Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vendetta29 , Vendetta29 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
56.041
Cevap
1.322
Favori
2.231.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim , araştırdım evet n11 hatta e-ticaret rekoru kırmış o gün. Gerçi çok büyük eleştiriler de var, satıcıların bir kaç gün öncesinden fiyat yükseltip sözde indirim yaptıklarına dair. Benim sorma sebebim o gün ya da kara cuma'yı bekleyip yeni robotu almak içindi.
  • Neato’nun tüm sunucuları çöktü, saatlerdir bulut bağlantıları çalışmıyor ve robotlara uzaktan erişim yapılamıyor.

    “We're aware of the server issues and our engineers are working on getting back up as soon as possible. We appreciate your patience!”

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Üstad bu shagi halılarda verimli çalışan bir robot varmı. Birde silme için zemin tanıma gibi özelliğe sahip olan varmı. Yani halıya gelince süpüren sert zeminde silen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Ali Tan bey,

    son 20-30 sayfadaki mesajlarınızı okudum. çok yararlı bilgiler vermişsiniz herkese. Ben de size danışabilir miyim?

    Yaklaşık 180 metrekare 4+1 evimiz var. evin odalarında ve koridorlarında büyük olmamakla birlikte halımız var. Mobilyaları seçerken altı da süpürülebilsin diye min 10 cm yükseklik seçtik ancak 25 cm e kadar uzanıyor çoğu.

    1 ay kadar EMANETEN Anker Eufy kullandık (piyasada 1400 tl olanından, modelini bilmiyorum)
    tüm eve şarjı yetmiyordu, başıboş dolaşıyor, aynı yeri defalarca aldığı oluyordu ama yine de memnun kaldık. evde toz olmuyor o her gün gezdiği için.

    ben navigasyon kısmını çok önemsemeli miyim bilmiyorum ama genel olarak 3000 tl yi aşmayacak, servis hizmetine ulaşabileceğim modeller araştırıyorum. sizin tavsiyenizle ilife, irobot gibi markalara baktım ama netleşemedim. Roomba 671? mi Roomba 696 mı, ecovacs n79 mu (79s ile arasındaki farkı anlamadım ama), ilife A8 mi, roomba 895 mi? ulaşabildiklerim bunlar.

    Yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden




  • makifcansiz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Tabii ki elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
    180m2 4+1 evin net temizleme alanı 140m2 civarına gelir, bu alan Anker için kolay değil. Kapsama alanı olarak yazdıklarına bakmayın, endüstri standardı olen EN60335e göre hesaplandığında o yazılan metrekareler çok aşağılara iniyor.

    Seçtiğiniz modellerin tamamı haritalama özelliği olmayan yani rastlantısal dolaşan ürünler, dolayısı ile bunlardan hangisini alırsanız alın batarya veya temizlenmeyen alan sorununuz olacaktır o büyüklükte bir alanda.

    3000TLyi gözden çıkardıysanız biraz bekleyin, ekim ayı gibi fiyatlar iner, kara cuma veya bekarlar günü gibi alışveriş indirim günlerini de takip edin derim ben. Ve haritalama özelliği olan Xiaomi, Ecovacs Deebot Osmo 920 veya iLife A9s veya Narwal alabilirsiniz.

    Xiaomi ve iLife ülkemizde servis veriyor, Narwal ve Xinhua da görüşmeler yapıyor. İRobot öneremiyorum çünkü sizin kriterlerinize uygun olan R9xx modeli eski teknolojisine rağmen hala çok pahalı.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhaba
    Shaggy halılarda problem tekerleklerin kaymasıdır.
    Robotlat nereye, ne kadar gittiklerini hem lidar veya kamera, hem de tekerlek encoder okuyucularından öğrenirler. Lidar belirli bir uzaklık verir ama tekerlek döndüğü halde robot ilerleyemezse bir aksaklık olduğunu düşünüp kendini durdurur.
    Shaggy halı için zeminden yüksekliği fazla olan nir robot lazım - 25mm ve üstü - bu da sert zeminde yaklaşım sorunu yaratır. Yani işiniz biraz zor.

    Zemin tanıma yeni Ecovacs 960 ve Xiaomi S/T6da var, tam da sizin istediğiniz gibi. Yakın zamanda hepsinde olacaktır, kullanılan Honeywell sensör artık herkeze açılacak.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyefendinin bahsettiği model Eufy 11s olmalı ben 2017'de onun bir alt modelini almıştım hala 165m2 evimde kullanıyorum. Bazen bir odada yarım saat geçirdiği oluyor bu doğru. Ben de bekarlar gününde artık ne alabilirsem değiştirmeye karar verdim. Xiaomi S6 gelirse onda karar kıldım ,almışken en iyisini almak lazım ki uzun yıllar sorunsuz kullanabilesin, ama ilife A9S'in titreşimli mop özelliği paspas açısından daha iyi bir temizlik yapar mı emin olamadım, zira biz Nisan ayında halı kaldırır Kasım'a kadar sermeyiz. Güney illeri için paspas özelliği ön plana çıkıyor. Gönül Narwal istiyor ama ufukta gözükmüyor. Kıymetli vakti ile bizlere cevap veren Hepsirobot bey'e teşekkür ederim.
  • Hepsirobot Bey, Narwal'ın piyasaya ne zaman çıkacağı, hangi fiyat aralığında çıkacağı ve verimliliği, videolarındaki gibi fonksiyonel olup olmayacağı hakkındaki fikrinizi söyler misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanugur1

    Hepsirobot Bey, Narwal'ın piyasaya ne zaman çıkacağı, hangi fiyat aralığında çıkacağı ve verimliliği, videolarındaki gibi fonksiyonel olup olmayacağı hakkındaki fikrinizi söyler misiniz?
    2020 Şubat ayında görünüyor



    https://www.indiegogo.com/projects/narwal-the-first-self-cleaning-robot-mop-vacuum#/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 1 Eylül 2019; 15:48:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • hakanugur1 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Önümüzdeki ay test için bir tane gelecek, deneyeceğim. Tabii ki sizleri de bilgilendireceğim.
    Fiyatı bildiğim kadarı ile ve son dakikada değişiklik olmaz ise 699 USD
    Yıl sonuna doğru ABD piyasasına çıkmasını bekliyorum.

    Saygılarımla
  • Merhaba Hepsirobot ,

    20-25 gündür S55 kullanıyorum ve cok memnunum. Ancak ilk kurulumu yaptıgım yerden , dock u başka bir yere aldım. Su anki yerinin yaklaşık 1 mt yanına,Tv ünitesinin altına koydum. Bu değişiklikten sonra sacmalamaya başladı. Mutfaga git dediğimde duvardan gecmeye calışıyor ve yapamayınca temizlik bitti diyerek yerine dönüyor. Acaba dock un yeri değiştirince , tüm evi baştan haritalama yapması mı gerekli? Cünkü ilk başlarda da , harita üzerinden sanki kendini geliştiryor gibi geliyordu bana ? Ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, doğrudur, haritasını yeniden yapmasını öneririm.
    Şu an için aklında olan haritaya göre işlem yapmaya çalışıyor.
    Kendini engel tanıma ve yolunun üzerindeki eşyalara göre kısmen geliştirmesine rağmen ana çıkış ve varış noktaları hakkında aklında kalan bilgiler halen eski haritadaki gibi.
    Dilerseniz tüm evin haritasını tekrar yaptırın, düzeldiğini göreceksiniz .
    Saygılarımla
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Benzer durumu Ecovacs'da yaşadım. Dock'ın yeri biraz değişse saçmalıyor harita. Hatta bazen kendisi oynatıyor yerinden dock'ı bir sonraki temizlikte harita saçmalamaya başlıyor. çift taraflı bant ile sabitledim o yüzden artık sorun yok :D
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, iyi haftalar. Dediğiniz gibi mevcut haritayı resetleyip , tekrar temizlik yaptırtıyorum. Sorun yok. Tesekkürler:))

    2 sorum olacak:
    -s55 i gören tüm yakınlarımız almak istiyor.gercekten bende cok gec kalmısım almak için. Arkadaşım evinde baya büyük bir teras var. 50 mt2 civarı ve camla komple kapatıldı. Evin temizliği bittikten sonra , elle balkona koyarsak orayıda temizleyecekmi? Bu haritalama işini nasıl yapacak ?
    - bu terası komple camla kapadıkları için , camların temizligi için önerebileceğiniz bir robot var mı?

    İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Mrb,

    S50, s55 de , dock un altına kendinden vantuzlu gibi plastik bir platform yapmıslar , yerinden oynamıyor:))

    İşin kötü tarafı , arkadaşlara anlata anlata biteremdigim cihazın , yerini değiştirdim diye , arkadaşlara gösterecekken baya sacmaladı :)) çaktırmadım ama baya panik yaptım . Kesin nazar değdi dedim içimden . Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam forumdaki yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı takdir ederek takip ediyorum. Size bir sorum olacak s55 de tek fırça var ecovacs 930 da çift fırça var, s55 2000 vakum gücü varken ecovacs 930 1000 vakum gücü var s55 sanki daha iyi gibi ama tek fırça ecovacs930 de vakum gücü düşük ama çift fırça kararsız kaldım. Sanki vakum gücü daha iyi olduğu için s55 daha iyi gibi geliyor ama siz nedersiniz. İnanın kafam karıştı. Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Ecovacs osmo 930da çift fırça yok ki, onda da tek fırça var.
    Eğer yan fırçaları sayıyorsanız, onların ana temizliğe bir katkısı yok.
    S55 veya 930 hemen hemen muadil cihazlardır, vakum gücü S55in daha fazla ama 930da daha kısa taşıma yolu sayesinde bu arayı kapatıyor.
    Gönlünüzce seçin ikisinden birisini.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Cam temİzliği için yine Ecovacs veya Mamibot ürünlerini önerebiliyorum. Ama acil değilse bekleyin, orada teknoloji değişiyor.

    Balkonu temizletirse ana mekanın haritasını kaybedecektir, farklı haritaları hafızasında tutma özelliği S/T6 modelinde geldi. Manuel olarak çalıştırmayı denemenizi önereceğim, yani cep üzerinden el ile yönlendirmeyi... o şekilde harita moduna geçmiyor.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Merhaba
    Ecovacs osmo 930da çift fırça yok ki, onda da tek fırça var.
    Eğer yan fırçaları sayıyorsanız, onların ana temizliğe bir katkısı yok.
    S55 veya 930 hemen hemen muadil cihazlardır, vakum gücü S55in daha fazla ama 930da daha kısa taşıma yolu sayesinde bu arayı kapatıyor.
    Gönlünüzce seçin ikisinden birisini.
    Saygılarımla
    Evet öndeki pır pır dönen fırçalardan bahsediyordum. Bilgilendirme için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.