - 03:55 Robotu paylaşma 03:58 - 04:15 Haritayı 3 Boyutlu yapma 04:20 - 05:00 Sensörler ve sıfırlama 06:24 - 07:15 Temizlik modları (Sadece paspas vs) 07:31 - 08:14 Emiş modları 08:18 - 08:56 X2 Pötikare temizlik 09:07 - 11:15 Yasaklı Alanlar ve Sanal Duvar 11:17 - 12:28 Oda oda temizlik, Otonom ve Sıralı dahil 12:39 - 15:22 Belirtilen Alan Temizliği (Halıyı süpür, Masayı Süpür, Çocuk bölgesi, Koltuğu süpür) 15:25 - 17:25 Oda bölme birleştirme isim verme zemin seçme 17:25 - 18:18 Harita kaydetme silme değiştirme 18:18 - 18:37 Çoklu wifi ağ tanıtımı 18:45 - 18:57 Moplama modları 19:21 - 23:19 Halı modu - Halıda güç arttırma, otomatik halı tanıma, halı ekleme silme vs 2 dip dibe halıyı tek bir halı gibi gösterme sorunu Paspas modundan halıdan geçemediği için göreve başlamama 23:19 - 24:04 Temizlik raporları 24:04 - 24:19 Haritayı yeniden oluşturma 24:19 - 25:10 Programlı temizlik 25:10 - 25:21 Robot sesini değiştirme 25:21 - 25:48 Uzaktan kumanda modu 25:48 - 26:02 Firmware güncellemesi 26:03 - 26:12 Robotu bul 26:13 - 26:40 04:20 deki Sensörler ve sıfırlama kısmının aynısı 26:45 - Sona kadar Rahatsız etme modu,Robotun adını değiştirme,Ses ve ışık ayarları Donanımhaber forumumuzdan https://forum.donanimhaber.com/360-robot-supurge-c50-s5-s6-s6-pro-s7-s7-pro-s9-s10-kullanicilari-kulubu--146676523 ve https://t.me/robotsupurge360 Telegram grubumuzdan 360 ile ilgili tüm detayları takip edebilirsiniz. Ayrıca bizi instagram https://www.instagram.com/RobotKafalar/ ve https://www.facebook.com/RobotKafalarTR https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler den de takip etmeyi unutmayın !
    https://www.youtube.com/watch?v=xBQ83XbgtGY
  • Merhaba arkadaşlar ve @hepsirobot . Dubleks bir evde yaşıyorum. Biraz araştırma yaptım ama robot süpürgeleri ararken filtreleme seçenekleri çok bulunmuyor sitelerin o yüzden istediğim özelliklerdeki robot süpürgeyi bulmada zorluk yaşıyorum. Bütçem genel olarak 3-4 bin TL civarı.
    Araştırdığım kadarı ile;
    -Mop özelliği olan hatta mümkünse halı zemin ayırma özelliği bulunan,
    -Dubleks ev için birden fazla harita kaydetme özelliği olan,
    -Hepa filitreli,
    -İki ön fırçası bulunan,
    -Şarj ünitesine dönüş ve kaldığı yerden devam etme özelliği olan,
    -Yazılım güncellemesi olan
    -Kamerası lazer olması iyi özellikler.
    Bu özelliklere uygun marka ve modeller neler acaba? Benim bütçeme uygun olan var mı? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamer87 T kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Fiyattan bağımsız olarak


    -Mop özelliği olan hatta mümkünse halı zemin ayırma özelliği bulunan: zemin tanıma sadece Ecovacs Ozmo serilerinde ve 36* S10 modelinde var

    -Dubleks ev için birden fazla harita kaydetme özelliği olan: Roborock S serileri, 360 modelleri, Xiaomi MopPro 2+, Ecovacs T8/9, Robogil Luna 200

    -Hepa filitreli: hemen tüm robotlar

    -İki ön fırçası bulunan: çok önemli bir özellik değil ama uıkardakiler arasında bakarsınız.

    -Şarj ünitesine dönüş ve kaldığı yerden devam etme özelliği olan: tüm robotlar döner

    -Yazılım güncellemesi olan: internete bağlanan tüm robotlar - yani bazı iRobot modelleri hariç hemen güncel tüm robotlar

    -Kamerası lazer olması iyi özellikler: bu terim yanlış, lazer kamera diye bir şey yok. Lidar, yani üzerindeki kulede dönen laser ile mesafe algılama veya kamera ile yön bulma var. Lidar istediğinizi varsayıyorum.


    Bunlardan yola çıkarsak 0 fiyat çerçevesinde size uygun cihaz yok zaten. Ama 5bin civarında çıkar ve zemin tanımadan vazgeçerseniz Roborock S5Max veya 360 S9/S10, Robogil Luna 200 olabilir.


    Robot alırken zemin özelliklerinizi göz önüne alınız.


    Saygılarımla





  • Hocam merhaba, yeni ev kuruyorum robot süpürge konusunda çok amatörüm. Kriterleri belirtsem yardımcı olur musunuz? Tabi bu kriterlerden daha önemli şeyler varsa yine belirtirseniz çok sevinirim.

    Bütçe : 5 bin civarı ama daha iyisi olacaksa yükseltebilirim.

    Ev de temizlik yapılacak m2 : 145 metre kare net.

    Halı / sert zemin oranı : Halı çok az ve ince halılar, çoğunlukla laminat parke ve seramik fayans.

    Önceliğimiz halının az olması sebebiyle moplaması fakat iyi süpürmesi de önemli. Zira dip köşe için alınacak klasik süpürge pek pahalı bir model olmayacak.

    Mobilya yüksekliklerimiz tahmini 15 cm.

    Garanti, servis ve yedek parça bulunabilirlik ve fiyat anlamında uygun olursa harika olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,


    Robogil Luna 200 Y moplama yaptığı için, yurtdışından Ecovacs T8 OzmoPro ünitesi ile titreşimli mop özelliği için, iLife A10S titreşimli mop özelliği için, satın alınacak firmaya dikkat edilmesi kaydı ile Roborock S7 titreşimli mop sistemi için önerilebilir.


    Bunlar dışındaki robotların moplama sistemleri hep aynıdır.


    Saygılarımla


    @FatihMehmet*




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 25 Temmuz 2021; 18:30:25 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim.

    360 S10 mop konusunda bu cihazlardan geri kalıyor anladığım kadarıyla. Fiyat anlamında bu mop özelliği aradaki farkı hakediyor mudur? Az çok kafamda 360 S10'u netleştirmiştim zira :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FatihMehmet* kullanıcısına yanıt

    Yazdığım cihazlardaki mop yeteneği çok ciddi farkediyor efendim.

  • alyosha A kullanıcısına yanıt

    Merhaba ürün elime geldi gümrük vergisi yok çift fırçalı ama kullanımını tam çözemedim sitedeki arkadaşlardan yardım alıyorum bana özelden mesaj atarsanız farkediyorm mesajınızı geç farkettim siteyi kullanmayı pek bilmiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18711872187318741875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.