Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
56.066
Cevap
1.321
Favori
2.233.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18131814181518161817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı satışlar da burası pek yeri değil gibi 😏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Puppyoo

    Robot süpürge inceleme: Son dönemin en popüler teknolojik cihazlarından birini irdeliyoruz. Eğer evinizde kedi – köpek benzeri sadık bir yoldaşınız varsa veya saçlarınız uzunsa süpürge ihtiyacınız da fazla demektir. Peki robot süpürge kedi veya köpekli evde nasıl iş yapıyor?


    Puppyoo R6 Home Akıllı Robot Süpürge aşağıdaki link’ten indirimli olarak satın alabilirsiniz…


    Bağlantı: https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/puppyoo-r6-home-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-ve-paspas-4-saat-calisma-suresi-6400mah-pil_pdp_693776218

     

    Robot Süpürge İnceleme – Puppyoo R6 Home


    Günümüzde neredeyse her evde bir elektrik süpürgesi bulunsa da çoğumuzun evi süpürmek için zamanı yok.


    İşte tam bu noktada akıllı elektrik süpürgeleri devreye giriyor. Puppyoo R6 Home isimli bu cihazı da sanırım ülkemizde en çok tercih edilen ve aynı zamanda merak edilen modellerin başında geliyor.


    Öncelikle belirtmeliyiz ki Puppyoo R6 Home isimli bu akıllı temizlik robotunu kontrol etmek için ihtiyaç duyduğunuz tek şey Puppy Robot uygulaması. Akıllı robotun ve telefonun aynı WiFi ağına bağlı olması halinde Puppyoo R6 Robot ’u çalıştırdığınız an cep telefonunuzdaki Puppy Robot uygulaması cihazı tanıyor ve ayarlamaları kendiliğinden yapıyor. Yapmasa bile ürün kataloğundan akıllı süpürgeyi seçip cihazı kullanmaya devam edebiliyorsunuz.


    Cihazın çalışma mantığına gelecek olursak esas işi sahip olduğu üç farklı işlemcinin yaptığını söyleyebiliriz.


    Evet yanlış duymadınız Puppyoo R6 Home’da toplam 3 tane işlemci var. Bu işlemciler evinizin haritasının çıkartılması, gerçek konum bilgilerinin sağlanması, aynı zamanda da gerçek zamanlı olarak akıllı robotun kontrol edilmesini sağlıyor. Robot bu işlemciler sayesinde evin neresinde olduğunu, hangi bölgeleri temizlediğini hesaplayabiliyor.


    Tabii ki bu işleri neredeyse cihazın her yerine konumlandırılan sensörleri sayesinde yapabiliyor. Mesela 360 derece tarama yapabilen 7 sensör, saniyede 2900 kez ölçüm yapabiliyor.


    Bu sayede de bir odayı sanki bir insan gözüymüş gibi 360 derece olarak tarayabiliyor ve bir metrede 1 santimetreden az bir sapmaya neden oluyor.


    Emiş gücüne gelirsek standart elektrikli süpürgelerden bir eksiği olmadığını söyleyebilirim. Bunu ne dayanarak mı söylüyorum? İnanın bana Puppyoo R6 Home’u çalıştırdığınızda haznesinde biriken pislikleri gördüğünüzde kafanızda bu ürünle ilgili en ufak bir soru işareti kalmıyor.


    Zaten 2000 Pa’lık bir basınç üretebilen Japon Nidec motora bağlı olan ana fırçanın yüksekliği otomatik olarak ayarlandığı için hem ürünün engebeleri aşması hem de pislikleri tanımlayıp vakumlaması kolaylaşıyor.


    Bu arada hemen belirtmekte fayda var, mobil uygulama üzerinden 3 farklı çalışma modu arasında seçim yapabiliyorsunuz. Siz çalışma hızını arttırdıkça ürünün çıkardığı ses de artıyor ama hiçbir zaman standart bir elektrikli süpürge kadar ses çıkarmıyor.


    Kullanım ömrüne gelirsek Puppyoo R6 Home’un 6400 mili amperlik bir Samsung bataryası var. Bu da bize tek şarjla yaklaşık 300 metrekarelik bir alanı temizleme imkânı veriyor. Aynı zaman da şunu da belirtmek isterim ki Puppyoo R6 Home 4 saat kesintisiz olarak çalışabilen tek robot. Ben bizim evde hangi temizleme modunu seçersem seçeyim tek bir temizlikte şarjın bittiğine hiç şahit olmadım ki sanırım bizim evin büyüklüğü yaklaşık 120 metre kare…


    Puppyoo R6 Home, şarjı yüzde 20’ye düştüğünde temizleme işine ara vererek otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönüyor ve şarj olduktan sonra temizliğe kaldığı yerden devam edebiliyor.


    Bu nedenle siz evde yokken bile cihazın şarj oranını dert etmeden uygulama üzerinden temizliği başlatabiliyorsunuz.


    Aynı zamanda uygulama üzerinden robotu evin istediğiniz bölgesine yönlendirebiliyor veya bazı odaların daha fazla temizlenmesini sağlayabiliyorsunuz.


    Açıkça söylemek gerekirse Puppyoo R6 Home kullanana kadar evimizin bu kadar kirli olabileceğini hiç düşünmemiştim.


    Puppyoo R6 Home Akıllı Robot Süpürge aşağıdaki link’ten indirimli olarak satın alabilirsiniz…


    Bağlantı: https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/puppyoo-r6-home-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-ve-paspas-4-saat-calisma-suresi-6400mah-pil_pdp_693776218

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: estamemuchoo

    Hayırlı satışlar da burası pek yeri değil gibi 😏

    Bilemedim doğrusu. Haklı olabilirsiniz. Yine de Teşekkür ederim ikazınız için

  • Hayırlısı olsun.


    Reklamını yaptığınız ürün temel özellikleri olarak MopPro veya o seviyedeki cihazlardan önemli bir fark getirmiyor. Alt yapısına bakılırsa Shenzen SilverStar veya Yujin tasarımlarına benziyor ama tabii farklı bir fabrikanın yan ürünü de olabilir, piyasa bu taklitler ile dolu zaten. 6400mAh bataryası göz doldursa da ülkemizdeki robotlar 5200mAh'i bile bitiremiyorlar, üstü sadece dolum süresini uzatır.

    15mm engel aşma yüksekliği önemli bir eksiklik, ülkemizin kalın halılarında en azından köşelere takılmasına kesin gözü ile bakabilriiz.


    Kayışlı lidar on senedir kullanıyor, firmalar artık terketmeye başladı açık lidarları. Yüksekliği koruması açısından bu sene ve sonrası gizli lidarların yılı olabilir. 2200Pa, her ne kadar temizlik yeteneğinde çok önemli olmasa da, emiş gücü değerlendirmesi açısından ilk seri Roborock Mi Vacuum seviyesinde.


    Piyasaya yeni girecek olan firmaların en azından ürüne karar vermeden önce konuya hakim olmaları gerekmekte diye düşünüyorum.


    3 sene garanti robot piyasasında çok iddialı bir cümledir, çok ciddi yatırım ve kaynak gerektirecektir, hele bir Çin'li noname ile. Kolaylıklar dilerim.


    Saygılarımla





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Roidmi, Xiaomi grubu ürünlerindendir, yapısını biliyoruz. Orta kalite grubunun başarılı ürünlerinden olmaya adaydır. 360 S7 de gayet makul ve bol özellikli bir ürün.

    Açık teraslarda mop yaptırırken - eğer mümkünse - vakumu tamamen kapatmanızı öneririm. Tabii iki haftada bir filtre değiştirmek istemezseniz...

    Hb de 360 S10 gordum, sanırım S10 alacagım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: social

    Hb de 360 S10 gordum, sanırım S10 alacagım.



    Alıntıları Göster

    hb de Puppyo R6 Home kampanya da incelemenizi öneririm efendim.

  • Türkiye'de gerçekten 32 servis noktanız var mı? Linki tıklayınca öyle yazıyor.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Tekerlekleri nasıl değiştiriim nasıl çözebiliriz daha önce çok rahat süpürdüğü hali çokta kalın mı halı değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mxlpyzgt kullanıcısına yanıt

    Tekerlek değişimi servislik iş, hem de pahalı. Servis bunu komple modül olarak değiştirmek isteyecektir, o durumda da tanesi en az 350TL.

    Bir fotoğraf gönderebilir misiniz, tekerlek dişlerini de gösteren?

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxlpyzgt -- 20 Haziran 2021; 10:26:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ali hocam başta siz olmak ☺️ üzere formdaki tüm değerli babalarımızın babalar gününü kutlarım efendim

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir firma çıkıp 1-32-50-100 tane servisim var diyeceğine hepsirobot.com ile anlaşma sağladık artık robotlarınızı servisimiz dışında buraya da gönderip ücretsiz tamir ettirebilirsiniz dese baya bi öne çıkar diye düşünüyorum en azından kimsenin garanti konusunda şüphesi olmaz.


    Gerekeni yap-beyin bedava Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 






  • erdal85 E kullanıcısına yanıt

    Amazon garantili Roborock S6; 4000 TL fiyatlı bulursanız alabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Ben açıkçası iyi niyetli olarak olabilir mi acaba diye düşündüm ama düşününce imkansız gibi geliyor, kaç robot sattın da tüm Türkiye'de böyle bir ağ kurdun? Muhtemelen yanıltıcı reklam.

  • Merhaba araştırdım ve 2 seçenek aklıma yattı
    İlife 10s
    Vacuum mop pro 2
    Hangisini almak daha mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu işi gerçekten iyi yapan ve max 5-6 bin bütçe ile hangi cihazları önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,


    Daha önce robogil luna 200 ile alakalı kendimce sorun olarak gördüğüm noktaları buradan belirtmiştim.


    Müşteri hizmetleriyle iletişime geçip serviste yetkililer tarafından incelenmesini istedim ve hemen gönderdim.

    Kargo ellerine ulaşır ulaşmaz cep telefonuma bilgi mesajı geldi. Yaklaşık yarım saat içerisinde de servis yetkilileri tarafından arandım ve şikayetimin tam olarak ne olduğu konusunda konuştuk.


    Sanırım 3 gün sonra servis yetkilileri tarafından tekrar arandım ve bir sorun olmadığı bütün testleri başarıyla geçtiğinden bahsettiler. Daha sonra da şirket müdürü Cenk Bey tarafında da arandım.


    Cihazın çalışma prensibi üzerine uzun uzun konuştuk. Bazı durumlarda evdeki internet bağlantı kalitesinin durumuna göre WeBack uygulamasıyla cihaz arasındaki iletişimin zaman alabileceği ve sağlıklı çalışabilmesi adına biraz zaman tanınması gerektiğinden bahsetti.


    Kısaca anlatmak gerekirse yaşanan problemler benim temizliklerden sonra çıkan harita güncellemelerini kaydetmediğimden kaynaklandığı sonucuna vardık.


    Gerçekten de deyim yerindeyse şimdi çatır çatır çalışıyor. Geldiğinden beri 17 kez çalıştırmışım. Toplamda 603 dk çalışmış ve 582 m2 alan temizlemiş. Hiçbir problem yok.


    Müşterisini memnun etmek isteyen ve bunun için gerçekten çaba harcayan Robogil firmasına ve Cenk Bey'e teşekkür ederim.


    İyi forumlar.





  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Robogil Luna 200

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Teveccühünüz, çok teşekkürler.
    Yeterince yüküm var şimdilik, bir de Ecovacs Winbot cam robotları gelmeye başladı şimdi.
    Sattıkları ürünün ailenin bir parçası olduğunu anlayan firmalar destek istiyor zaten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • airwolf26 kullanıcısına yanıt
    Nezaketinize çok teşekkür ediyorum.
    Aynı duyguları besliyorum efendim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18131814181518161817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.