Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
56.068
Cevap
1.322
Favori
2.233.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, son sayfaları okudum ama istediğime yanıt bulamadım. Yurtdışından hangi ürünü tavsiye edersiniz 2000-3000 arasında?

    Silme ve haritalandırma olsun istiyorum. Annemin evine alacağım. yalnız salondaki kanepeler çok yüksek değil. yani zamanla çöktüler. 10.5 cm civarı idi şimdi 7.5 8e düşmüşler. ne yönde bir tavsiyeniz olur acaba? Eğer oluru yoksa kafamdaki midel s50 yine. şimdiden teşekkürler.
  • taka61 T kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    7.5-8m yükseklikler için doğru dürüst bir robot yok maalesef, mevcut fan genişlikleri zaten 42mm, bu da robotların yüksekliklerinde belirli bir kısıtlama yatırıyor.
    Yurtdışından alacaksanız Ecovacs kalitesi (Özellikle Deebot Osmo 930 veya yeni 920 /950) sizi memnun edecektir. Tabii Xiaomi de yurtdışında daha makul fiyatlara alınabilir, hatta bu fiyat aralığında sanırım yeni T6 bile alabilirsiniz.
    Saygılarımla,
  • Sonunda Rusyada 2100 rubleye aldıgım s55 geldi. İlk acılısda kendini güncelledi. Sonra temizliğe başlattık. Anlatıldıgı kadar varmıs, pili %56 civarıydı, dolayısyla temizliği bitiremeden yuvasına döndü. 2 kere kovasını boşalttim. Sanırım ilk gün merakı. Bakımıyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    S55lerin fırça yuvaları hassas, şimdiden bozulmalar gelmeye başladı bana. Lütfen bir kaç temizleme çevriminden sonra fırça yuvalarını ve başlıklarını temizleyin. Yan fırçada bıçak var, sorun olmuyor ama ana fırçanın mutlaka temizlenmesi lazım.
    Filtresini yıkamayın, iyice tıkanıyor ve fanı zorluyor, bir süre sonra da koku yapıyor. Nidec fan arıza yaparsa bulma şansımız az, Xiaomi de satmıyor fanı ayrıca.
    Bataryaları sorunsuz ama keşke ilk çalıştırmadan önce tam şarj yapsaydınız. Kim ne derse desin, ömürde farkediyor.
    İyi günlerde kullanın, saygılarımla
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öneriler için. İlk heyecanla çalıştırmış bulunduk.dönen fırcalı filtreyi cıkarıp, yuvalarını temizleyecem , dogru mu anladım. Banggood dan filtre, ana fırca ve filtre siparişi vermiştim . Ama gercekten robot işi keyifliymiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

    Yakın zamanda Avusturya, Güney Kıbrıs ve Kanada'dan yolcu beraberinde cihaz getirtme imkanım var. 2.000 - 2.500 TL gibi bir bütçe ayırdım, hangi cihazları önerirsiniz?
  • ivgotx İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Son sayfaları gözden geçirirseniz güzel tavsiyeler okuyabilirsiniz. Seçimde sadece fiyat etkin değil, çok parametre var.
    Kolay gelsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Üstat bu i- robotlardan almak istiyorum. İstanbulda alabilecegim güvenilir bir yer varsa bilgi verirseniz sevinirim. Alacagım ürün garantili olsun ve özellikli olsun istiyorum. Fiyat secenegim yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gessy G kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hemen hiçbir firmanın malına sahip çıkmayı bırakın, sattığı ürünü bile tanımadığı bir piyasada herhangi bir satıcıyı öneremiyorum maalesef.

    Yine de, fiyat sınırınız yok ve f/p endeksi önemli değil ise irobot.com.tr üzerinden bir model seçebilirsiniz, en azından garantisi var.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar,
    2 gunluk kullanım sonrasında izlenimlerimiz gercekten harika. Eşim hayranlıkla izliyor, bana da neredeyse rakı içirecek zevkten :))

    Soyle bir durum var: robot ilerlerken ‘ıyk, ıyk’ seklinde ses yapıyor. Calısırken altına bakamadıgım için üstten dinlediğim kadarıyla lds ünitesi, yan fırca yada öndeki tekerleten gelmiyor ses. Ana tekerleklerden geliyor. Zamanla ses gidermi yoksa ,ana tekerlek miline wd40 gibi birsey sıkmak mı gerekir ? Ne önerirsiniz? Degerli cevabınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Tekerlek modülleri bir çok dişliyi içeren, hem hareket hem de süspansiyon işlevi gören mekanizmalardır ve içinde beyaz lithium gresi var. WD40 türünde bir çözücü/yağlayıcı bu gresi çözecek ve işlevsiz hale getirecektir, tavsiye etmem.
    Cihazı ters çevirip tekerlekleri elle çevirin ve süspansiyonu aşağı yukarı oynatın, sesin tam olarak nereden geldiğini bulmaya çalışın.
    Bence tam temizlenmemiş bir plastik parça bir yere sürtüyordur ve ses çıkarıyordur. Bir süre sonra aşınır ve ses kesilir diye düşünüyorum.
    İyi günlerde kullanınız.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Sayın hepsirobot,
    Önümüzdeki ay stuttgart a gideceğim 1-2 günlük. Mediamart mağazalarına mail attım deebot 920-950 için; ancak henüz gelmemiş. 930 önerdiler. Merak ettiğim şu; yeni güncelleme ile 930 da halı üzerinde mop off mu olacak? Bu özellik bence çok önemli. Eğer mop off olmazsa s50 daha mantıklı gibi geliyor. Belki de 10 eylül e kadar mağazalara gelir. Bunun için de mailleşiyorum. Sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailocal İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    O tarihe kadar Avrupa'da O920 veya 950 çıkar mı bilemem, normalde IFA'dan hemen sonra çıkması lazım. O930 da çok iyi bir model ama sonuçta 18 aylık bir seri, almışken yenisini almak lazım bence bu gibi ürünlerde eğer sıfır alacaksanız ve maddi durumunuz uygunsa.
    Mop-off konusu O930 için gelecek ama henüz zamanı netleşmedi, teknolojik olarak bir eksii yok robotun, sadece yazılım meselesi.
    S50/55 alacağınıza bari onda da son modeli seçin, T6/S6ya geçin.
    Saygılarımla
  • @hepsirobot hocam. İLife A9s sahibiyiz. Bu aralar robot 2-3 dakika çalışıp kendi kendine duruyor. Tekrar çalıştırıyoruz tekrar birkaç dakika sonra yine duruyor. Herhangi bir programlama da yapmadım. AliExpress üzerinden İLife firmasına yazdım durumu videoya çekip gönderdim, mühendisleri bakıp cevap verecekmiş. Sizce neden olabilir bu sorun. (Daha önce sesli uyarı sistemi çalışmıyor diye yazmış ve bataryayi çıkarıp yeniden tak demiştiniz ,yaptım ama düzelmedi. Bunu da firmaya belirttim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sıvı teması olmadığına emin olun. Sanılanın aksine, robotlar ıslak bir zeminden geçerken de bazı durumlarda kart arızası verebilirler.
    Aliexpress vasıtası ile çözüm alamaz iseniz beni bilgilendiriniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ali Bey,
    Fiyatlar;
    S50 425€ Tax free 377€
    Ozmo930 399€ Tax free 357€
    S6. 595€ Tax free 530€

    s50 ile s6 arasında çok fiyat farkı var bence. Aman aman da bir gelişme olmamasına rağmen.
    S50 ile ozmo 930 arasındayım. S50 daha iyi navigasyon, daha yüksek emiş gücü veriyor. Ozmo930 daha iyi paspas ve yeni güncellemelerle çok daha konforlu kullanım. Aslına bakarsanız sadece tozu kılı alması yeterli. Evin içine plaj kumuyla girmiyoruz sonuçta. O kadar emiş gücüne gerek var mı bilemiyorum. Evim 150 m2, yerden ısıtmalı. Dolayısıyla ince halı seçimi yapmıştık. Tek şarjda evi temizleyebilecek kapasitedeyse ozmo930 daha avantajlı gibi duruyor.
    Eğer ki ozmo920 çıkarsa fiyata bakmam onu alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, evimde laminant ve fayans üzerinde kullanmak üzere robot almak istiyorum, ancak biraz araştırdığımda inanılmaz seçenekler var ve insanın kafası karışıyor.
    evimde yükseklik sorunu yok koltuklar yüksek, evin her odası düz, bütün odaları gezebilir. ıslak temizleme özellikli bir robot mu almalıyım yoksa 1.nesil uygulama bağlantısız bir robot mu yoksa uygulama destekli düz fırçalı bir robot mu karar veremiyorum. bütçem max 3.000₺ yurt dışından da alabilirim yönlendirmenize göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 21 Ağustos 2019; 12:20:14 >
  • ismailocal İ kullanıcısına yanıt
    Karar sizin tabii ki.
    Ancak S50 daha iyi navigasyon derken bunu neye dayandırdığınızı merak ettim.
    Sadece bilgi olarak, Ecovacs sadece robot üreten, bu konuya kendini adamış bir firmadır. Xiaomi ise toplama parçalar ile cihaz ürettirip ucuza satıyor.
    Plastik kaliteleri bile farklıdır.
    Herşey fiyat ise Migros’larda satılan irobat queen var, 599 TL.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadistica kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    İsmailocal dostumuz yurtdışı fiyatlarını vermiş güncel olarak, oradaki cihazlar tam size uygun.
    Nemli mop da kullanacağınız için Ecovacs Osmo 930, 920 veya iLife A9s veya Xiaomi S50/55 alabilirsiniz o fiyata.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.